Autor |
Poruka |
Metgoran Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Tucker i Dale protiv zla...hehehehe ima odličnih fora al film tak-tak...barem meni!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
pogledao District 9
definitivno ovako trebalo bit
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=y3TQmCTWFbg[/YOUTUBE] |
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
|
|
 |
pronoob
Ukupno postova: 53 Spol:  Muško
|
tko nije pogledao, odma na torrent skinuti i pogledati!
napoleon dynamite  |
|
_________________ 01101011 01101101 01100101 01110100 00100000 01101100 01100101 01100111 01100101 01101110 01100100 01100001 |
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
Time Will Tell - http://www.imdb.com/title/tt0105596/ - tko želi znati nešto više o Bobu i usput čuti odličnu ziku... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Pogledao Fast Five. I mogu reći da sam ugodno iznenađen. Najbolji dio dosada. Gledao u Cineplexxu u digital cinema projekciji. Odlična slika bila a i zvuk. Nije ko u Cinestaru gdje čuješ šta se događa u dvoranama pored. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Tucker i Dale protiv zla...hehehehe ima odličnih fora al film tak-tak...barem meni!!!!!!!!!!!
|
Ma odlični su, baš smo se fino nasmijali svi u kinu  |
|
|
|
|
 |
dr. zoidberg
|
jbt insidius streso sam se masu puta, pogotovo u prvoj polovici filma.. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Insidious mi se ne sviđa zbog kraja. Predvidiv je nekako.  |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
 |
malena_os
Ukupno postova: 245 Lokacija: tu negdje Spol:  Žensko
|
pa neznam, meni je baš zbog kraja super....
pogledala sam film Click iz 2006., glume Adam Sandler i Kate Beckinsale, meni je odličan  |
|
_________________ PONEKAD POŽELIM DA SAM PONOVO MALA,JER KOLJENA ZARASTAJU BRŽE OD RANJENOG SRCA...
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivo, sklono padu i pogrešno postavljeno... |
|
|
 |
KittyCatIvy
|
Ne volim taj element modernih horora gdje se čini da je sve završeno i onda se u njegovom oku, odrazu lica vidi da je duh još u njemu, da je zlo još zapravo tu. Volim kad je gotovo da bude gotovo ili da je očito da nije i neće biti, ne ta nekakva prikrivena radnja koja zapravo samo ostavlja prostor za br. 2, 3 itd ..
Dobar film.. Equilibrium.. stariji ali meni još uvijek odličan.. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
 |
dr. zoidberg
|
da da Equilibrium odličan film, volim te postapokaliptične radnje.... |
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
više se ne sjećam zbog čega i čime, ali me je taj film toliko živcirao tijekom gledanja da sam odustao negdje na pola i nikad ga nisam do kraja odgledao. |
|
|
|
|
 |
KittyCatIvy
|
Hehe, a ono.. meni su jedino nerealne scene borbe, ali sviđa mi se tematika.. |
|
|
|
 |
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol:  Muško
|
TRANSFORMERS:DOTM
- bogami mr. (e)bay se iskupio za promasaj od prije 2 godine... |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
 |
 |
|