Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Angelium

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.05.2011. 19:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

E moj vilenjače moja sućut. Vidim danas se raspisali svi mediji da su uhvatili tvog heroja... A jbga, bit će bolje...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bob11

Ukupno postova: 346
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.05.2011. 19:11 
Naslov:  

Vilenjak je napisao/la:
bob11 je napisao/la :
brajo ni iz jedne,takve stavri me nezanjimaju!

sorry onda, pobrkao sam te s nekim bolidom koji misli da se mladi u Osijeku trebaju organizirati kroz ustasku mladez.

Citat: a šta ti to nisi do nedavno smio reći??ak ti se nesviđa u ovom gradu kupi prnjimce i mrš u drinovce,tam kod jednog takvog ko bubi koji je puno dao za ovaj grad!

uspio si sam sebe isamarati u samo dvije recenice. kad dodjes do zraka, procitaj s razumijevanjem prvu, i onda joj pazljivo pokusaj pridruzit drugu. ako osjetis neki cudan otpor / neslaganje, a ti ponovi postupak.

Citat: i na kraju moj nastup opće nije kurčevit, nego je to moje mišljenje,da je dosta priče o tim spomenicima!

podrzavas balavce kojima je program rada izradio tip sredinom 19. stoljeca - zato sto ti je dosta price o spomenicima?! cuj, a da prekinimo mi ovu diskusiju na vrijeme, bojim se da ne poplavis. a sutra je novi kurceviti dan.

mišiću nem problema,prekidamo!
daj nam bože još takvih pametnih kao ti,da nam bude bolje!
nemoraš se za mene brinuti,imam ja život,pa me nedira tu što mi neki neisprcani drkafuzer kao ti piše!
no sikiriki!!!!
sve najbolje ti želim i da nam i dalje budeš tako pametan...

Ukupno postova: 1236
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.05.2011. 22:01 
Naslov:  

Zar ovaj bob11 nije rekao dovoljno uvreda na račun drugih forumaša da je zaradio drugi žuti?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: