Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
rockeros

Ukupno postova: 661
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.04.2011. 15:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

francika je napisao/la:
W.M. Felt je napisao/la :
francika je napisao/la:
Možda netko sebi pravi posao uništavajući ono što je već naplatio od grada. Čudni su putevi Gospodnji.

Ma jok, to su pošteni ljudi.

Inače, postupak otimačine novaca poreznih obveznika obično se u ovakvim stvarima razvija na slijedeći način - prvo godinama postavljaš lako lomljive klupe i kante za smeće, onda ih ili lomiš sam ili prepustiš razlarenoj neodgojenoj mlađariji, nekoliko puta naplatiš isti posao, a kad se javnost pobuni, onda instaliraš protu-vandalsku opremu, koja košta par desetaka puta više od obične. Uostalom, ako gospoda Bubalo, Kamenko i slični još uvijek nisu došli u tu fazu, imamo mi ekipu koja se razumije u posao:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-hac-drzac-papira-za-wc-platio-3-500-tisuce-kuna.html

Nažalost lijepo je Rohatinski rekao da jedan čovjek ne može ništa promijeniti. Tako da ne vjerujem ni da Bubi može nešto promijeniti, ali barem se trudi za razliku od Đapića preko kojeg se na taj način obmanama građana pljačkao grad. Mislim da Bubi to ne radi osim kad ga preveslaju a da toga nije svjestan, što je češće nego rjeđe jer ipak njegova fotelja ovisi o suradnji sa lokalnim mafijašima, a među njima je i predsjednik suda Ljubojević. Mafija postoji samo zato što je predsjednik suda mafijaš. Tu ni policija ne može ništa!

znaš šta jebo te više i bubi i đapić da te jebali... odi na forum hdssba pa tam velicaj...jebala te predizborna kkampanja....jel ovdje sve mora nekako doć na jebenu politiku??

Ukupno postova: 346
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 06.04.2011. 15:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

francika je napisao/la:

Nažalost lijepo je Rohatinski rekao da jedan čovjek ne može ništa promijeniti. Tako da ne vjerujem ni da Bubi može nešto promijeniti, ali barem se trudi za razliku od Đapića preko kojeg se na taj način obmanama građana pljačkao grad. Mislim da Bubi to ne radi osim kad ga preveslaju a da toga nije svjestan, što je češće nego rjeđe jer ipak njegova fotelja ovisi o suradnji sa lokalnim mafijašima, a među njima je i predsjednik suda Ljubojević. Mafija postoji samo zato što je predsjednik suda mafijaš. Tu ni policija ne može ništa!

vidi bubijevog jajana kako veliča svoju "poštenu" stranku!de brate idi bubiju ljubi dupe,a ne tu kenjati bezveze...

Skoči u forum: