Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
porezni obveznik

Ukupno postova: 347
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.03.2011. 13:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Super, a otvorenje u svibnju, a možda i kasnije...dan grada se čeka!

mali od čače
Ukupno postova: 413
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.03.2011. 13:40 
Naslov:  

porezni obveznik je napisao/la:

dosadan si više s tim danom grada,u početku je bilo fora,prva 2,3 posta,ali sad već siluješ foru, nhf!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
porezni obveznik

Ukupno postova: 347
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.03.2011. 13:55 
Naslov:  

mali od čače je napisao/la:
porezni obveznik je napisao/la:

dosadan si više s tim danom grada,u početku je bilo fora,prva 2,3 posta,ali sad već siluješ foru, nhf!

Dobro, neću više!! majke mi...

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 07.03.2011. 21:29 
Naslov:  

viđao sam ljepše i po lošijim krcmama

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 07.03.2011. 21:47 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la :
viđao sam ljepše i po lošijim krcmama

šta, visibabe?? osijek031.com smile

lingvist
Ukupno postova: 353
Post Postano: 08.03.2011. 8:46 
Naslov:  

Uistinu svakakvih komentara... Stvarno ima posebnih ljudi na ovom forumu kojima sve smeta i svagdje i svakom pronalaze mane. Nije ni čudo što hrpa ljudi koje znam izbjegava i ovaj forum i stranicu općenito zbog takvih komentara (ispričavam se na oftopicu, ali morao sam...)

tamna strana

Post Postano: 08.03.2011. 9:35 
Naslov:  

lingvist je napisao/la:
Uistinu svakakvih komentara... Stvarno ima posebnih ljudi na ovom forumu kojima sve smeta i svagdje i svakom pronalaze mane. Nije ni čudo što hrpa ljudi koje znam izbjegava i ovaj forum i stranicu općenito zbog takvih komentara (ispričavam se na oftopicu, ali morao sam...)

a što tebe sprijecava da i ti ne izbjegavaš ovaj fotum...kad vec ta hrpa ljudi koje poznaš ne želi doci ovamo zbog glupih komentara....??
eto sorry na offtopicu al morao sam

forum je napravljen da bi netko izneo svoje mišljenje...
to mišljenje ne mora s(e cak što više)..u nekim slucajevima i poželjno je da se ne slaže sa vecinom drugih iznesenih mišljenja....
jer zbog tog razlicitog mišljenja se onda razvija rasprava....koja opet onda dovodi do toga da je forum zanimljiviji od onog gdje ce neki lik napisati nešto...a hrpa drugih samo staviti one famozne rijeci...tipa slažem se...potpisujem...bravo...ili staviti pokojeg smajlica...

definitivno su po tebi @lingvist takvi forumi nabolji....

ili @lingvist ti smatraš da je za tebe to najveci nivo rasprave....staviti rijec....slažem se....

ontopic

u kronkretnom slucaju.....i dalje smatram da sam viđao i ljepše osobe...
al to je stvar ukusa...i moje osobno mišljenje za koje imam pravo tu napisati....

ako cete sad ici raspravlajti o mom ukusu....onda definitivno pokazujete svoju razinu inteligencije...

tako da slobono navalite.....

lingvist
Post Postano: 08.03.2011. 10:17 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la:

a što tebe sprijecava da i ti ne izbjegavaš ovaj fotum...kad vec ta hrpa ljudi koje poznaš ne želi doci ovamo zbog glupih komentara....??
eto sorry na offtopicu al morao sam

forum je napravljen da bi netko izneo svoje mišljenje...
to mišljenje ne mora s(e cak što više)..u nekim slucajevima i poželjno je da se ne slaže sa vecinom drugih iznesenih mišljenja....
jer zbog tog razlicitog mišljenja se onda razvija rasprava....koja opet onda dovodi do toga da je forum zanimljiviji od onog gdje ce neki lik napisati nešto...a hrpa drugih samo staviti one famozne rijeci...tipa slažem se...potpisujem...bravo...ili staviti pokojeg smajlica...

definitivno su po tebi @lingvist takvi forumi nabolji....

ili @lingvist ti smatraš da je za tebe to najveci nivo rasprave....staviti rijec....slažem se....

ontopic

u kronkretnom slucaju.....i dalje smatram da sam viđao i ljepše osobe...
al to je stvar ukusa...i moje osobno mišljenje za koje imam pravo tu napisati....

ako cete sad ici raspravlajti o mom ukusu....onda definitivno pokazujete svoju razinu inteligencije...

tako da slobono navalite.....

Kao prvo, nemoj rabiti tako jeftine fore kao s tim o tom kakav je forum najbolji za mene ili nivo rasprave. Ako uistinu nemaš jačeg argumenta od toga, onda ni nemoj davati argumente. Ne poznaš me i ne znaš kakav je moj nivo rasprave. Slažem se da je dobro da se iznosi svoje mišljenje i da se potiče to i da se stvara rasprava, ali konstruktivna rasprava i rasprava koja ima smisla. Naravno da nije dobro da netko nešto napiše i onda se svi slože s njime. Ono što sam htio reći jest da me živcira kad netko počne s komentarima poput tih na temi o novim licima Avenue Malla. Uistinu nepotrebno, samo da se nešto napiše, a da ne kažem da nekim ljudima stvarno sve smeta i stalno nalaze neke mane (pogledaj samo kad bude najava nekog koncerta, svirke). Nitko mene ne sprečava da izbjegavam ovaj forum i stranicu, to je moj izbor, samo sam rekao kakvo je mišljenje određenih ljudi o ovom forumu. A kako kažu, de gustibus non disputandum est.

tamna strana

Post Postano: 08.03.2011. 10:47 
Naslov:  

kao prvo...procitaj što sam ja napisao pa sad ponovno procitaj što si ti napisao...
i napiši u cemu je problem ??

e sad to nisu nikakve jeftine fore....
vec je to istina...
cinjenica je da ako si suprotnog mišljenja od vecine...odmah te svi pljuju i odmah ne valjaš...
no ako se uvlaciš nekome u guzicu...onda si nadasve idol.....zamisli...kakve podudarnosti sa stvarnim životom.....

što se tice pljuvanja....reci mi..al iskreno....
da li ima i tu razlike od onoga kako se ponašaju i kad nisu na forumu...
zašto ne bi pljuvao ili rekao da mi se nešto sviđa...ako to stvarno tako mislim....
zašto ne bi izneo svoje mišljenje ako je u potpunoisti suprotno sa svima na forumu....

to što tebe određene osobe živciraju...ili mišljenja od tih osoba...
vjeruj mi da je to samo tvoj problem...i nicii drugi...
a ako se ti ne znaš nositi sa svojim problemima...onda za to postoje ustanove koje ti pomažu da to terapijski riješiš....

i za kraj necu napisati ništa na latinskom...
jer to mi je prejeftina fora da bi pokazao nekome kako sam pametan....

lingvist
Post Postano: 08.03.2011. 11:07 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la :
kao prvo...procitaj što sam ja napisao pa sad ponovno procitaj što si ti napisao...
i napiši u cemu je problem ??

e sad to nisu nikakve jeftine fore....
vec je to istina...
cinjenica je da ako si suprotnog mišljenja od vecine...odmah te svi pljuju i odmah ne valjaš...
no ako se uvlaciš nekome u guzicu...onda si nadasve idol.....zamisli...kakve podudarnosti sa stvarnim životom.....

što se tice pljuvanja....reci mi..al iskreno....
da li ima i tu razlike od onoga kako se ponašaju i kad nisu na forumu...
zašto ne bi pljuvao ili rekao da mi se nešto sviđa...ako to stvarno tako mislim....
zašto ne bi izneo svoje mišljenje ako je u potpunoisti suprotno sa svima na forumu....

to što tebe određene osobe živciraju...ili mišljenja od tih osoba...
vjeruj mi da je to samo tvoj problem...i nicii drugi...
a ako se ti ne znaš nositi sa svojim problemima...onda za to postoje ustanove koje ti pomažu da to terapijski riješiš....

i za kraj necu napisati ništa na latinskom...
jer to mi je prejeftina fora da bi pokazao nekome kako sam pametan....

Slažem se s tobom da ako si drugačijeg mišljenja od drugih, u najvećem broju mišljenja, popljuvan si. Kako ono kažu-ne talasaj. Kad sam govorio o jeftinim forama, nisam mislio na to s drukčijim mišljenjem (ako si me tako shvatio), već to što si ti zaključio da je najbolji forum za mene gdje se svi slažu ili da je najveći nivo rasprave za mene staviti riječ. Isto kao što ti je jeftina fora s tim kakvim bih se ustanovama trebao obratiti. Ta jeftina fora jest efektna, ali nije nikakav argument, isprazna je (ali dobro, svi se mi njima ponekad služimo, iako bi ih u pravoj, argumentiranoj raspravi trebalo izbjegavati).
Što se tiče pljuvanja, nema razlike od toga kako se ponašaju i kad nisu na forumu. Nije stvar u tom živciraju li mene određene osobe ili mišljenja, već da uistinu nije bilo potrebe za takvim komentarima na toj temi, to su komentari tipa trla baba lan da joj brže prođe dan. Neka oni misle što hoće, kao i ti, ja sam samo dao komentar koji sam već neko vrijeme htio dati potaknut takvim komentarima i na drugim temama, pa se sad odlučih na to.

Skoči u forum: