Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.02.2011. 20:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

eyewear je napisao/la :
eo samo neka mi netko kaže...

što dalje kad sada padne vlada?
kad dođu novi izbori,koga će te izabrati?lijevo orijentirani sdp koji veliča partizane idt?
ili glavaša?keruma?
a što ako opet pobjedi hdz?što onda?
što to može druga vlast učiniti a ova ne?

mama ti veliča partizane.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
eyewear
Ukupno postova: 82
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.02.2011. 21:04 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :
eyewear je napisao/la :
eo samo neka mi netko kaže...

što dalje kad sada padne vlada?
kad dođu novi izbori,koga će te izabrati?lijevo orijentirani sdp koji veliča partizane idt?
ili glavaša?keruma?
a što ako opet pobjedi hdz?što onda?
što to može druga vlast učiniti a ova ne?

mama ti veliča partizane.

mama ti partizan

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 26.02.2011. 21:07 
Naslov:  

zen031 je napisao/la :
Prijatelju, ne razumijem zašto si toliko ostrašćen, što se vidi i iz načina na koji pišeš, budući da si, kao što kažeš, zaposlen. Ja sam nezaposlen, također VSS, pa ipak na sve pokušavam gledati hladne glave.

Polako.

Istina je da postoje primjeri da su se narodi ili društvene skupine oslobodile stranih i domaćih robovlasnika na nasilan način, ali sigurno nisu pritom uništavali VLASTITU imovinu. S druge strane, također postoje primjeri mirnog prosvjeda, mirnog oslobađanja od okupatora, mirnog rješavanja stvari općenito. Gandi.

E sad, ako si ti toliko napaljen na nasilje, i vidiš ga kao jedino riješenje, zapali svoj auto. Još bolji primjer bi bio da zapališ sebe, imaš kroz povijest takvih koliko hoćeš, od Jana Palacha pa budističkih svećenika, a i nedavno se isto dogodilo u Alžiru. Ovo samo navodim kao primjer, da me ne shvatiš pogrešno, ne dao Bog.

gledajući tvoje postove po forumu i lakoću življenja, apsolutno me ne čudi što nisi zaposlen, neće me ni čuditi i ako sa 40 godina još uvijek budeš nezaposlen. xDD

Ja, kao i 3000+ pravnika u državi. Uostalom, također kao nekoliko stotina odvjetničkih vjezžbenika u RH, radio sam, ali nas je poslovavac otkantao, pravdajući se kako nema novaca da nas plaća. Inače, ako mi imaš što osobno reći, reci mi to osobno kad me vidiš. A ne preko foruma.

I slobodno mi se javi kad završiš Ekonomski faks, za vas se sve otimaju da vas zaposle.

Pazi ti njega, on je čitajući moje postove s foruma ustanovio moju lakoću življenja.

Zadnja promjena: zen031; 26.02.2011. 21:15; ukupno mijenjano 2 put/a.

zla_tratinčica

Post Postano: 26.02.2011. 21:11 
Naslov:  

zen031 je napisao/la :
zen031 je napisao/la :
Prijatelju, ne razumijem zašto si toliko ostrašćen, što se vidi i iz načina na koji pišeš, budući da si, kao što kažeš, zaposlen. Ja sam nezaposlen, također VSS, pa ipak na sve pokušavam gledati hladne glave.

Polako.

Istina je da postoje primjeri da su se narodi ili društvene skupine oslobodile stranih i domaćih robovlasnika na nasilan način, ali sigurno nisu pritom uništavali VLASTITU imovinu. S druge strane, također postoje primjeri mirnog prosvjeda, mirnog oslobađanja od okupatora, mirnog rješavanja stvari općenito. Gandi.

E sad, ako si ti toliko napaljen na nasilje, i vidiš ga kao jedino riješenje, zapali svoj auto. Još bolji primjer bi bio da zapališ sebe, imaš kroz povijest takvih koliko hoćeš, od Jana Palacha pa budističkih svećenika, a i nedavno se isto dogodilo u Alžiru. Ovo samo navodim kao primjer, da me ne shvatiš pogrešno, ne dao Bog.

gledajući tvoje postove po forumu i lakoću življenja, apsolutno me ne čudi što nisi zaposlen, neće me ni čuditi i ako sa 40 godina još uvijek budeš nezaposlen. xDD

Ja, kao i 3000+ pravnika u državi. Inače, ako mi imaš što osobno reći, reci mi to osobno kad me vidiš. A ne preko foruma.

kakve veze ovo ima sa osobnim?? pratim te kroz forum, osobno te znam na bok bok.. to što 3000+ pravnika nema posao ti nije nikakav izgovor. ja znam nekoliko ljudi sa prava koji na 5. godini već rade i imaju fina primanja, sve je stvar ambicioznosti i stavova.

zen031
Post Postano: 26.02.2011. 21:16 
Naslov:  

A ja ih znam 90% koji ne rade, uostalom kakve ovo veze ima s temom. Ajbok.

zen031
Post Postano: 26.02.2011. 21:20 
Naslov:  

@ Karaman
"...kakve veze ovo ima s osobnim?" ???

Ček, jesi li ti glup il se praviš? Postaviš komentar koji se osobno odnosi na mene, i onda pitaš kakve veze ima s osobnim?

Nadležni, brišite ovo skretanje s teme.

zla_tratinčica

Post Postano: 26.02.2011. 21:48 
Naslov:  

zen031 je napisao/la :
@ Karaman
"...kakve veze ovo ima s osobnim?" ???

Ček, jesi li ti glup il se praviš? Postaviš komentar koji se osobno odnosi na mene, i onda pitaš kakve veze ima s osobnim?

Nadležni, brišite ovo skretanje s teme.

nemoj mi prezime spominjat na forumu da nebi ja tvoje prezime i ime spomenio ljudima koje prozivaš ovdje bez razloga sa svojim drugarom.

ne pravim se glup niti sam glup, s tim pitanjem sam apelirao na tvoje stavove u vezi prosvjeda, apsolutno ništa privatno.

Skoči u forum: