Autor |
Poruka |
exemat Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Igrate li poker? Online, kod kuće s prijateljima ili... negdje drugo? Igrate li u novce?
Mislite li da je poker sport i da bi ga trebalo priznati sportom i kod nas kao u nekim drugim zemljama? |
Zadnja promjena: exemat; 23.02.2011. 17:37; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
poker je sport jedanko koliko i šah |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
ono di se ti ne oznojiš dobrano, to nije sport, izuzev plivanja, tamo si vec po tipu sporta mokar ovo šah, poker, kartanje, pikado itd..to mi je sport kao što je i čitanje knjige sport..btw, ne znam ni složit karte za poker,a kamoli zaigrat.. |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
igram ga al ga uopće nesmatram sportom. četvrtkom sa ekipicom lijepo partijicu dvije i to je to, da odmorim glavu |
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
mali od čače je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ono di se ti ne oznojiš dobrano, to nije sport, izuzev plivanja, tamo si vec po tipu sporta mokar ovo šah, poker, kartanje, pikado itd..to mi je sport kao što je i čitanje knjige sport..btw, ne znam ni složit karte za poker,a kamoli zaigrat..
|
I na plivanju se oznojiš... A ako ne znaš složiti karte, a kamoli zaigrati kako znaš da nije sport? |
|
|
|
|
|
exemat Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
done
mali od čače je napisao/la: ›
ono di se ti ne oznojiš dobrano, to nije sport, izuzev plivanja, tamo si vec po tipu sporta mokar ovo šah, poker, kartanje, pikado itd..to mi je sport kao što je i čitanje knjige sport..btw, ne znam ni složit karte za poker,a kamoli zaigrat..
|
Sjedni za poker stol sa $ 10 000 pa ćemo vidjet kako se nećeš znojit |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ma to nije sport, to je igra. Velika je razlika između toga.
A poker, samo zabava, nadam se da će na tom i ostat |
|
|
|
Frute
Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Poker je sport jer ga se može i treba trenirat da bi bio uspješan. Znači ne pouzdavati se u sreću već u znanje.
Postoje škole pokera od kojih se većina njih plaća, gdje se može pogledati video snimke igre onih koji zarađuju u pokeru, njihove savjete, poduke itd. Postoje i neke jako dobre besplatne poker škole kao što je ova. I to je ono što preporučam onima koji pišu o pokeru kao o kocki, a nisu se upoznali s materijom. Neka bez ikakvog rizika iskoriste besplatnih $50 koje nudi ta poker škola pa će vidjeti da online poker nije kladionica. |
|
_________________ Pamet u glavu ćerce! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ovisnost u svakom slučaju . |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Frute
|
simo031 je napisao/la: ›
Ovisnost u svakom slučaju .
|
Negdje sam čula/vidjela, možda baš na Os031, da u Osijeku postoji škola za liječenje od kocke? Jel' to istina?
Usput, za bilo koji sport možeš reći da je ovisnost. Da se razumijemo, poker automate ne smatram sportom, to je kocka i to treba liječit jer je to iracionalna ovisnost. Ali poker online nije već samim time što igraš protiv drugih igrača, a ne protiv kuće tj. kući je svejedno hoćeš li ti pobijedit ili izgubit, a kod automata ti moraš gubit. |
Zadnja promjena: Frute; 17.02.2011. 16:22; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Igram uzivo i online, za zabavu uvijek. Uzivo u pare(po dogovoru), online za*ebancija |
|
|
|
|
|
Frute
|
dino_bno je napisao/la: ›
Igram uzivo i online, za zabavu uvijek. Uzivo u pare(po dogovoru), online za*ebancija
|
Gdje ti bolje ide, uživo il' online? |
|
|
|
|
dino_bno
|
|
|
|
Frute
|
Ako si dobar u pokeru, online se može puno više zaradit, samim time što možeš igrat za više stolova istovremeno. Ne igraš sa svakakvim kartama već čekaš bolje, a time što igraš više stolova nije ti dosadno, dapače . |
|
|
|
|
dino_bno
|
haha, ma nije mi tolko do zarade, na prvom mjestu je ekipa za stolom pa tek onda zarada
nisam jos kocko u neke prevelike iznose, niti zelim |
|
|
|
|
|
|
|