Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Jadni vjernici,ugrozeni sa svih strana... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Nemam ništa protiv vjere i vjernika!Osobno nisam vjernik što ni u mojoj obitelji nisu bili.Jedino me smetaju vjernici 90-tih koji sad pametuju o unutarnjem miru,bogu,poštenju,ljubavi itd.... a bili su komunjare kakvih svijet nije vidio.Eto toliko o ovoj temi od mene! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jadni vjernici,ugrozeni sa svih strana...
|
Ja se uopće ne osječam ugroženo. Ljudi koji pljuju po drugima se osječaju ugroženo, zato što pljuju iz nedostatka argumenata. Ja sa svima mogu pričat. Doduše to si i sam vidio jer da nije tako odavno bi usuknuo sa foruma |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
mali_ivica je napisao/la: ›
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jadni vjernici,ugrozeni sa svih strana...
|
Ja se uopće ne osječam ugroženo. Ljudi koji pljuju po drugima se osječaju ugroženo, zato što pljuju iz nedostatka argumenata. Ja sa svima mogu pričat. doduše to si i sam vidio jer da nije tako odavno bi usuknuo sa foruma
|
Znam,Ivice,trolujem jer je ova tema vec prozvakana u barem tri-cetiri instance.
Nema tu zakljucka,jer se zakljucak ne moze donijeti koncenzusom. Elem,stoji tvoja o podjeli ljudi,samo sto bih ja dobro (opce dobro) nazvao pamecu, a zlo - gluposcu.
IMHO - jednostavnije je za shvatiti od metafizickog 'dobra' ili 'zla'. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
mali_ivica
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Znam,Ivice,trolujem jer je ova tema vec prozvakana u barem tri-cetiri instance.
Nema tu zakljucka,jer se zakljucak ne moze donijeti koncenzusom. Elem,stoji tvoja o podjeli ljudi,samo sto bih ja dobro (opce dobro) nazvao pamecu, a zlo - gluposcu.
IMHO - jednostavnije je za shvatiti od metafizickog 'dobra' ili 'zla'.
|
Je stoji da je prožvakana al vidiš da ljudi vole o tome
PS: Ovo za opće dobro, si lijepo rekao. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
vi ste svi mekušci ... da dođe do nuklearnog holokausta ja bi vas sve pojeo |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Bio ti vjernik ili ne najvažnije je biti Čovjek sa svim onim pozitivnim karakteristikama koju ta riječ nosi sa sobom. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
mariox je napisao/la: ›
Bio ti vjernik ili ne najvažnije je biti Čovjek sa svim onim pozitivnim karakteristikama koju ta riječ nosi sa sobom.
|
B I N G O !
Tema je :
Ateisti, agnostici, vjernici - ljudi |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
mariox je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bio ti vjernik ili ne najvažnije je biti Čovjek sa svim onim pozitivnim karakteristikama koju ta riječ nosi sa sobom.
|
Najvažnije i najteže. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
@Stella - iznenađena sam tvojim komentarom stranicu prije. Govoriš da nemaš ništa protiv ateista/agnostika, ali smatraš da bi im bilo bolje da počnu vjerovati u boga, da bi bili smireniji, ispunjeniji... bla, bla. Da poštuješ ljude bez obzira na njihovo vjersko (ne)opredijeljenje takvo što ne bi izjavila. Jer mi NE VOLIMO propovijedanja o religiji i NE ŽELIMO da se nas pokušava spasiti od pakla i da pomoću vjere naš život bude ispunjeniji. Jer mi već imamo svoje mišljenje o tome. Ne kažem da se ne može o nečemu promijeniti mišljenje, ali ja osobno nikad neću promijeniti mišljenje, i da, doista ostavljaš dojam postavljanja iznad ateista/agnostika.
Ali znam da si ti dobar Čovjek, pa ti opraštam. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ljudi koji pljuju po drugima se osječaju ugroženo, zato što pljuju iz nedostatka argumenata.
|
Teško da se u ovoj temi može raspravljati o manjku argumenata sa strane ateista i agnostika |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Možda bi nekima išlo bolje u životu i bili bi bolje osobe kad bi bar pokušali vjerovati u Boga, kako bi pronašli unutarnji mir.
|
Pa ne znam, našao sam unutarnji mir i bez Njegove pomoći
Sleepwalker je napisao/la: ›
Um...porez? Ma, vjerujem da si čula za to...
|
Kojeg crkva ne plaća, zaboravljaš |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
mali_ivica
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ljudi koji pljuju po drugima se osječaju ugroženo, zato što pljuju iz nedostatka argumenata.
|
Teško da se u ovoj temi može raspravljati o manjku argumenata sa strane ateista i agnostika
|
super. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
@-nella- Mislim da si stekla pogrešan dojam. Već sam napisala da se ne postavljam iznad nikoga. A ono da bi nekim ljudima bilo možda bolje, da bi bili bolje osobe da se bar pokušaju okrenuti Bogu - to je svakome na izbor i ne mislim ja nikome soliti pamet, svatko nek radi kako želi i osjeća. To je bio moj dobronamjeran savjet, a ne postavljanje iznad nekoga ili prodika. Bar me ti znaš. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
|