Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
da je baba muško zvala bi se duško |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
to ti znaci da ti definitivno nisi za taj posao
eto sad još slobodno pitaj zašto... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Stella1989
|
A čovječe...pa rekla sam da znam za većinu stvari koje su nabrojane na popisu, i da radim s nekima, a neke intenzivnije počinjem učiti. Već sam prije radila nešto u Dreamweaveru (XHTML i CSS), ali želim što bolje poznavati programske jezike, zbog toga konstantno želim to učiti. Nisam rekla da ću se prijaviti odmah sad.
Da još ne studiram i da sam već naučila sve što je potrebno za ovaj posao, prijavila bih se.
Nisam još za ovaj posao, što ne znači da kroz godinu-dvije neću biti. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Stella1989
|
De ne spammaj bezveze.  |
|
|
|
 |
MissTake
|
De ne spammaj bezveze.
|
A zasto mislis da se salim. Uvjet natjecaja je SSS, predaj zivotopis, obavezno ovo navedi pod dodatna znanja i vjestine. E sad mozda od admina traziti preporuke? |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
Stella1989
|
Zato što si ti MissTake.
Meni je cilj da dođem s potrebnim (pred)znanjem, a ne da samo znam nešto od traženih predispozicija. Težim ka boljemu i zato želim što više toga naučiti.
Činjenica je da se odlično služim forumom, neke stvari su me zanimale pa sam čačkala i skontala.  |
|
|
|
 |
MissTake
|
Mislum da si bas po tim ambicijama ti osoba koja je stvorena za njih. A sto se tice foruma, tu ti stvarno cetitam na usvojenom znanju. Javi se adminu za otvorenu mofucnost da budes moderator pa si mozes zaradit za dzeparac |
|
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
Stella1989
|
Hvala.
Bila sam na jednom forumu global moderator, uz bok adminu - skoro godinu dana, skoro do njegova gašenja (do nedavno). Dosta sam se trudila i pazila da sve bude super i, bez nekog hvalisanja, odlično sam radila i bila hvaljena za to.
Razmišljala sam i o Osijek031 forumu, ali nisam nikad u vezi toga kontaktirala admina. Možda i budem - tko zna.
Pozz |
|
|
|
 |
MissTake
|
Ja jesam i znam koji se uvjeti traze. zadovoljila sam sve osim onoga da. moras 20h na dan "visiti" na forumu... probaj poslat pm Leonu, mozda uspijes... ajd zdravo, odo festati.... |
|
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
Stella1989
|
Ja jesam i znam koji se uvjeti traze. zadovoljila sam sve osim onoga da. moras 20h na dan "visiti" na forumu... probaj poslat pm Leonu, mozda uspijes... ajd zdravo, odo festati....
|
Možda i budem.
Uživaj večeras!  |
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
stella - deusexmakina  |
|
 |
Stella1989
|
stella - deusexmakina
|
Noup.  |
|
|
|
 |
MissTake
|
|
|
 |
 |
|