Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
vesnica
Ukupno postova: 177
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.12.2010. 18:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Imala sam 2 izbora za novu godinu Slavija I Cadillac,zato sto su mi se cinili onako mjuz kakav volim a to je neki retro .
Odustala sam od njih zasto,samo zato sto ne navode tko svira koji dj nego to skrivaju kao zmija noge ustvari ne znam sto skrivaju dj koji ce nas zabavljati.
Dosta je bitno tko ce te veceri nekoga zabaviti .Te veceri po mome moraju stvar u ruke da uzmu neki iskusni dj a ne neki njihovi prijatelji,brace sestre koji ce to odraditi za cugu a gazde samo pokupiti novce za upad .
Kad tako platis upad i onda vidis nekog balavca koji samo kusi 100 stvari e onda je to prevara.
Cula sam da ce za novu godinu komunalci dozvoliti da ce cuga van,poklon od grada Osijeka

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
vesnica
Post Postano: 19.12.2010. 21:48 
Naslov:  

A mozda odem i do sieste jer tamo je ipak provjeren dj koji se kuzi u sve ritmove,ma to cemo odluciti poslije Bozica

vesnica
Post Postano: 19.12.2010. 22:11 
Naslov:  

Kako mislis u isto vrijeme ,ma tek poslije Bozica cemo odluciti,sad tek ovako teren ispitujem da vidim neki prijedlog od vas koji ste bili prosle godine ali da je thema bila neki retro strani domaci i tome slicno

dino_bno

Ukupno postova: 1157
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.12.2010. 22:24 
Naslov:  

Vesna a sto ako je neki nepoznati dj? kako ces znat je li dobar ili ne?

vesnica
Post Postano: 19.12.2010. 22:42 
Naslov:  

A fora jeger vidim da vas to pali ali ok.. samo tako.
Dobar dj je taj koji je pravi jukebox koji zna vise od 100 stvari,svih perioda glazbe ,koji zna zapaliti rulju a ovih novih ima u svakoj ulici po 10 komada ,ma sve kuzite ali eto pitate glupost.
Sto se mene tice ovi stariji dj su mi ok,ali klinci uzas ali ok oni su dobri jer rade za200- 300 kuna vece i imaju cugu pa su zato i dobri,mislim gazdama.
Da sad ne nabrajam dj koji su po meni dobri i koje sam slusala a to su recimo
SLY,OMER,CURICA,TAC,pa onaj mali crni mrrsavi sto radi u Tufni,BOBAN.
Sto se tice video partya tu mi je dobar VJ LASER jer stvarno ima sve od najstarijih do najnovijih spotova i sve ih dobro umiksa u neki ritam s nekim semplovima.
Ze dj sam gledala na nekim tako tematskim partijima pa su mi se svidjeli njihovi setovi
Eto to su meni dobri,neki rade neki ne rade stalno ali su dobri.
Idem sad staviti neku seriju i malo pogledati
Svima laka i mirna noc bez previse nervoze

Malisha

Ukupno postova: 378
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.12.2010. 22:54 
Naslov:  

Sir William je napisao/la :
dobro, više manje mi je sve jasno, ali zašto pobogu svi dočeci u isto vrijeme!?

osijek031.com smile

mali R

Ukupno postova: 40
Post Postano: 19.12.2010. 23:03 
Naslov:  

vesnica je napisao/la:
S kipom idem u Bilje na retro video halloween party bit ce kako kazu spotovi 70,80,90 godina a i par puta sam bio na partijima od toga vj lasera i bilo je super.
Samo treba da nadjem u gardu neku boju za lice da se malo maskiramo ALI NESTO JEFTINIJE

Pa dobro Vesnice jesi ti sad muško ili žensko!? Jako su ti zanimljivi postovi. Baš sam se nasmijao čitajući ih. I sve se nešto vrti oko tog Lasera i video spotova. Hmmmmmmmm? Very Happy

vesnica
Post Postano: 20.12.2010. 9:49 
Naslov:  

mali R je napisao/la:
vesnica je napisao/la:
S kipom idem u Bilje na retro video halloween party bit ce kako kazu spotovi 70,80,90 godina a i par puta sam bio na partijima od toga vj lasera i bilo je super.
Samo treba da nadjem u gardu neku boju za lice da se malo maskiramo ALI NESTO JEFTINIJE

Pa dobro Vesnice jesi ti sad muško ili žensko!? Jako su ti zanimljivi postovi. Baš sam se nasmijao čitajući ih. I sve se nešto vrti oko tog Lasera i video spotova. Hmmmmmmmm? Very Happy
Cura cura a valjda jesam a kako sam dugo zivjela s roditeljima vani malo sam s padezima na ti ali sam svake godine sve bolje.A sto se tice retra to volim ne volim house i slicne stvari a dok sam kao mladja bila u minkenu izasla sam par puta na video partije i to mi se svidjelo,tamo je to normalna pojava.
Svidjelo mi se taj sistem zabave ali tamo je to sasvim drugacije nije na plazmama nego na velikim video zidovima.
Netko je rekao nismo na zapadu a nismo ali bit cemo valjda nekad.
Pa ne moze da se vrti oko nekoga drugog kad nisam nikoga ni vidjela da radi tako slicno KAO NA ZAPADU te video partije tj da te spotove miksa u neki ritam a ne da bude kao na mtv samo da ide.
Ne volim cajke ali tolko ih i ne kritiziram tko ih voli neka ide na njih.
Bila sam ove godine u Zagrebu u Marascino baru na video partiju sto je radio DJ PIMP isto je ok ali on svira samo rnb ali je lik ok

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 20.12.2010. 10:06 
Naslov:  

Vesnice draga, razumiješ li ti da je od tvog povratka na rodnu grudu prošlo 15 godina!?

Zapad je malo napredovao od tada, kad mi vec nismo. Smile

Post Postano: 20.12.2010. 18:47 
Naslov:  

Ma hajde ma stvaro smo u banani,ma u cemu je problem DALI JE BOLJE NESTO GLEDATI I SLUSATI ILILILILI SAMO SLUSATI
Stvarno smo u banani
prekidam neke glupe price i sve to
I LOVE CAJKE I LOVE DJ IZ NEKIH ULICA I LOVE JEFTINU ZABAVU
Nije mi jasno sto ste obrisali popis dj iz Osijeka koje volim
NIJE MI JASNO
lijep pozdrav

Skoči u forum: