Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
model500
Ukupno postova: 61
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.12.2010. 19:08 
Naslov: Bad ! Re: Cajke u baroknoj Tvrđi: Nekad su glazbom mijenjali svijet, danas si samo žele ugoditi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma tko to briše moje postove cijelo vrijeme?! Ponovit ću sto puta ako treba,maniČe ispao si teški ljakse - you got owned big time,a ti što mi brišeš postove si isto ljakse,vidi se da se favoriziraju "stariji" korisnici ovog foruma što ne znači da su i pametniji ali...sve u svemu palac dolje!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
model500
Ukupno postova: 61
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.12.2010. 19:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

emily je napisao/la:
maniche je napisao/la:

kad odem u tufnu/pub/q, odem tamo baš zato da ne razmišljam o onome što svira..zajebavam se s ekipom, ni ne znam što svira...
jel ti @emily kužiš tu razliku?
shvaćaš ti da ne idu svi van kao bi se intelektualno produhovili, nego odu malo skakat?
to te čini pametnijom?
ajd super,čestitam Very Happy

Ne idem ni ja van kako bi se intelektualno produhovila. Moj su problem ljudi koji to slušaju i doma a doma sigurno ne skaču i ne plešu nego sjede i bulje u komp i sl. A i ovo govoriš kao da nisi pročitao ono što sam zadnje napisala - može se zabavit i uz pametne stihove. Pod time nisam mislila strogo na neke dubokoumne stihove, ali ima prosječnih pjesama koje po stihovima nisu bog zna što ali nisu baš ni totalne idiotarije...a imaju predobar ritam i može se itekako plesat na njih.

Tip je ograničen i nema uopće ukusa,bilo kakve rasprave s njim su uzaludne. Vjerovatno bi se u kinu ili kazalištu otopio od prevelike količine kulture koja mu je ušla u glavu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: