Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
CARPEDIEM-OS
Ukupno postova: 10
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.12.2010. 18:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pavle99 je napisao/la:
emem je napisao/la:
pavle99 je napisao/la:
emem je napisao/la:
pavle99 je napisao/la:
Koliko ja vidim da nije ista!!! Pročitao sam kometare i nabasao na ovo, čudno da su se oni oprali od Vas a Vi i dalje tvrdite da je ista organizacija!!! Živjeli vi moji KIRBAJ MAJSTORI

Aloooooo NJE ISTA ORGANIZACIJA to nije WL, ali ljudi koji su radili prošle godine u Essekeru rade i ove, ali NE POD TIM IMENOM!!!
Jel tebi treba crtati???

ETO FORUMAŠI KOLIKO LAŽI SAMI SADA VIDITE, OVI DEMANTIRALI, A OVI I DALJE TVRDE DA SU ISTI!!! Pa vi vjerujete. čujemo se 01.01.2011 god. da se svi nasmijemo!!

Ti tupi šta oš, pričaj šta oš, ali ti si totalna budala: NIJE ISTA ORGANIZACIJA Exclamation

A ti "OŠ" lagano u treči osnovne naučiti pravopis!!! Eto kakva organizacija to radi da joč nisu ni PRAVOPIS naučili!!!
pavle99 je napisao/la:
emem je napisao/la:
pavle99 je napisao/la:
emem je napisao/la:
pavle99 je napisao/la:
Koliko ja vidim da nije ista!!! Pročitao sam kometare i nabasao na ovo, čudno da su se oni oprali od Vas a Vi i dalje tvrdite da je ista organizacija!!! Živjeli vi moji KIRBAJ MAJSTORI

Aloooooo NJE ISTA ORGANIZACIJA to nije WL, ali ljudi koji su radili prošle godine u Essekeru rade i ove, ali NE POD TIM IMENOM!!!
Jel tebi treba crtati???

ETO FORUMAŠI KOLIKO LAŽI SAMI SADA VIDITE, OVI DEMANTIRALI, A OVI I DALJE TVRDE DA SU ISTI!!! Pa vi vjerujete. čujemo se 01.01.2011 god. da se svi nasmijemo!!

Ti tupi šta oš, pričaj šta oš, ali ti si totalna budala: NIJE ISTA ORGANIZACIJA Exclamation

A ti "OŠ" lagano u treči osnovne naučiti pravopis!!! Eto kakva organizacija to radi da joč nisu ni PRAVOPIS naučili!!!

PAVLE TI SI NEUMORAN.....
KOJI TI JE K....????
TKO TE PLAĆA...????

HEHEHEHEEEH

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
emem

Ukupno postova: 34
Post Postano: 15.12.2010. 18:29 
Naslov:  

pavle99 je napisao/la:

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile glupane ti ideš mene ispravljati, a ne znaš ni pisati kako treba!!!
Za tvoju informaciju niti imam veze sa organizatorima pa ni sa organizacijom Exclamation

Post Postano: 15.12.2010. 18:33 
Naslov:  

[quote="emem"]
pavle99 je napisao/la:

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile glupane ti ideš mene ispravljati, a ne znaš ni pisati kako treba!!!
Za tvoju informaciju niti imam veze sa organizatorima pa ni sa organizacijom Exclamation
[/quote

ŠTA SE VIŠE OBRAČAŠ SELJAKU...
VIDIŠ DA JE NEUMORAN I DOSADAN VIŠE SA TIM INFORMACIJAMA..

POZZZ

CARPEDIEM-OS
Post Postano: 15.12.2010. 18:33 
Naslov:  

CARPEDIEM-OS je napisao/la:
emem je napisao/la:
pavle99 je napisao/la:

ŠTA SE VIŠE OBRAČAŠ SELJAKU...
VIDIŠ DA JE NEUMORAN I DOSADAN VIŠE SA TIM INFORMACIJAMA..

POZZZ

fatalni_cevap

Ukupno postova: 541
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.12.2010. 18:49 
Naslov:  Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011.

?

sanader
Ukupno postova: 5
Post Postano: 15.12.2010. 20:48 
Naslov:  

daj ljudi ne vrijedi objasnjavat nekome tko je tulav kao naš pale,jesamo rekli da crtate.....ali vjerujem da ni to ne bi pomoglo,decko je zaostaooo ohohoooooo......

Skoči u forum: