mmmm..tool.. zast' ja prije nisam vidla ovu temu ?
uglavnom , mislim da sam dovoljno veliki fan njihov da mogu reci sta mislim.
onu su spoj spiritualnosti, fantasticnosti + nadrealnosti + [totalne izdrogiranosti] + ljubavi + jos brdo toga ..i to sve vodi ka jednom velikoooom savrsenstvu i hrpi emocija. oni nisu samo bend [ barem ne za mene ] .. osi su nes vise od toga.. definitivno najbolji bend [meni osobno] ..
i ako niste do sad, pokusajte ne promatrat Tool ko Maynard i ekipa.. nego Tool ko jedna ogromna cijelina.. dkalem, nie Maynard i ostali , vec su Danny , Justin, Adam i Maynard = Tool.
nekad sam slusala samo Maynarda, tj. slusala Tool , al najvise paznje posjecivala Maynardu.. no skuzila sam da to tak ne moze bit.. da bez ostalih , Tool nebi bio Tool .. nebi bili toliko dobri..jer decki su odlicni..svako od njih radi odlicno .. i svi su spesl , ne samo Maynard..
Maynard je samo seronja
a Tool je savrsenstvo..
bila sam na 2 njihova koncerta, i to sto oni mogu napravit, mislim da rijetko 'ko moze napravit ..
a sto se tice APC i Puscifera..
APC je meni osobno jako drag bend .. mogu ga stavit na top 10 bendova.. i mislim da bi bio jako blizu vrha ljestvice.. kvalitetan bend, sa odlicnim lyricsima, i super brijom.. osobno mi je najdrazi 13th step ..i nemam ni jednu zamjerku..ali imam zamjerku na Emotive..ne priznam im taj album . ne zelim , i necu . to nie APC .. to je APC prodao dusu vragu. :/..
a Puscifer - i sam Maynard je reko da je to promoviranje samog sebe
..tako da..
a sad mene zanima jedna stvar.. ok ,aenima mi je odlicna. prvi album koji sam cula od njih , i odmah zavoljela nakon odslusane prve stvari [ stinkfist]..
sta mislite o ovome :
http://www.youtube.com/watch?v=wS7CZIJVxFY
?
i kako vam se dopao 10 000 days?
mene je odusevio nakon prvog slusanja..al ok , svi su me odusevili odmah
..