Autor |
Poruka |
Uvijek_Kontra Ukupno postova: 30 Spol:  Nebitno
|
pa preminulima treba odati nekad i počast. Spomenuti ga, nekad sam i ja bio panker pa eto to je umrlo u meni.
a ovu pjesmu dolje stavljam sa posvetom na jednog kolegu koji me obrisao iz svog života
http://www.youtube.com/watch?v=HasBSA2LU1Q |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
pa preminulima treba odati nekad i počast. Spomenuti ga, nekad sam i ja bio panker pa eto to je umrlo u meni.
a ovu pjesmu dolje stavljam sa posvetom na jednog kolegu koji me obrisao iz svog života
http://www.youtube.com/watch?v=HasBSA2LU1Q
|
koji si ti car, gori si od mene, sa 7 postova već imaš žuti karton xD |
|
|
|
|
 |
|
bajce, i da imaju tu funkciju ne znam ju ni izgovoriti, ne bi me obrisali...
đast folov mi |
|
|
|
|
 |
|
ne ulizuj mi se, nećeš mi biti prijatelj svejedno |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
viri mi mali prst iz tvog šupka. ;D |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
|
jel onaj prst koji pokazuješ na profilnoj slici ili? |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
jel onaj prst koji pokazuješ na profilnoj slici ili?
|
ne, rekao sam mali prst, Mrkonjiću. xD |
|
|
|
|
 |
|
e sad kad sam razotkriven buahahahhaha
sjedi jedan |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
e sad kad sam razotkriven buahahahhaha
sjedi jedan
|
da hoću, bio bi razotkriven, ali idem spavati, ovo je komedija koje ti gluposti pišeš. ;D |
|
|
|
|
 |
|
hahahahahahahahahha on je lep on je jak njega zna ceo grad on je majstor za žene....
sutra ćemo nastaviti, pa da vidimo snagu i moć tvoju.... možda i pocrveniš  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
hahahahahahahahahha on je lep on je jak njega zna ceo grad on je majstor za žene....
sutra ćemo nastaviti, pa da vidimo snagu i moć tvoju.... možda i pocrveniš
|
Nažalost neću biti u Osijeku ni na internetu do ponedjeljka, ti se tu crvaj. Ja se nemam zašto crveniti za razliku od nekih. Apsolutno <3 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
|
|
 |
|
e sad ti moram priznati....
pratim ovaj oljm unazad nekih 5 do 8 godina... s puno ljudi pričao, do prije tri godine je bio alternativa i punk i to je bilo ok.... ali sad se promijenila organizacijska svijest i kultura tih ljudi koji to organiziraju i eto sad je svatovski štimung i zabavnjak i to je dobro za zabavau ali za ovaj portal i neke ljude ne...
tako me navelo na usporedbu ljudi koji su pljuvali po tom oljmu a svejedno je skupio na nekim koncertima i preko 3000 ljudi i da sad zaslužuje takvo vrijeđanje i izrugivanje ljudi koji se tamo trude ili šta već rade....
od ovih ljudi koje sam malo istražio glavnih pljuvača sastavit ću ja organizacijski odbor i pokazat ljudima tko bi ga mogao organizirati i onda će sve biti jasno.....
btw....
nekad facebook treba zaključati
vidimo se sutra tj čitamo |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
e sad ti moram priznati....
pratim ovaj oljm unazad nekih 5 do 8 godina... s puno ljudi pričao, do prije tri godine je bio alternativa i punk i to je bilo ok.... ali sad se promijenila organizacijska svijest i kultura tih ljudi koji to organiziraju i eto sad je svatovski štimung i zabavnjak i to je dobro za zabavau ali za ovaj portal i neke ljude ne...
tako me navelo na usporedbu ljudi koji su pljuvali po tom oljmu a svejedno je skupio na nekim koncertima i preko 3000 ljudi i da sad zaslužuje takvo vrijeđanje i izrugivanje ljudi koji se tamo trude ili šta već rade....
od ovih ljudi koje sam malo istražio glavnih pljuvača sastavit ću ja organizacijski odbor i pokazat ljudima tko bi ga mogao organizirati i onda će sve biti jasno.....
btw....
nekad facebook treba zaključati
vidimo se sutra tj čitamo
|
komedija, komedija.. xD zašto zaključavati fejs, nikog se ne bojim, maloljetnice mogu gledati a da me ne dodaju, kojekakve drkadžije koji se raspituju zbog foruma također. ničeg ilegalnog nema na njemu i tako dalje.. sutra se ne čitamo jer kao što napisah nema me do ponedjeljka na internetu..
laku noć ;D |
|
|
|
|
 |
 |
|