@CokoPralina, mal si fulao, ako vidiš članak, na dnu piše u uglatoj zagradi net.hr, što znači da nije preuzeto sa GSa, a druga stvar, Forum postoji zbog forumaša, dakle, ako smatraš da neka vijest mora biti ovdje, nitko ti ne brani da ju objaviš...
|
Nisam fulao, vidio sam da pise net..hr , no ja sam rekao OPCENITO kad vec uzimaju clanke.... nisam mislio bas na ovaj (mozda sam krivo konstuirao recenicu u prvom postu, mali zaheb).
Fora je u tome sto skoro 80-90% clanaka (vijesti) na 031 se mogu prije procitati na glas-slavonije.hr! Otkad sam to skuzio vise skoro uopce ne dolazim ovdje...
Ako bih prihvatio tvoj savjet i poceo obajvljivati na forumu vijesti onda bih svaki dan oko podneva (tada glas slavonije stavlja vijesti na svoju stranicu) mogao kopirati sve sto je glas slavonije stavio na svoju stranicu i tada bi 031... radio sto? Ne bi imao sta objaviti. Ili bi obrisao moje postove kako bi on ponovo mogao objaviti.
Zamisli sada da GS stavi forum na svoju stranicu. i da pocne obajvljivati sta se dogadja koji dan. 031 bi se mogao lagano zatvoriti.
Jer 031 nema nista drugo osim foruma, slika i komentara clanaka...
Ne bih se zacudio i da ovaj moj post bude obrisan.