Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
CokoPralina
Ukupno postova: 61
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.09.2010. 15:44 
Naslov:  Re: Muž ubio Mirelu Sršić Kovač, novinarku HTV-a
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Leon je napisao/la :
Osijek je u šoku, cijeli grad bruji o tome što je moglo dovesti do takve tragedije.

Rijecnikom Milana de Bandita: Ke?
Osijek bruji o tome?
pliiiiizzz... o ovome dogadaju se toliko pise samo zato jer je ona bila novinarka pa , eto, kolege novinari su u soku...
Da se radilo o nekoj Mari i Peri to bi bila samo neki mali clancic u novinama na koji se niko ne bi obazirao (osim ako bi bilo nekih krvavih slika - u tom slucaju bi zavrsilo na naslovnoj strani...)

Pitanje za Osijek031: Kad vec opcenito uzimate clanke sa stranice glasa slavonije zasto ne uzmete sve onda? Zadnjih par dana je bilo bas par zanimljivih koje niste "prepisali"...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 25.09.2010. 15:58 
Naslov:  

@CokoPralina, mal si fulao, ako vidiš članak, na dnu piše u uglatoj zagradi net.hr, što znači da nije preuzeto sa GSa, a druga stvar, Forum postoji zbog forumaša, dakle, ako smatraš da neka vijest mora biti ovdje, nitko ti ne brani da ju objaviš...

sućut djeci, njima je najgore...

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 25.09.2010. 16:04 
Naslov:  

...puno toga mogu skužiti...ili barem misliti da kužim...
al ono što me definitivno svaki put ostavi bez teksta...je ubojstvo ili samoubojstvo...
što se to u covjeku toliko mora prelomiti da bi izvršio takav strašan cin....

što se tice komentara od @CokoPralina
slažem se...da je netko drugi...doslovce bi taj tekst prošao kao redni broj....i ovo je samo još jedan pokazatelj kako postoje jednaki i jednakiji...
al u ovom trenutku mislim da nije vrijeme za takvu raspravu...
jedan život je izgubljen...možda još jedan...a od svega toga...ostaju djeca koja ce ovaj gorak događaj pamtiti do kraja života.....
iskrena sucut djeci priminule novinarke...
pocivala u miru

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
heart3

Ukupno postova: 2381
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.09.2010. 16:09 
Naslov:  

CokoPralina je napisao/la:
Leon je napisao/la :
Osijek je u šoku, cijeli grad bruji o tome što je moglo dovesti do takve tragedije.

Rijecnikom Milana de Bandita: Ke?
Osijek bruji o tome?
pliiiiizzz... o ovome dogadaju se toliko pise samo zato jer je ona bila novinarka pa , eto, kolege novinari su u soku...
Da se radilo o nekoj Mari i Peri to bi bila samo neki mali clancic u novinama na koji se niko ne bi obazirao (osim ako bi bilo nekih krvavih slika - u tom slucaju bi zavrsilo na naslovnoj strani...)

Pitanje za Osijek031: Kad vec opcenito uzimate clanke sa stranice glasa slavonije zasto ne uzmete sve onda? Zadnjih par dana je bilo bas par zanimljivih koje niste "prepisali"...

Mislim da bi se svako obazirao i štrecnuo kada vidi da je netko na taj način ubijen i dovoljno ne-znam-šta da tim činom oduzme svojoj vlastitoj djeci oba roditelja i zagorča im život.
Nije bitno tko je ta žena bila,bitno je i jako žalosno da je više nema. Crying or Very sad
Iskrena sućut obitelji i njenoj djeci.

Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...

http://www.last.fm/user/enyojthesilence
CokoPralina
Ukupno postova: 61
Post Postano: 25.09.2010. 16:12 
Naslov:  

exHOP3on je napisao/la :
@CokoPralina, mal si fulao, ako vidiš članak, na dnu piše u uglatoj zagradi net.hr, što znači da nije preuzeto sa GSa, a druga stvar, Forum postoji zbog forumaša, dakle, ako smatraš da neka vijest mora biti ovdje, nitko ti ne brani da ju objaviš...

Nisam fulao, vidio sam da pise net..hr , no ja sam rekao OPCENITO kad vec uzimaju clanke.... nisam mislio bas na ovaj (mozda sam krivo konstuirao recenicu u prvom postu, mali zaheb).
Fora je u tome sto skoro 80-90% clanaka (vijesti) na 031 se mogu prije procitati na glas-slavonije.hr! Otkad sam to skuzio vise skoro uopce ne dolazim ovdje...
Ako bih prihvatio tvoj savjet i poceo obajvljivati na forumu vijesti onda bih svaki dan oko podneva (tada glas slavonije stavlja vijesti na svoju stranicu) mogao kopirati sve sto je glas slavonije stavio na svoju stranicu i tada bi 031... radio sto? Ne bi imao sta objaviti. Ili bi obrisao moje postove kako bi on ponovo mogao objaviti.
Zamisli sada da GS stavi forum na svoju stranicu. i da pocne obajvljivati sta se dogadja koji dan. 031 bi se mogao lagano zatvoriti.
Jer 031 nema nista drugo osim foruma, slika i komentara clanaka...

Ne bih se zacudio i da ovaj moj post bude obrisan.

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 25.09.2010. 16:19 
Naslov:  

CokoPralina je napisao/la:
exHOP3on je napisao/la :

Nisam fulao, vidio sam da pise net..hr , no ja sam rekao OPCENITO kad vec uzimaju clanke.... nisam mislio bas na ovaj (mozda sam krivo konstuirao recenicu u prvom postu, mali zaheb).
Fora je u tome sto skoro 80-90% clanaka (vijesti) na 031 se mogu prije procitati na glas-slavonije.hr! Otkad sam to skuzio vise skoro uopce ne dolazim ovdje...
Ako bih prihvatio tvoj savjet i poceo obajvljivati na forumu vijesti onda bih svaki dan oko podneva (tada glas slavonije stavlja vijesti na svoju stranicu) mogao kopirati sve sto je glas slavonije stavio na svoju stranicu i tada bi 031... radio sto? Ne bi imao sta objaviti. Ili bi obrisao moje postove kako bi on ponovo mogao objaviti.
Zamisli sada da GS stavi forum na svoju stranicu. i da pocne obajvljivati sta se dogadja koji dan. 031 bi se mogao lagano zatvoriti.
Jer 031 nema nista drugo osim foruma, slika i komentara clanaka...

Ne bih se zacudio i da ovaj moj post bude obrisan.

...dal tebe netko ovdje prisiljava da ti budeš tu ???
brate mili...širok ti dunav i ravan srem...
jednim klikom odeš odavdje i sve ok....
idi citaj i komentiraj na druge forume .....
citaj druge vjesti...lijeci svoje frustracije negdje drugdje....portal031 je tu zbog grada Osijeka i njegovih stanovnika....
samim tim bilo tko da objavi nešto o Osjeku ili vezano za Osijek...ce se objaviti i ovdje...
i u cemu je tu problem...

zato idi se izdrkavati negdje drugdje ako ti ovjde nije dobro

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....

Skoči u forum: