Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Kodrann

Ukupno postova: 521
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.07.2010. 22:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

DEMLAČKEPI je napisao/la :
Kodrann je napisao/la:
ma glupost. svatko od nas zna barem nekoliko osoba koje svakodnevno lapaju po trgovinama, tako da videonadzor i edukaciju zaposlenika mogu objesit mačku o rep. pošto malih privatnih trgovina više skoro pa i nema potpuno podržavam krađe u centrima, konzumu i sl!. ne samo krađu, nego i uništavanje njihove imovine. niko sretniji od mene da zapale namu i ostali drlog

Podržavam u potpunosti.
Da su ljudi imalo pametni nalazili bi se svakih par dana u određeno vrijeme pred velikim trgovačkim centrima po par tisuča ljudi i svi unutra i pustoši, narod zadovoljan jer je barem dio sto su nam ukrali vračeno narodu.

to je to.
kad bi ljudi shvatili da time ne rade ništa loše, nego pokazuju poštovanje prema sebi i okolini okrenule bi se karte... ovako nek puše u siromaštvu ko ih jebe.
glavno da brane jebeni konzum koda im on plaća režije. take budale ni ne zaslužuju bolje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tyler_durden

Ukupno postova: 295
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.07.2010. 23:21 
Naslov:  

Kodrann je napisao/la :
gle, ja još ne znam nikog ko je završio zbog sitne krađe u zatvoru. a ta ekipa nije ni na burzi. tako da izađi malo van čovječe, u kojem ti to svijetu živiš?
na burzi poso? možeš bolje odmah pušit kite za 50kn bar ćeš bolje bit plaćen, imat više posla i odnosit će se s više poštovanja prema tebi...
onaj kome paše cmoljit pred televizorom dok čeka dok ga s biro-a zovu a žena na sisi doji 2 kopileta nek izvoli sretno mu bilo Wink. ionak je to sudbina prosječnog hrvata, al glavno je da je i drugima loše koliko i tebi Wink.

Gle balonja, prvo se odseli od staraca i počni plaćati sam stan, režije i kredite pa mi onda prodaj tu neke buntovničke spike.
Odakle ti da sam ja na burzi???
Zaposleni i ja i draga. Oboje u struci. Fina plaća, dovoljna za novi stan, novi autić...i tak, nama super
Bez dva kopileta na sisi, radimo na tome.
Moj život je sasvim ok, skoro pa savršen (da ga ne ureknem). Very Happy A tvoj ?

Kodrann

Ukupno postova: 521
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.07.2010. 23:26 
Naslov:  

balonja ti u gaćama. kad ću bit buntovan ako ne sada. sorry što te mama šopala isusovim raspelom dok si bio mal pa su ti ideali pomješani
na tvoj novi stan i fini autić se poserem. to čini sretnima samo šupke Wink

i tko kaže da o tebi pričam? odi radit kopilad sa svojom dragom pa se njoj preseravaj, nećeš tu naić na plodno tlo Wink

Skoči u forum: