Autor |
Poruka |
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Da,ova tema je prožvakana već 33545 puta. |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
Da,ova tema je prožvakana već 33545 puta.
|
nek je, pusti matore nek lijece frustracije ovdje, dosadno im je  |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
ajde dino ti fino odskakutaj.
sudeći po tvojim reagiranjima na ovu i slične teme, siguran sam da si jedan od tih malih ljigavaca.
@a za ovo što se događa svaki tjedan, kriva je policija i nitko drugi.
uvijek postoji dio debilnih klinaca i dio onih koji se malo odljepe kad popiju.
znači takvih stvari će uvijek biti i tu se nemamo šta čuditi niti zgražavati.
kako je netko rekao, normalna stvar svagdje u svijetu.
ali problem je što ti delikventi dobro znaju da će u 99,9% slučajeva proći nekažnjeno i zato su tako hrabri i zato se to događa toliko često.
policija svojim (ne)djelovanjem zapravo šalje poruku "radite šta hoćete, nitko vas neće sankcionirati".
@gospođica je rekla da bi takvim sama presudila da ih uhvati na zlodjelu..e pa gospođice ja sam to napravio..mali mi je ribao burek od sjedalo motora..dohvatio sam ga, ekipa mu je zbrisala..nakon par šamara susjed mi prijeti zvanjem policije ako malog ne ostavim na miru(?!)
pa se onda i mali osilio, počeo mi prijetiti tužbama i policijom(!?)
eto da je došla policija vjerovatno bih ja završio na hlađenju u stanici, uz finu novčanu kaznu. |
|
|
|
|
 |
sarahJparker
Ukupno postova: 1 Spol:  Žensko
|
odlična tema, ocito nedovoljno "prožvana" dok se i dalje događaju takvi delikventni ispadi mladih ispod 18 god! |
|
_________________ http://mijenjamse.blogspot.com/
ili barem pokusavam  |
|
|
 |
dino_bno
|
ajde dino ti fino odskakutaj.
sudeći po tvojim reagiranjima na ovu i slične teme, siguran sam da si jedan od tih malih ljigavaca.
@a za ovo što se događa svaki tjedan, kriva je policija i nitko drugi.
uvijek postoji dio debilnih klinaca i dio onih koji se malo odljepe kad popiju.
znači takvih stvari će uvijek biti i tu se nemamo šta čuditi niti zgražavati.
kako je netko rekao, normalna stvar svagdje u svijetu.
ali problem je što ti delikventi dobro znaju da će u 99,9% slučajeva proći nekažnjeno i zato su tako hrabri i zato se to događa toliko često.
policija svojim (ne)djelovanjem zapravo šalje poruku "radite šta hoćete, nitko vas neće sankcionirati".
@gospođica je rekla da bi takvim sama presudila da ih uhvati na zlodjelu..e pa gospođice ja sam to napravio..mali mi je ribao burek od sjedalo motora..dohvatio sam ga, ekipa mu je zbrisala..nakon par šamara susjed mi prijeti zvanjem policije ako malog ne ostavim na miru(?!)
pa se onda i mali osilio, počeo mi prijetiti tužbama i policijom(!?)
eto da je došla policija vjerovatno bih ja završio na hlađenju u stanici, uz finu novčanu kaznu.
|
hahaha maniche sta si popizdio odma? zajebavam se, sta drugo mogu radit? i meni smetaju takvi al i sam znas da i oni punoljetni rade jos i gora sranja pa niko o tom ni a... |
|
|
|
|
 |
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol:  Nebitno
|
Citat:
Ovo su nepobitne činjenice sve do zadnje i stanje koje u Osijeku vlada već godinama, a ja se pitam što poduzimaju odgovorni organi reda, što poduzima gradska vlast i na kraju što poduzima država da stane u kraj ovakvom ponašanju koje kompletno društvo vodi u propast?!
|
ne bi li pitanje trebalo zapoceti....što poduzimaju roditelji te balavurdije ?
|
Ništa, njihova djeca su samo malo hiperaktivna. Inače dobra ko kruh |
|
|
|
|
 |
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol:  Muško
|
S ovom tvrdnjom se nikako ne mogu složiti jer su milicajci opet bili prestrogi i mlatili su sve odreda bez obzira bio ti kriv ili ne.
|
Ja bih jos kako!
Bas zbog toga su svi i bili mirni kao bubice kad patrola naidje,a ne kao danas kad balonja od 15-ak godina mrtvo/hladno kaze murijaneru - ' daj furaj lega' ( da ne kazem nesto gore jelte). |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
 |
dino_bno
|
Treba izkorjenit svu balavurdiju, znaci ispod 20godina nema sta radit u ovom gradu, jel |
|
|
|
|
 |
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol:  Muško
|
normalna stvar! |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
 |
 |
|