Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Bojo je napisao/la: ›
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jučer je izrečen najjači komentar
gana-sad
"ovo nije po pravilima, osim ako se ne radi o francuskoj"
|
mene ubija taj komentator Balog...nema pojma o nogometu i glavna fora mu je henryeva ruka...a to što je Luis Fabiano dirao dva puta rukom i onda zabio to ne spominje....ili što je maradona zabio gol rukom...a kad je rekao...da će korner izvesti ipak netko tko može dalje dobaciti...e to je kap koja je prelila čašu....vidi se da nema pojma o nogometu....mračim na njega...MRA ČIM....
|
hahahahaha 100% je najgori komentator.
Vela je majstor, najbolji je! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Nakon ovog danas... Nijemci su novi prvaci. Jednostavno ne vidim tko je drugi ovoliko dominantan |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
ja još uvijek nemogu vjerovat da je ovaj jučer opizdio panenku, koji kralj, ne ide mi u glavu da može bit tolko hladan. svaka čast.
a danas njemci, mili moj bože, messi nije prdnio po tom terenu kako spada. |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nakon ovog danas... Nijemci su novi prvaci. Jednostavno ne vidim tko je drugi ovoliko dominantan
|
Španjolci! |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
UBI GA SAKUPLJAČ LOPTI |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Ajmo španjolci sada lagana šetnja porkaj švaba i tulipana |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
ma živciraju me švabe, ono protiv engleza su se provukli zbog nepriznatog gola. englezi su ih stisli u to vrijeme i moglo je biti sasvim drugačije da je bilo 2 -2, a sad se kurče da su najjači, ali ako prođu španjolce onda su zaslužili prvenstvo jer su definitivno imali najteži put do finala... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
sedmi_patuljak
Ukupno postova: 94 Lokacija: Tamo daleko Spol: Muško
|
Ja drukam za Španjolce... |
|
_________________ Sultan od Bruneja |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
sedmi_patuljak je napisao/la: ›
Ja drukam za Španjolce...
|
dobro drukaš |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
QUE VIVA ESPANA!!!
Svaka čast španjolci,potrvdili su svoju dominaciju u svjetskom nogometu.Evo sada imaju i euro i sp i svaka im dala.
Forlan je proglasen najboljim igračem i mislim da je to sasvim uredu.On je jednostavno vukao taj Urugvaj. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
viva la CATALUNYA!!! |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
|