Autor |
Poruka |
Kloppo
Ukupno postova: 104 Spol: Žensko
|
Zanimljivo je da nijedna europska reprezentacija nije osvojila SP ako se ono igralo izvan Europe. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
jeble ih vuvuzele!!!!!!!! |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Nijemci... uf. Izgledali su moćno na terenu. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
E stvarno madafakin vuvuzele pa to ubija. Nemogu ni zamislit kako je to na stadionu a znam da i mene preko tva živcira maksimalno.
I jebem ti ove smješne golove. Prvo SAD onda Slovenci, ja zbog glupih golova na kladi padam. Daj trikolorku da igraju, kani se ovog okruglog što leti na sve strane |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
a što se to neki nogomet negdje igra? |
|
|
|
nake_rado
|
Ma ne igramo mi, igraju slovenci i srbi |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
mater im j...., šta imaju trubit na tekmama di ne igraju uopće afričke ekipe.
dosadni su za popizdit.
ja do sada što sam vidio, pljuga prvenstvo...
ma zapravo nogomet u kompletu...samo trka,snaga..zabiješ gol iz neke greške protivnika, poluprilike i onda ubiješ utakmicu.. |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
jedine dvije utakmice do sada koje meni imaju prođu su jar - meksiko i argentina - nigerija. ovo ostalo je bilo bože sačuvaj. i ajd švabe su odigrali stvarno dobro ali to je isto kao i s južnom koreom. treba vidjeti kako će igrati protiv nekog jačeg. dosad mi je najveće razočaranje bila tekma gana srbija. za ove slovence i alžirce znam da ne znaju, ali izgleda ni ovi nisu nešto puno bolji. švabe će se tu prošetat. |
|
|
|
nake_rado
|
Daaaj izgleda da svi mrze ovo svjetsko osim mene. Men malo golova men puno taktike men igre na snagu a ne kreativnost men svega toga što drugi ne misle da je nogomet |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
ma volim i ja tvrd nogomet, kakav igra npr. chelsea.
znači puno trke,borba za svaku loptu..tipični engleski stil.. to kad gledaš onako dobro izgleda..ima nekog smisla.
a ovo na sp-u...uzima danak izgleda što su repke igrale pripremne tekme skoro pa 5 dana do sp-a i to po europi umjesto da su otišli tamo u kampove i klimatizirali se. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Jel zna netko kad počinje svjetsko prvenstvo u nogometu?
Vidim ima sad na tvu nešto u Africi,nešto kao trebao bi biti nogomet ali nema dodavanja,akcija,želje za napadanjem i kreativnosti. |
|
|
|
|
|
nake_rado
|
tux je napisao/la: ›
Jel zna netko kad počinje svjetsko prvenstvo u nogometu?
Vidim ima sad na tvu nešto u Africi,nešto kao trebao bi biti nogomet ali nema dodavanja,akcija,želje za napadanjem i kreativnosti.
|
Evo opisa utakmice Italija Paragvaj navečer op op op jedva čekam. oću da golovi u minus uđu kolko ih neće bit (ili baš ako moraju zabit, onda talijani iz kornera glavom u 94 minuti ) |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Evo talijani gube i to "talijanski".Ovaj nogomet ide u krivom smjeru.Inter osvojio ligu prvaka,sad kad još i neki idijoti u finalu pobjede 1:0 i to gol zabije branič glavom nakon centaršuta iz kornera,onda ga j**i. |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
prvenstvo je kriminalno, najlošije od svih koje sam dosad gledao... pravi je gušt pogledati snimke onih utakmica iz 70-ih i 80-ih kad taj sažetak traje po 15 minuta i sve vrvi od prilika i golova, a ne ovaj bezidejni jad sada... navijat ću za Novi Zeland i Sjevernu Koreju... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
|
|