Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Eo sad bi se slike trebale prikazati kako treba, samo kliknite za uvećanje:
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Poga
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
Ali nije to jedina piterija - mi jeli kod prijatelja pite iz piterije na tržnici (ne znam točno lokaciju). Bile su predobre! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Poga je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ali nije to jedina piterija - mi jeli kod prijatelja pite iz piterije na tržnici (ne znam točno lokaciju). Bile su predobre!
|
tamo na piji su pite vrhunske sam što nemaju dostavu i maltene moraš naručit sat vremena ranije jer kad god sam došo kupit nešt nisu imali. kao, napravimo vam za pola sata, majstore za pola sata se nažderem i odspavam rundu. |
|
|
|
|
|
njuška Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Ja imam dobro iskustvo s PITERIJOM i često idem tamo s prijateljima na pitu i uvjek budu OK. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
ne znam...ja jela dva puta: osječku i slavonsku i imam super iskustva, bile su tople i sve 5. pogotovo mi se svidjela osječka, mljac!
|
S dotičnom sam jela oba puta, i bile su baš ok! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
njuška je napisao/la: ›
Ja imam dobro iskustvo s PITERIJOM i često idem tamo s prijateljima na pitu i uvjek budu OK.
|
1 post wondeeeeeeeeeer |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
dumbaos je napisao/la: ›
njuška je napisao/la: ›
Ja imam dobro iskustvo s PITERIJOM i često idem tamo s prijateljima na pitu i uvjek budu OK.
|
1 post wondeeeeeeeeeer
|
To sam i ja odmah pomislila, čim sam vidjela..da se netko išao regati i da mu/joj je 1. post hvaljenje piterije u kojoj 98 % ljudi hrana i nije baš nešto... Slučajnost ili..? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
sva sreca pa sam par puta mjesecno modrica-doboj-sarajevo, 7km kila bureka, nemam potrebe ic ovdje jer bi se razocaro i da kazeta da valja hah,
jel imaju burek ispod saca ? neznaju sta je to
al dobro barem nisu ko vecina pekara napisali burek sa sirom, burek sa krompirom haha katastrofa |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
dobro sad ga pretjerujes, ako se u Bosni kaze za Burek sa sirom sirnica itd zasto bi se tako i kod nas nazivalo, prema tome svaka pizzeria bi trebala imati iste nazive za pizze itd itd |
|
|
|
|
|
kole Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
Jeo sam pitu s višnjama i s piletinom meni su bile odlične ali sto ljudi sto ćudi ,
vrijedi isprobati |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
|
noname je napisao/la: ›
dobro sad ga pretjerujes, ako se u Bosni kaze za Burek sa sirom sirnica itd zasto bi se tako i kod nas nazivalo, prema tome svaka pizzeria bi trebala imati iste nazive za pizze itd itd
|
burek sa sirom nepostoji |
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
piterija = masturbatorij
dakle, ajmo pricati o burekdzinici |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
U svakoj pekari u os i šire, a to što ti u Bosni kažes sirnica to je tvoja i bosanska stvar |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
|
burek s mesom=bambus s kolom |
|
|