Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
... a smisao teme je? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
da su bili u galiji, jebote frost pa jel ne vidiš da su bili u galiji  |
|
|
|
|
 |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol:  Muško
|
možda je tema krenila kao pitanje a završila kao odgovor |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby  |
|
|
 |
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Skoro nisam vidio debilniju temu i još gluplji odgovor, odnosno konstataciju! U Osijeku ima bar 20-ak restorana, pa zar netko misli da su neki restorani specijalizirani za godišnjice !? WTF!!! |
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
kao prvo tema je uber glupava...
a ako si već htjela napsiati to kao što si rekla onda si to mogla i obrazložiti a ne na ovakav debilan način napraviti tamu... al ajd, barem si se popela među prvih par debilnih tema na forumu  |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
trebaš nam onda tako nacrtat
jebo mene, ala sam smotan  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ova tema bi se mogla kompletna prebaciti u The Best Of Osijek031 (Naj biseri Osijek031 ili kako već, ne da mi se tražiti) |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
mala20
Ukupno postova: 24 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
u naslovu je tema, pošto nemate obzira sad mi je i žao što sam je postavila... nisam mislila da ste vi osiječani takvi ali eto iznenadili ste me... |
|
_________________ Pronađite ljepotu i radost, i pozovite ih da postanu stalnim gostima u vašem srcu...  |
|
|
 |
mala20
|
u naslovu je tema, pošto nemate obzira sad mi je i žao što sam je postavila... nisam mislila da ste vi osiječani takvi ali eto iznenadili ste me... |
|
_________________ Pronađite ljepotu i radost, i pozovite ih da postanu stalnim gostima u vašem srcu...  |
|
|
 |
mala20
|
|
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
ajd još koji puta postaj....možda nismo shvatili od ova tri  |
|
|
 |
mala20
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
takvi smo samo mi osiječani. osječani su puno normalniji |
|
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Hahahah  Da, baš su ti osiječani glupi.
...a i baš nikad neću izaČi s dečkom.
Lipov hlad  |
|
_________________ Smile...happy looks good on you...  |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
u naslovu je tema, pošto nemate obzira sad mi je i žao što sam je postavila... nisam mislila da ste vi osiječani takvi ali eto iznenadili ste me...
|
|
|
|
|
 |
 |
|