Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mislim da je cijena realna.
Sad samo nek se tamo pokaže, baš me zanima kako će se među švabe uklopit.
|
ako nešto znam...onda je to da će se uklopit bolje nego Tadić |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
E više od ovoga kako će proigrat tamo me zanima na šta će sve ovi novci odletit. |
|
|
|
badman Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
Vidi želim sreću tamo i uopće ne sumnjam da ce se uklopiti u ekipu, a i sigurno ce napraviti veliku karijeru, na prvi pogled cijena izgleda premala, jer recimo Lovren koji je za klasu lošiji od Vide otišao je za koliko 9 milijuna valjda, a opet nemamo mi Mamića kako je netko bio rekao bi prodao naftu rusima da može haha, ovo na kraju ispada a ok, moglo je i više ali sa svim klauzulama u ugovoru mislim da ispada dosta dobro...u svakom slucaju sretno Vidi. |
|
|
|
|
|
tom-2 Ukupno postova: 86 Spol: Nebitno
|
jesam vam reko vec prije mjesec dana da vida ide za leverkusen... |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Samo na zadnje dugove 5 mil. kuna, i ostane love da se plati ova sezona i izgura iduća do kraja. Bez da se ulazi u pojačanja... |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Realna cijena. Svi smo nekako priželjkivali 3 milijuna, ali teško je dobiti tu lovu za stopera iz tamo nekog NK Osijeka. Sreća je da Leverkusen ima dobra iskustva sa NK Osijekom.
Ovo sa 20% od idućeg transfera je odličan potez, jer inače taj iznos iznosi 10%. Uzmimo da će Leverkusen igrati Ligu prvaka iduće godine i tu mu odmah raste cijena...Relano je da će ga kad tad prodati za 5-7 milijuna eura(ako ga posluži zdravlje) što bi u konačnici značilo da će Osijek inkasirati za njega 3.4 do 4 milijuna E. Po meni dobar posao.
Židak crkni od zavisti!!!! |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
IDemo sada navijati za Leverkusen ova zadnja dva kola, da izbore ligu prvaka. za 3 mjeto se bore Werder (57), Leverkusen (57) i Dortmund (56). Werder ide u goste Schalkeu, i dolazi im HSV, Bayer igra doma sa Herthom i idu u M'Gladbach, a Dortmund igra doma sa Wolfsburgom i idu van Freiburgu. Mislim da Werder gubi od Schalkea te otpada, znači LEver treba samo biti bolji od Dortmunda... |
Zadnja promjena: Evil Poodingh; 29.04.2010. 18:09; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
|
|
|
|
trotoar Ukupno postova: 19 Spol: Muško
|
Dobro je, važno da je odmah u inozemstvo. Netko je napisao da će za koju godinu vrijediti 4-5mil., a ja mislim da ako ga zdravlje posluži moglo bi pasti i 10 cigli od neke Barce, Bayerna ili sl. Dugo nisam vidio tako kompletnog igrača u tim godinama. Njemci će sigurno znati cijeniti što može igrati na nekoliko pozicija i predviđam mu blistavu karijeru. |
|
|
|
|
|
|
Hvala navijačima što su spriječili da se Vida preda Dinamu za milion eura! |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
trotoar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dobro je, važno da je odmah u inozemstvo. Netko je napisao da će za koju godinu vrijediti 4-5mil., a ja mislim da ako ga zdravlje posluži moglo bi pasti i 10 cigli od neke Barce, Bayerna ili sl. Dugo nisam vidio tako kompletnog igrača u tim godinama. Njemci će sigurno znati cijeniti što može igrati na nekoliko pozicija i predviđam mu blistavu karijeru.
|
Igrat će taj jednom za Barcu,Manutd, Inter... |
|
|
|
|
|
|
Liverpool..davno je Vida na njihovom radaru! |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
slazem se
VIda sretno! |
|
|
|
|
|
badman Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
ma samo neka on bude dobar u sto ne sumnjam neka se dobro proda, napravi super karijeru i neka osijek naravno zaradi na njemu. |
|
|
|
|
|
|
Još bolje, MAMIĆU CRKNI! |
|
|
|
|