Autor |
Poruka |
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol: Muško
|
nebitno kojeg kapaciteta, samo da se ne puni na USB...ponude na pp |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
A na šta još idu mp3 playeri?
Koliko mi je poznato sve prenosive vezije mp3 playera rade na bateriju... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
A na šta još idu mp3 playeri?
Koliko mi je poznato sve prenosive vezije mp3 playera rade na bateriju...
|
Neki se pune na USB, odnosno nemaju bateriju. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
imaju i oni bateriju, šta misliš gdje se skuplja električna energija? na flash drive?
ugl... On traži stariju verziju mp3 playera u koji se stavlja baterija ''minjonka'' AAA...
el si pogledo na njuškalu ili aukciji? tamo često bude starijih stvari... |
|
|
Stella1989
|
exHOP3on je napisao/la: ›
imaju i oni bateriju, šta misliš gdje se skuplja električna energija? na flash drive?
ugl... On traži stariju verziju mp3 playera u koji se stavlja baterija ''minjonka'' AAA...
el si pogledo na njuškalu ili aukciji? tamo često bude starijih stvari...
|
Znam kako je mislio... Imala sam mp3 player na te "mini minjonke", a znam ljude da su imali mp3 koji se punio na USB, nije bila potrebna nikakva minjonka da ga pokreće. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Znam kako je mislio... Imala sam mp3 player na te "mini minjonke", a znam ljude da su imali mp3 koji se punio na USB, nije bila potrebna nikakva minjonka da ga pokreće.
|
Ako nije minjonka, onda nema bateriju...
Samo minjonka je baterija... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Stella1989
|
Samo minjonka je baterija...
|
Pa da, na to sam i mislila... |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
|
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Znam kako je mislio... Imala sam mp3 player na te "mini minjonke", a znam ljude da su imali mp3 koji se punio na USB, nije bila potrebna nikakva minjonka da ga pokreće.
|
Samo minjonka je baterija...
|
Ja priznajem i one velike četvrtaste od četri i po volta, šta si jezikom mogo dirat kontakte, i stavljo si ih tri u upravljačku kutiju za one vlakiće. |
|
|
|
|
|
|
|