Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
6 vrlo dobrih parova i dva smrdljiva. prognoziram prolaz barce, bordeauxa, čelskija, bayerna, seville, reala, arsenala i mančestera |
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
kontam opet ništa od talijana, svi će poispadat |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
Mladjo
|
imam ponudu za sve na forumu! u 50 kuna se kladim sa bilo kim da niti jedan od tri talijanska kluba neće proći! |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
imam ponudu za sve na forumu! u 50 kuna se kladim sa bilo kim da niti jedan od tri talijanska kluba neće proći!
|
Naravno da nece proci. |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
prolazi Mićo! forza milan |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
imam ponudu za sve na forumu! u 50 kuna se kladim sa bilo kim da niti jedan od tri talijanska kluba neće proći!
|
ajde. ja kažem da će proći |
|
|
|
|
|
|
Mlađo, Internazionale je prošao |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
NinjaTurtle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mlađo, Internazionale je prošao
|
imaš 50 kn kad se vidimo/upoznamo/nađemo negdje na pivu. ako me prepoznaš u gradu zaustavi me i zatraži svojih 50 naku (molim ljude da me ne zaustavljaju bezveze, nećete dobit 50 naku) |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
i dobije cska...aaaaah!
što ne volim tog mourinha...je dobar ali ima sreće u karijeri da boli glava... |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
|
NinjaTurtle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mlađo, Internazionale je prošao
|
imaš 50 kn kad se vidimo/upoznamo/nađemo negdje na pivu. ako me prepoznaš u gradu zaustavi me i zatraži svojih 50 naku (molim ljude da me ne zaustavljaju bezveze, nećete dobit 50 naku)
|
poznanici smo. jebeš 50 kuna, nacugaj se s time koliko možeš |
|
|
|
|
|
|
|