Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
S druge strane imaš izvrsno HTC Sense sučelje, GPS, izvrsno umrežavanje, brdo aplikacija, Android koji je mila majka naspram nekih Windowsa ili Symbiana, a i otvoreniji je od Ajfona.
|
Probao sam telefon i apsolutno sam flabbergasted oću jednog!!
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uspio sam u nakani |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
W705 je napokon moj!!! Imam najboLjeg tatu na svijetu!
P.S. Predobar je naravno, kako sam i očekivaLa |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
bamboocha_jug2 Ukupno postova: 5 Spol: Muško
|
uzet ču si novi mobitel pa me zanima šta mislite o motoroli starling dual sim? |
|
|
|
|
|
Nuša Matanova
Ukupno postova: 30 Lokacija: promjenjiva Spol: Žensko
|
blackberry? ima li netko iskustava? koji vam je model najnaj? |
|
_________________ "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
da ne otvaram novu temu....jel ima neko preporuku za mobitel, zanima me da je dobar fotić (ksenonska bljeskalica) ...ja imam na umu Nokia N82, SE C905, SE k850i, SE C901 ....ako neko ima iskustva s tim mobitelima slobodno napišite kak vam služi, nemojte se stidit....
P.S. imam T-mobile Pulse godinu i pol star ( http://www.gsmarena.com/t_mobile_pulse-2911.php ) pa bi ga rado mjenjao za neki mobitel s tipkama i s dobrom kamerom....
ILI
6000 +club bodova (za 400 kn sniženja u t-mobileu za kupnju novog mobitela) |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Frost
|
Imao sam K850, vrlo dobar mob koji pravi dobre slike.
Mane: tipka za kameru i touch-sensitive funkcijske tipke (ispod ekrana) prve odu. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
od tih što si pobrojao, ja bih uzela nokiu
bodove nemogu mijenjati, jer sam ih nedavno zamijenila za nokiu S TIPKAMA od ovih pametnih mi je muka, al ono MUKA!! |
|
|
|
|
|
Frost
|
PEGY je napisao/la: ›
od tih što si pobrojao, ja bih uzela nokiu
bodove nemogu mijenjati, jer sam ih nedavno zamijenila za nokiu S TIPKAMA od ovih pametnih mi je muka, al ono MUKA!!
|
Ne zove se "smartphone" bez razloga... |
|
|
|
|
Bojo
|
pa da...i ja imam kao neki smartphone...al zajebi ti to...želim se vratit tipkama...i tako mi mobitel služi za pozive, poruke, slikanje kad zatreba i eventualno da pogledam rezultate za kladionicu i to je to...i imam tih 6000 +club bodova u t-mobileu...al u ponudi nema baš nekih mobitela koji imaju tipke i dobru kameru s ksenonskom bljeskalicom....tako da bi rado mjenjao to za polovnu nokiu ili SE |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
|
jel ima neko iskustva sa kupnjom mobitela preko ebaya? |
|
|
|
|
Bojo
|
ugl...eo da napišem nešto, pošto se volim dopisivat sam sa sobom.
Prodao sam svoj mobitel i sad gledam na njuškalu nokiu n82 i kontaktirao sam 2 oglašivača...prvi je http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-n82-crna-maska-4gb-memorijska-oglas-2267362 ...poslao mi je slike...mobitel se čini ok, korišten je, izgreban malo na rubovima, al ništa nenormalno...kaže da je potpuno ispravan, star oko 8-9 mj, nema ogrebotina po ekranu, nudi još 4 gb karticu i novu masku...jedini problem što je iz zagreba pa bi kupovao na slijepo....
drugi je http://m.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-n82-oglas-3351071....isto poslao slike...mobitel također izgreban na rubovima, al to toliko i nije bitno, sačuvao je papire,kutiju, račun kad je kupio (2008.god.) ...prednost što je iz đakova i s njim bi se našao uživo...al cijena mu je 1000 kn...
eto..ako neko ima kakvih savjeta, šta bi mogao pitat u vezi mobitela da ne pogriješim pri kupnji i sl. neka slobodno napiše...
P.S. također i ovog gledam http://m.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/k850i-oglas-3365286 ali nisam ga još kontaktirao, sumnjivo mi je što je potpuno nov i zapakiran, a u HRV ga više nema u prodaji...nadam se da nije neka kineska kopija... |
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Evo što ti ja mogu preporučiti bez beda.....
meni je bio cilj naći dobar mob sa klasičnom tipkovnicom, i bilo je poželjno da nema ekran na dodir...i mob koji je i premašio moja očekivanja je Sony Ericsson J20 Hazel....fotić je i više nego dobar...čak štoviše slike se mogu mjeriti s boljim digitalcima....i ima još hrpu funkcija koje iskreno i ne koristim...
tako da ako želiš dobar mob ovaj ti iz prve ruke mogu preporučiti |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja da sad moram kupiti novi mob stvarno ne znam šta bih uzela jer je ovaj kojeg imam ne nenadmašan, sa 8 mpx mi i ne treba digitalac, a svi su puno skuplji nego što sam ja ovog platila sa puno lošijim karakteristikama. Stvarno ne znam. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
koji imaš sada? i zašto ćeš ga mijenjati? |
|
|
|