Autor |
Poruka |
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Hahahaha.Ovaj o Karleši je dobar...
Da...složila bih se sa jednim forumašom koji je napisao da se boji tko se hoda ulicama  |
|
|
|
|
 |
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
tek sam sad vidjela ovu temu. pa dobro jel si ti normalan??? ova tema je javno sprdanje drugih. a kolko sam ja procitala pravila ovog foruma, dont be evil!!!! |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...mislim da se ljudi sprdaju sami sa sobom, ovo su ipak javno objavljeni citati....na jednoj hrpi... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Dobar izgovor zlata vrijedi.  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
anakonda
|
...izgovor??????....moj????...za što?????....nisam baš vidjela da sam citirana u ovoj temi...za razliku od nekih....
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Stella1989
|
Za ovaj topic iliti "opravdanje" postojanja ovog topica.  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Za ovaj topic iliti "opravdanje" postojanja ovog topica.
|
jel ti znaš šta znači riječ izgovor? |
|
|
 |
Stella1989
|
Haha...ja ne vjerujem...baš idem pogledati temu, pa si mislim da se nisi ti možda opet nakačio...kad ono...  |
Zadnja promjena: Stella1989; 17.03.2010. 11:35; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
|
|
 |
anakonda
|
je li ovo neki novi offtopic ili je rasprava o (ne)potrebitosti postojanja neke teme topična sama po sebi?
|
...ne smatram oftopikom, jer samo htjedoh @ženi objasniti potrebitost postojanja ove teme, odnosno "izgovor" kako Stella reče....zaista ne mislim da je ovaj topik sprdanje nekog s nekim, kad su zaista navedeni samo citati, ljudi bi trebali biti svjesni što pišu..osobno, u razgovoru oči u oči jednaka sam kao i u tipkanju, tako da  .....a što se tiče pravila "don't be evil" - vrlo je širok raspon istog...a to što su se na ovom forumu više-manje potrefili forumashi bez puno dlaka na jeziku i što smo međusobno navikli na takvu vrstu razgovora, to je već druga stvar...
...uostalo, tko voli nek' izvoli, ostali slobodno neka preskoče temu, a tu je i opcija "ignore"...  |
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Nema tu šta bit "don't be evil" - ova tema je copy paste tuđih izjava koje su već objavljene od strane samih autora.
Gdje je problem? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
a šta ako odavdje neku izjavu smatramo biserom, jel i to trebamo copy/paste?  |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
osim ako ne pošalješ prvo ženi, autoritetu za izjave  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
ne, stella ima svoju temu već... |
|
|
|
|
 |