Autor |
Poruka |
zec965
Ukupno postova: 70 Spol:  Nebitno
|
tooo Marx... lijepo je imat adsl..jel? lcd tv... vidiš i mali Kubanci uživaju u tim pogodnostima... ovi u Sj. Koreji da ne govorim...a tek Vijetnam... joooj.... to ne znaš tko je sretniji... Prouči malo svoje idole..onda piši...
ništa Marx... lijepo sanjaj
|
Kakva si ti budaletina.
Odakle ti to da su, gore navedeni, moji idoli?
Uostalom, nikakve to veze nema s Marxom, nego s nečim što je podmetnuto pod naziv
socijalizam.
Nemam proučavat šta, nego bi tebi bilo pametnije da to učiniš
prije nego što počneš lijepiti etikete, a da o tome pojma nemaš. |
|
_________________ Radnici, studenti, nezaposleni, umirovljenici
i sve ostale potlačene skupine u društvu
VRIJEME JE ZA OTPOR!!!!!! |
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
vidi... mamici koja te naučila možeš reči da je budaletina...žišku NEPISMENI?
Ti si predan svojoj utopiji..pa ti nemaš što proučavati..jer ipak..ti sve znaš... ti si vođa ..ti si za radnike, studente, nezaposlene... Sve treba biti besplatno.. Ajde pametni..predloži alternativu ( razrađenu) kapitalizmu... kapitalizan i demokracija nisu najnaj, ali od svih su najbolji..zasad... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
njesra  |
|
|
|
|
 |
Lovac Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
Ne treba biti sve besplatno..samo na koji je način stečen taj kapital...( besramna privatizacija --Lopovluk i krađa ).. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Mogli bi mi topic otvorit..ovdje je riječ o GPP-u... I ja sam za to, iako nije baš najugodnije npr. iz Antunovca koji je 5km od Os 2 puta silazit s busa... Jel se netko ptao zašto je tako? Hmmm.. možda općine nisu htjele sufinancirati linije koje vode iz Os u druge općine..hmmmm... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
zec965
|
vidi... mamici koja te naučila možeš reči da je budaletina...žišku NEPISMENI?
Ti si predan svojoj utopiji..pa ti nemaš što proučavati..jer ipak..ti sve znaš... ti si vođa ..ti si za radnike, studente, nezaposlene... Sve treba biti besplatno.. Ajde pametni..predloži alternativu ( razrađenu) kapitalizmu... kapitalizan i demokracija nisu najnaj, ali od svih su najbolji..zasad...
|
Slušaj mali, plitak si i zatucan, ne vrijedi s tobom raspravljati, a i nije tema.
Nisam ja nikakav vođa niti mi je to potrebno.
Razmišljam svojom glavom, za razliku od tebe.
Alternativa je razrađena, otvori temu pa ću ti prezentirati.
I kad kažeš sve treba biti besplatno moraš znati da nekada i jeste bilo( zdravstvo, školstvo) i da nisu bile potrebne nikakve humanitarne akcije( gdje se samo opere lova) da se spasi nečiji život i da čovjek nije morao obijati ljekarnu da bi dijete nahranio.
Toliko, a ti i dalje živi u zabludi da je kapitalizam vrh vrhova. |
|
|
|
 |
audiworld

|
ahahah... plitak i zatucan... alo ...44 godine i vjera u socijalizam..kojeg više NEMA... takve najviše volim...
bilo besplatno..? ništa, nikada na kugli zemaljskoj nije bilo besplatno... U Trst po najlonke i traperice..to je život... uguzit se na poslu s 20, ništa ne radit i crknit u stolici u kojoj si od svoje dvadesete.. produktivnost 0.. de molim te... kad sam ja rekao da je kapitalizam vrh vrhova?? eto vidiš..sve je besplatno bilo..i škola..pa opet ne znaš čitat |
|
|
|
 |
zec965
|
ahahah... plitak i zatucan... alo ...44 godine i vjera u socijalizam..kojeg više NEMA... takve najviše volim...
bilo besplatno..? ništa, nikada na kugli zemaljskoj nije bilo besplatno... U Trst po najlonke i traperice..to je život... uguzit se na poslu s 20, ništa ne radit i crknit u stolici u kojoj si od svoje dvadesete.. produktivnost 0.. de molim te... kad sam ja rekao da je kapitalizam vrh vrhova?? eto vidiš..sve je besplatno bilo..i škola..pa opet ne znaš čitat
|
Rekao sam ti, otvori temu pa ćeš imati što naučiti.
I pozdravi mamicu.  |
|
|
|
|
 |
zec965
|
bilo besplatno..? ništa, nikada na kugli zemaljskoj nije bilo besplatno... U Trst po najlonke i traperice..to je život... uguzit se na poslu s 20, ništa ne radit i crknit u stolici u kojoj si od svoje dvadesete.. produktivnost 0.. de molim te... kad sam ja rekao da je kapitalizam vrh vrhova?? eto vidiš..sve je besplatno bilo..i škola..pa opet ne znaš čitat
|
Rekao sam ti, otvori temu pa ćeš imati što naučiti.
Ugodan vikend i pozdravi mamicu.
|
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
socijalizam , koji auto voziš ?
imaš internet ?
imaš mobitel ?
imaš tv s kablovskom ?
imaš printer ?
imaš liniju ?
imaš perilicu posuđa ?
bil to imao u socijalizmu ?
e da , neki dan čovjek u sjevernoj koreji ubijen jer je koristio mobitel, javno pogubljen, toliko o socijalizmu  |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
audiworld

|
ti imaš IQ 44, a ne 44 godine..ili ideš u neku spec. školu..koji razred? 1.a? Fore pozdravi mamicu... mislim grow up, al' doslovno... Ti spadaš među one kojima je trava u mladosti pojela mozak... Otvori ti topic veliki vođo..hmmm..al' ne možeš..nemaš što pisat... |
|
|
|
 |
 |
|