Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.02.2010. 15:20 
Naslov:  Re: MINI TEATAR - Kreativni prijedlozi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

maniche je napisao/la:
može, naravno.
Sredite prostor jer tamo ne bi ni auto parkirao.
pozz

osijek031.com smile osijek031.com smile

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 21.02.2010. 16:30 
Naslov:  

mene fascinira kako svebor nema život i kako je izvukao sve što je maniche u pojedinim topicima rekao. ČESTITAM! xD

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Svebor

Ukupno postova: 1672
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.02.2010. 16:55 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :
ČESTITAM! xD

Hvala, hvala... Forum search engine je i tvoj prijatelj Wink

Moram priznati kako i ti mene fasciniraš svaki put kada nadrogiran počneš lupetati. Smile

zla_tratinčica

Post Postano: 21.02.2010. 17:06 
Naslov:  

Svebor je napisao/la :
ČESTITAM! xD

Hvala, hvala... Forum search engine je i tvoj prijatelj Wink

Moram priznati kako i ti mene fasciniraš svaki put kada nadrogiran počneš lupetati. Smile

pa da nisi znao da je to napisao nebi ti pomoglo ni 17 search engineova, a to je zato jer si crv bez života, prijatelja, propalica koja se samo po forumima pravi pametna bez pokrića i koju vjerovatno ni majka rođena ne voli. (to je zbog drogiranja..) Smile

to mene fascinira kod tebe Smile

Svebor

Post Postano: 21.02.2010. 17:19 
Naslov:  

pa da nisi znao da je to napisao nebi ti pomoglo ni 17 search engineova, a to je zato jer si crv bez života, prijatelja, propalica koja 3 godine ide jednu godinu na učiteljskom i samo se pravi pametna bez pokrića. Smile

to mene fascinira kod tebe Smile

baš sam se pitao kada ćeš se opet natripati i pričati o stvarima o kojima nemaš pojma Smile

svaku argumentiranu raspravu svedeš na najniža razinu vrijeđanja koju potkrijepljuješ jedino svojim paranoičnim teorijama zavjere. ja sam redovit student, a o tvojim studijama bi se dalo raspravljati kao i zbog koje količine ukradenog novca odnosno ukradene/uništene robe si dobio otkaz na radnom mjestu.

ti si ljubomorni prick, lopov, licemjer i lažov i umjesto da se sakriješ u mišju rupu od srama ti i dalje klevećeš i lupetaš kao i to da se predstavljaš kao super true underground alternativac dok istovremeno balavurdiji naplaćuješ za slušanje cajki. to je ono što mene fascinira kod tebe. Smile

a sada ću ti još jednom slikom predočiti ono što ti ne možeš razumjeti jer nikada nisi naučio čitati s razumjevanjem:

ćao lepi!

zla_tratinčica

Post Postano: 21.02.2010. 17:24 
Naslov:  

ti si student prve godine 5 godina xD ja sam jednom krenio na faks i odustao i radio 2 godine i sad upisao i vjerovao ili ne, u prvim rokovima dao ispita kolko ti nisi u svom cijelom studiranju. Very Happy da si pametan desetinu koliko se praviš, završio bi taj faks odavno za koji muzeš od staraca pare pošto si sam, naravno nesposoban zaraditi.. što se tiče ukradene robe i toga, ovih 50 000 ljudi koji je dobilo otkaze sad u vrijeme recesije su isto krali i uništavali robu jel.. Very Happy još jedan dokaz tvoje inteligencije. da nemaš prijatelja i da te nitko ne voli u gradu, to mislim da ne treba argumentirati uopće, a ono lupetanje da ja naplaćujem klincima da slušaju cajke neču ni komentirati, u Oxygeneu cajke..

doris_os_94 je napisao/la :
smilute nam se i otvorite neki normalan klub bez cajki, tipa o2, sam da ne traže osobnu.!!

evo sad sam ti malo argumentirao pa valjda vidiš koliki si bijednik..

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.02.2010. 17:38 
Naslov:  Re: MINI TEATAR - Kreativni prijedlozi

Ja sam mislio da pretjerujem ponekad u prepirkama a gle njih 2 Laughing

zla_tratinčica

Post Postano: 21.02.2010. 17:39 
Naslov:  

što se mora, nije teško Very Happy

Post Postano: 22.02.2010. 1:38 
Naslov:  

tratinčica je stari šankerski drugar, ali su mu u potpunosti alkohol i droga spalili sinapse pa sada lupeta i o onome o čemu apsolutno pojma nema. ipak, divim se njegovom poslovnom duhu. naplatiti puštanje severinine štikle cenera i da još ljudima bude super te istovremeno izigravati nekog alternativca - to treba znati!!! Wink
šteta što je odlučio postati retardiran i klevetnik. meni je tog dečka jednostavno žao u što se pretvorio.

Zadnja promjena: Svebor; 22.02.2010. 2:05; ukupno mijenjano 1 put.

zla_tratinčica

Post Postano: 22.02.2010. 2:00 
Naslov:  

Svebor je napisao/la :

tratinčica je stari šankerski drugar, ali su mu u potpunosti alkohol i droga spalili sinapse pa sada lupeta i o onome o čemu apsolutno pojma nema. ipak, divim se njegovom poslovnom duhu. naplatiti puštanje severinine štikle cenera i da još ljudima bude sueper - to je umjetnost!!! Wink
šteta što je odlučio postati retardiran i klevetnik. meni je tog dečka jednostavno žao u što se pretvorio.

nije se pretvorio, uvijek je bio takav prema onima prema kojima takav treba biti <3 aww <3

samo da se obazrem na ovaj upad od 10 kuna, tratinčicinom klubu grad nije darovao 200 000 kuna pa da se može razbacivati..

živio :*

Svebor

Post Postano: 22.02.2010. 2:08 
Naslov:  

ajde lopove, nisi dobio otkaz zbog recesije nego davno i puno prije nje jer si krao lovu iz blagajne Razz

jesu li i tebe u brodu zvali dođošem kao što ti ovdje poput retardirane frustirane skinjare krstiš sve one koji nisu rođeni u tvojem kvartu/ulici?!

ajde, samo ti nastavi lupetati koješta ljubomoro rudlava naša... Smile

Post Postano: 22.02.2010. 2:17 
Naslov:  

sad bih ti skenirao ugovor o otkazu, al nisi vrijedan toga.. radilo nas je dvoje, dobili smo otkaz obojica i zaposlilo se prijatelj od gazde..

mene dođošem nisu zvali jer sam bio dobar sa svima i nisam glumio kretena.. meni govoriš da sam klevetnik a tu pišeš neistine, znaš da mi dođe da napravim printscreen i odem sutra do odvjetnice sa otkaznim ugovorom pa da te malo izmuzem da ti pokažem što je klevetanje..

Post Postano: 22.02.2010. 2:24 
Naslov:  

ma da li se ti to meni opet PRIJETIŠ, ali ovoga puta sudskim sporom?! Very Happy

ali tratinčice, za tebe nema potrebe da glumiš kretena...

Zadnja promjena: Svebor; 22.02.2010. 2:27; ukupno mijenjano 1 put.

Post Postano: 22.02.2010. 2:25 
Naslov:  

ove maloumne fore sa tim slikama retardirane djece i ismijavanja istih ostavi za forum vrtića "nevičica" ili "maslačak"..

potrudio sam ti se još i naći negdje u koje vrijeme je recesije već bilo, a ako si tolko informiran, onda znaš kad smo dobili otkaz pošto si se dolazio grebati za akreditacije za united i žicat za članke. to je još jedan argument na tvoje lupetanje da sam ja dobio otkaz davno prije recesije.. Very Happy zašto se uopće s takvim crvom ljigavim i raspravljam, ne kužim, al eto, mislim da sam ti sve jako lijepo izargumentirao srećice Very Happy

http://www.index.hr/vijesti/clanak/petak-13-za-eurozonu-otkriveno-da-je-recesija-pocela-jos-prosle-godine/421336.aspx

što se tiče ovog ostalog, valjda znaš da se još nismo vidjeli od prošli puta kad sam ti nešto rekao, što ne znači da se nećemo vidjeti vrlo uskoro Wink

sad sam se sjetio da ti još nešto kažem, znaš tko je samnom radio u radnji i znaš da je i on dobio otkaz kad i ja i znaš da si osoba kao on ne bi dozvolila da dobije otkaz zbog nekog balavca kao što sam ja, a ti ovim automatski i njega nazivaš lopovom i zato začepi što se tog tiče jer ćeš napravit sam sebi sranje kakvo ni zamislit ne možeš Wink

živio 3. put. <3

Skoči u forum: