Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Kodrann

Ukupno postova: 521
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.02.2010. 21:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zla_tratinčica je napisao/la :
moram samo reći da punk urac i kodrann nisu izlazili u srednjoj školi, oni su sa 20 godina počeli izlaziti.. (iako po punk urac-inim postovima nebih rekao da je još izašla iz srednje škole).. xD

ma nemoj ja sam izlazio u prvom srednje u miss-men dok ti još nisi za nirvanu čuo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 18.02.2010. 21:31 
Naslov:  

O BOŽE???? tko je spominjao oksiđen i tko je spominjao ovdje društveni život?? trebala bi ti malo kod doktora.. Very Happy

nit sam jedno nit drugo spomenio, rekao sam da se po tvojim postovima čini kao da još nisi izašla iz srednje (znači da si 15-godišnja curica koja se trudi bit starija i onda skroz pljuje po mlađima, ne govorim o tvojim postovima u ovom topicu nego općenito po forumu, zadnje što sam primjetio u onim topicima o ugostiteljstvu gdje mislim da ti stvarno nije mjesto jer lupetaš za ne pojerovat..)

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 18.02.2010. 21:31 
Naslov:  

Kodrann je napisao/la :
zla_tratinčica je napisao/la :
moram samo reći da punk urac i kodrann nisu izlazili u srednjoj školi, oni su sa 20 godina počeli izlaziti.. (iako po punk urac-inim postovima nebih rekao da je još izašla iz srednje škole).. xD

ma nemoj ja sam izlazio u prvom srednje u miss-men dok ti još nisi za nirvanu čuo.

you got the point xD volim tvoj sarkazam xD

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: