Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ma rijesenje je jednostavno, kutija +50kn pa ko oce nek pusi. mislim da je to jedina ucinkovita prevencija. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
..u stvari - da...bijah u Engleskoj gdje su cigarete bile oko 35 kn...uz takve cijene, vjerujem da bi debelo smanjila...ali ne bih prestala... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
toni
|
to mozda one najjeftinje i u pakovanju po 10 komada bio i ja, preso na duhan. prestao ne. budem. jednom. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...nikad nisam namjeravala prestati, ali dimim nekad ko lokomotiva... ...prestati ću samo u slučaju više sile... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...nikad nisam namjeravala prestati, ali dimim nekad ko lokomotiva... ...prestati ću samo u slučaju više sile...
|
Recimo raka ... |
|
|
|
|
|
toni
|
ili u slucaju legalizacije marijuane |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...
Hummin je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...nikad nisam namjeravala prestati, ali dimim nekad ko lokomotiva... ...prestati ću samo u slučaju više sile...
|
Recimo raka ...
|
...recimo da je to viša sila...jedino bi me zdravstveno stanje nagnalo da ne pušim...i to ne bi stala preventivno, nego samo ako bi morala...zvuči grozno, ali je navika...a legalizacija marijuane me sigurno ne bi nagnala da prestanem |
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
toni je napisao/la: ›
e da, mali ot.
jebate, puki.. jel ima na ovom forumu covjek s kojim se ti nisi porjecko oko necega, toliko tvrdoglavo i iskljucivo stvorenje da je to strasno. ?!
|
Ima ih puno. Cuj, meni je strasno kada mi se netko pravi pametan i tvrdi kako on zna bolje od mene o stvarima kojima se, ocigledno, ne priblizno ne bavi.
Sto fali tvrdoglavosti i iskljucivosti ako sam u pravu? A znam da jesam, bar sto se tice mene i mojih navika...tako da..
Da ne budem offtopic: ne smeta mi da se dignu cijene cigareta. Štoviše, pozdravljam inicijativu.
Da, par tjedana/mjeseci bi mi malo štekalo privikavanje na "samo" par cigareta dnevno, ali ne vidim štetu u tome. Pušim jer actually volim cigarete.
Heheeh - a ovim "pravednicima" koji ne žele pušiti jer je to ovisnost i danas ovisnost nije hoch pa ne žele biti ovisni - jebatga. Čekam da netko poćme napadati kavu, pa da se poćnu braniti. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
ili u slucaju legalizacije marijuane
|
Drzi se ti alkohola. |
|
|
|
|
|
toni
|
|
|
|
anakonda
|
...držite se teme |
|
|
|
|
toni
|
Ajmo zapalit... uz rakiju, naravno |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...šta se čeka ... |
|
|
|
|
toni
|
kraj radnog dana/tjedna... vikend? ipak je domaca rakija u pitanju.. nevalja s njom navrat-nanos.. oce se osvetiti |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...u pravu si, vidiš da ne znam puno oko alkohola |
|
|
|
|
|
|