Autor |
Poruka |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
ne možeš da me ostaviš?
hmmm ako me pamćenje ne vara, a mislim da me ne vara, nisi li ti bila ona pametna glavica iz koje se prosulo brdo mudrosti uoči izbora o srpskom bre komunizmu ... otkud sad odjednom ta ljubav prema istočnom načinu govora, pisanja .. kako god ? |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
A ti si neki veliki pravopisni znalac? Kod tebe nema razlike ni kod velikog/malog slova, zareza, točke...
Ti si kao daltonist za pravopis.
Eee da...to je bilo posebno za tebe...samo sam još negdje izgubila BRE  Eo ako ti je draže ovako...pa ne mogu BRE da te ostavim u neznanju.  Znam da ti se ovako više sviđa... |
Zadnja promjena: Stella1989; 10.02.2010. 1:25; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
punk urac
|
preferiram pravopisni guru ali znalac je sasvim okej
daltonist za pravopis ...
o bože |
|
|
|
 |
Stella1989
|
E sad i ti s*reš...  Ajde uživaj i laka ti noć BRE!  Do slijedećeg spammanja!
Odosmo u off... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
daltonist za pravopis!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
 |
Stella1989
|
Da, daltonist za pravopis. Kod punk urac nema razlike između velikog i malog slova, kao da ne vidi razliku, kao ni daltonist između boja. A vidim da ni Dylan nije ništa drugačiji...  |
|
|
|
 |
punk urac
|
guru te mora ispravit ...
moj nadimak se može deklinirat
dakle nije "kod punk urac..." nego je "kod punog kurca.." |
|
|
|
 |
Stella1989
|
Azra, ajde više nemoj sr*t...bolje nauči razlikovati mala i velika slova...vrati se u osnovnu...
A da se nisi možda malo zeznula kod te svoje "deklinacije", ako se to uopće tako može nazvati..?
Pravopisno je ispravno: kod punogk urca (nadimak ti je punk urac, jel?)  |
|
|
|
 |
punk urac
|
kakva pobogu azra?
pretpostavljam da je to još neka osoba koja te baš ne voli/ne podnosi/ideš joj na živce?
nisam ja azra ... zaš se ljutiš odma?
pa mene ovo baš zabavlja
dada
reci
nemaš društveni život
ne ideš ko ja sa dečkom na basket i kod joze na hambi
i ne voliš belfast
i ne radiš ljeti ko animator
istina |
|
|
|
 |
Stella1989
|
Azra, Azra...  Tko bi drugi mogao biti... |
|
|
|
 |
punk urac
|
valjda JA znam kak se deklinira
kod punog kurca
JA sam pravopisni guru
zaboravljaš |
|
|
|
 |
punk urac
|
|
|
|
|
 |
punk urac
|
Svi smo mi AZRA!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Stella1989
|
De nemoj me nasmijavat...vidi se da ne znaš, inače bi napisala točno - punogk urca, a ne kod punog kurca...da da da...boook Azra...do offtopičarenja...moram nastavit' učit'
Tako je Azra!! Čim sam vidjela tvoj nick prije koji mjesec, pomislila sam da si ti, i nisam se prevarila.  |
|
|
|
 |
punk urac
|
ajde ajde
i ja moram
sutra još jedan ispit
i onda su mi samo 3 ostala
wu hu hu |
|