Autor |
Poruka |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
da spori je napad vidi se iz aviona , vuče nas balić koji je na boljoj razini nego zadnjih godina, duvnjak je slab vidi se da ima slabu minutažu u hsv...
glavni problem u napadu koji se ponavlja je igra kroz sredinu i zanemarivanje krila koja su jebena , jednostavno treba dati više lopte štrleku i čupiću...
ne znam šta se dešava sa 7 - cima, nikad nisu promašivali 3 - 4 po utakmici, koštat će nas sigurno..
a obrana nema dominikovića i špoljarića kao zamjena generacija a likovi imaju 31 godinu , to je čistka iz samo lininih poznatih razloga |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Neopisivo sam ljut sad,toliko dugo sam cekao da pocne ovo prvenstvo a oni onda ovako odigraju.Neznam sta da kazem,jedino bi mogao potpisat rijeci Vlade Šole poslije ove utakmice i to je to. |
|
|
|
|
|
fred Ukupno postova: 127 Spol: Muško
|
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Neopisivo sam ljut sad,toliko dugo sam cekao da pocne ovo prvenstvo a oni onda ovako odigraju.Neznam sta da kazem,jedino bi mogao potpisat rijeci Vlade Šole poslije ove utakmice i to je to.
|
I s ovakvom igrom, već večeras možda osiguramo polufinale što je za ovu momčad uspjeh i svakako im treba čestitati... |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
osigurali smo kitu krvavu jer su ovi norvežani toliko nesposobna bagra pa prospu 4 na poluvremenu i 5 u nastavku + igrač više. lik promaši sedmarac za norvešku pri neriješenom rezultatu 20 sekundi prije kraja a s druge strane lik pogodi sedmerac za dansku nakon isteka vremena. predivno. al tako nam i treba, vjerujem da bi neka viša sila usmjerila tu utakmicu u našu korist da smo mi odigrali nešto na ovom prvenstvu.
edit: ispast ćemo sto posto |
|
|
|
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
osigurali smo kitu krvavu jer su ovi norvežani toliko nesposobna bagra pa prospu 4 na poluvremenu i 5 u nastavku + igrač više. lik promaši sedmarac za norvešku pri neriješenom rezultatu 20 sekundi prije kraja a s druge strane lik pogodi sedmerac za dansku nakon isteka vremena. predivno. al tako nam i treba, vjerujem da bi neka viša sila usmjerila tu utakmicu u našu korist da smo mi odigrali nešto na ovom prvenstvu.
edit: ispast ćemo sto posto
|
Vidio, kada sam pisao post prije pratio sam utakmicu i po igri nisam vjerovao da će Danci dobiti, ali jbg... imaju puno sreće i Hvidta.
Nismo još ispali, a ni ovi Danci nisu kao prije tako ad nas još ne bih otpisao, u boljem smo položaju, a za dva dana je vrijeme da odigramo napokon nešto.
Bit će ti lijep tečaj na Dance pa stavi kuću i imanje na njih da zaradiš ako si sto posto siguran |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
pazite šta vam kažem, točno sam predvidio rasplet, u četvrtak 1x na island protiv norveške i dvojka na dance |
|
|
|
Mladjo
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ja ga branim...stvarno svi seru za lošu igru...a ne gledaju da imamo najmlađu ekipu na prvenstvu...jedina smo repka bez poraza...i primili smo najmanje golova od svih...ako je to loš rezultat...onda stvarno ne znam...nama hrvatima samo 1.mjesto valja... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
s druge strane lik pogodi sedmerac za dansku nakon isteka vremena
|
I to fantasticno lobuje egea
Sto se tice Line,neznam sta bi rekao.Ne razumijem jednostavno neke njegove odluke,cini mi se da previse filozofira u igri.Vukovic u jednoj utakmici bude najbolji strijelac u drugoj vec provede vecinu vremena na klupi,pa buntic zabije 3 gola a onda ga lino strpa na klupu,..E sad sto se tice izbora igraca mislim da je tu ipak netko "iznad" davao lini naredbe koga da zove a koga da ne zove. |
|
|
|
|
|
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
edit: ispast ćemo sto posto
|
pazite šta vam kažem, točno sam predvidio rasplet, u četvrtak 1x na island protiv norveške i dvojka na dance
|
Ni 100% više nije kao što je nekada bilo
Da se odigrava svjetsko prvenstvo u pljuvanju po svojim sportašima tu bi svake godine bili prvaci samo se sjetim da su svi pljuvali po Metličiću, a sada isti ti pljuju zašto nema Metličića u svakom slučaju čestitke ovoj momčadi koja je ušla u polufinale, jer ovo prvenstvo je i tako trebala biti priprema za Olimpijadu 2012. a oni su opet u polufinalu. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
sad je lino opet najbolji hehehe |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
fred je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nismo još ispali, a ni ovi Danci nisu kao prije tako ad nas još ne bih otpisao, u boljem smo položaju, a za dva dana je vrijeme da odigramo napokon nešto.
|
Eto odigrali smo napokon nešto |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
pazite šta vam kažem, točno sam predvidio rasplet, u četvrtak 1x na island protiv norveške i dvojka na dance
|
Molim još jedan rasplet za subotu i nedjelju |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
ja ga branim...stvarno svi seru za lošu igru...a ne gledaju da imamo najmlađu ekipu na prvenstvu...jedina smo repka bez poraza...i primili smo najmanje golova od svih...ako je to loš rezultat...onda stvarno ne znam...nama hrvatima samo 1.mjesto valja...
|
upravo tako!!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Mladjo
|
posralo me
pobjedili su igrači kojima stvarno svaka čast. odigrali su po meni najbolju utakmicu unazad ohoho godina, vjerojatno još od tamo portugala i atene. šta se događa s tim buntićem? taj frajer je nevjerojatan. stvarno je postao igračina, kad se samo sjetim kakav je panj bio...
červar je pobijedio utoliko što je svojim izdajničkim i pederskim potezom očito uspio motivirati igrače. mislim da se svi možemo složiti da se na motivaciji trebalo poraditi kroz pripreme, prije samog prvenstva.
poljska u polufinalu je definitivno bolji ždrijeb od francuske, ako prenesemo kvalitetu i želju iz jučerašnje tekme pomest ćemo ih. |
|
|
|
|
|