Autor |
Poruka |
Znatizeljan Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Eto kao što naslov kaže, zanima me gdje u Osijeku ima za kupiti kugla od nehrđajućeg čelika, promjera 3-6 cm, tj. do nekih 500-600 grama težine?
Također me zanima gdje ima za kupiti silikonskih/latex cjevčica promjera par milimetara (nešto nalik slamkama za napitke)?
Hvala unaprijed. |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
el to za seks, kak se to primjenjuje??? |
|
|
|
Kakve veze čelična kugla ima se sexom? |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
pa ne znam, zato i pitam
ljudi svašta vole... |
|
|
|
Nema veze sa sexom. Jel' mi možete sada odgovoriti na pitanje? |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
I za ubuduće dva savjeta. Prvo podrobno objasni za što trebaš lateks kako bi izbjegao ovakve odgovore i drugo ovaj forum je totalno krivo mjesto za spominjanje lateksa
I teće - slažem se sa ingom - svi smo tu da pomognemo... Sam nemoj nas lomiti tom kuglom... |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Čeličnu kuglu te veličine možeš pronaći u nekom većem kuglastom ležaju (kamioni, tramvaji, veliki elektromotori itd. ) predlažem obilazak centara za sakupljanje sekundari sirovina (obnova) a silikonske cjevčice tih dimenzija možeš pronaći u bilo kojoj trgovini za kućne ljubimce (koriste ih za akvarije) .Drago mi je ako sam ti pomogao !
I ne zanima me za čega ćeš tu nastranu kombinaciju koristiti . . . |
|
|
|
|
|
|
simo031 je napisao/la: ›
Čeličnu kuglu te veličine možeš pronaći u nekom većem kuglastom ležaju (kamioni, tramvaji, veliki elektromotori itd. ) predlažem obilazak centara za sakupljanje sekundari sirovina (obnova) a silikonske cjevčice tih dimenzija možeš pronaći u bilo kojoj trgovini za kućne ljubimce (koriste ih za akvarije) .Drago mi je ako sam ti pomogao !
|
Hvala. Znači bila je potrebna osma sreća za normalan odgovor. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Znatizeljan je napisao/la: ›
Također me zanima gdje ima za kupiti silikonskih/latex cjevčica promjera par milimetara (nešto nalik slamkama za napitke)?
Hvala unaprijed.
|
imam nekoliko cjevčica, ali nisu krute nego savitljive,
ako ti mogu pomoći rado ću ti pokloniti nekoliko komada |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Hvala unaprijed.
|
ako ti mogu pomoći rado ću ti pokloniti nekoliko komada
|
a vidi ti nje što se javlja... za čeg ih ti koristiš ha, ha, ha?... priznaj... |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
... je napisao/la: ›
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Hvala unaprijed.
|
ako ti mogu pomoći rado ću ti pokloniti nekoliko komada
|
a vidi ti nje što se javlja... za čeg ih ti koristiš ha, ha, ha?... priznaj...
|
OSTALO OD INFUZIJE |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
|