Mali mamini *. Šmrc. Neopisivo mi ih je žao.
Slavonija, kao takva je najpoznatija u ovom dijelu Europe, ako ne i šire, po svom planinskom kraju i velikoj količini skijališta i glečera. Jedino je Austrija došla blizu Slavoniji.
Takva geografska struktura i historijsko nasljeđe omogućilo je nevjerojatan razvoj skijanja, koje je našim ljudima ušlo u krv i samu srž našeg identiteta.
Još su Trenkovi panduri bili poznati po nevjerojatnoj umješnosti upravljanja s skijama podmazanim svinjskom masti. Od onih elitnijih Trenkovih jurišnika i njihovih korištenja saonica korijenje vuče pojava snovbordinga u Slavonaca.
Kasnije tu tradiciju nastavljaju jurišnici Jove Čaruge.
Današnjih dana tu plemenitu vještinu spuštanja daskom po nizu glečera u Slavoniji njeguje niz mlađahnih osobas upitne inteligencije.
Pa jeste li vi priglupi ili samo neradnici?
Uhvatite se nekog posla a ne kukati i srati da ste žrtve mobinga.
Ukratko, pičke ste.
I mimoze.
I mamini sinovi.
Da ste morali 8 sati raditi ne bi vam palo na pamet, ali 16 sati se daskom spuštati može, jel tako?
* i danguge.
I žrtve mobinga
|
jbt stvarno si zaposlen kad si od jebene 2007. na ovom govnu i stalno neki kurac komentiras i tipkas!!!
sam ti meni nastavi raditi!!!
ahaaaa...tvoj posao je srat po forumima!!! joj sorry...dok ja skontam....ono znam da si zaposlen...negdje gdje si ocito nitko i nista...pa rekoh mora da si 'radnik' po forumima... posto si glavni serator...