Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
wombat
Ukupno postova: 20
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 18.01.2010. 20:19 
Naslov: Oh yes ! Re: Osječki turisti u Slatini: Bacili smo novac u vjetar
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

gost12345 je napisao/la :
ma molim vas... nije tu problem bio taj čovjek koji im nije dopustio da se glupiraju na stazi problem su bahati likovi koji su očekivali da im se prostre crveni tepih jer su doputovali sat vremena do slatine... zamisli dugog puta... naravno da im se nije dopustilo divljanje i foliranje po stazi a da ih je čovjek iz čistog mira vrijeđao i tjerao se sigurno nije dogodilo. vidi se koji su tip ljudi čim su odmah uzeli iphončiće i krenuli zivkati okolo očekivajući da im netko potvrdi da su u pravu... nikog ne osuđujem i ne tvrdim da nisu u pravu ali ovaj članak je potpuno besmislen. da se radilo o nekom turizmu i nekim ljudima koji su došli turistički, pokazali bi bar neku kulturu i poštovanje prema pravilila staze na koju su došli

e a da ti imaš jedan iphoncic mozda ne bi bio toliko ogorcen! hahahaha

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
wombat
Post Postano: 18.01.2010. 21:05 
Naslov:  

wombat je napisao/la:
Svebor je napisao/la :
što se nisu raspitali kamo idu.
mogli su lijepo sjesti u na vlak i uštedjeti si vremena i preko 440 kuna, a i to bez ikakvih popusta.
uostalom, kao da putuju na alpe, a ne u slatinu.
svašta.

Mi smo se raspitali di idemo i nigdje nije spomenuta zabrana! a sto se tice di vozimo, vozili smo na jahorini, u francuskoj, sloveniji, sljeme i na divljaka na papuk. i onda smo skontali da ima skijalište da ne moramo na divljaka vec ko ljudi zicom, zvali zenu rekla nam kad radi i koliko je karta. jos smo naglasili da dolazimo iz osijeka sa snowboardima!
priča je objavljena jer to je jedino mjesto di nemoš boardom na stazu! definiraj mi board i skije.- nekako mi taj board lici na jednu veliku skiju!

andrija PM
Ukupno postova: 7
Post Postano: 18.01.2010. 21:15 
Naslov:  

morgan je napisao/la :
andrija PM je napisao/la:
morgan je napisao/la :
oni su došli iz velikog Osijek grada u tu zabit pa su mislili kao i svi ostali da tamo nema pravila i da se može što se hoće.da li bi se bunili da im se to dogodilo na nekoj drugoj stazi na kojoj važe ista pravila, a da je malo čuvenija od ove slatinske?da li bi se žalili u Austriji/Italiji da im se to dogodilo?naravno da ne.

ocito nisi NIKAD bio na skijanju, NIGDJE!!! Jer da jesi, znao bi da ne postoji skijaliste na kojem je zabranjeno boardanje, odnosno da je dopusteno iskljucivo skijanje!!!
...u biti postoji-TOMINAC!!! ;-)))

nisam bio...ja se lomim samo po gradu Smile

lomis se, a i puno seres...po gradu,ocito!!!

wombat
Post Postano: 18.01.2010. 21:21 
Naslov:  

wombat je napisao/la:
besprizorni je napisao/la :
Radanović - tajnik skijaškog saveza!? (kojeg?) je primitivac kad u 40 godina, koliko kaže da je u skijanju, ide postavljati zabrane daskašima. Neka ode na bilo koje skijalište i vidjet će da se hrpe skijaša i daskaša zajedno spuštaju niz staze.

jedina postena osoba koja zna o cem se radi! clanak je namjenjem skijašima i boarderima radi informacije, a javilo se 100 kretena kojima snijeg služi sam za grudanje!

Cayetano

Ukupno postova: 50
Post Postano: 18.01.2010. 21:32 
Naslov:  

Svebor je napisao/la :
što se nisu raspitali kamo idu.
mogli su lijepo sjesti u na vlak i uštedjeti si vremena i preko 440 kuna, a i to bez ikakvih popusta.
uostalom, kao da putuju na alpe, a ne u slatinu.
svašta.

svebore-idijote!!!
aj ti meni lijepo na hrvatski objasni kak ti mislis opremu za boardanje nositi po vlaku!???

Uuu sto se lijepo ovdje casti, I ti bio u Slatini?

Ukupno postova: 1173
Post Postano: 18.01.2010. 21:52 
Naslov:  

Svebor je napisao/la :
andrija PM je napisao/la :

svebore-idijote!!!
aj ti meni lijepo na hrvatski objasni kak ti mislis opremu za boardanje nositi po vlaku!???

pa da te opreme ima toliko puno ta trojca bi iznajmili kombi, a ne sjeli u auto.
idioti su oni koji su uspjeli spiskati toliko para na tako kratak put, a bome i onaj koji nije mogao savladati niti osnove hrvatskog jezika na koji se poziva. Laughing

'ebalo vas skijanje usred Slavonije. baš ste seljaci. Rolling Eyes

IDIJOTE jos jednom, jer ti ne zasluzujes biti ni pravopisno tocan idiot!!!
ocito si bijednik koji skijanje nije dozivio niti ce, jer si preveliki seljak koji ne zna ni sto se od opreme koristi....nevazno...jer je tvoj prijedlog kretenski (eto sad sam te rangirala u malo manje retardirano bice)!
znaci nije prakticno, nije fora, glupo je ici vlakom na skijanje!

ja bih te molila da si u toj tintari 22-godisnjoj malo zbrojis gorivo-kolko ga treba za uvijete na cesti (znaci ima pol metra snijega neociscenog) pa to sve pomnozis sa cijenom goriva...i onda ces dobit pribliznu cifru! konju!

a ne kuzim zasto se ne bi islo skijati u Slavoniju, ako ima uredjeno skijaliste???

aha...po tvojoj logici je bolja fora skoknut svaki vikend kad ima snijega 1200 km u Francusku, Italiju ili Austriju!!! Jbt kak si ti pametan, tenx na savijetu!!!

koji je tebi k, daj si nađi dečka Laughing

očito ste jedina telad koja se nije informirala(jer znam da tamo ne idu boarderi), otišli ste tamo i počeli se bahatit telefonima, dobro vas je i sterao onaj bog skijališta Laughing Laughing

wombat
Post Postano: 18.01.2010. 22:56 
Naslov:  

wombat je napisao/la:
Monstrum je napisao/la :
ja sam siroma. ja ništ nemam. ni medu ne zeku ni ježića ni kuću. nemam ni bord dasku da se daskujem po obroncima framcuske ni švicarske a bome ni avustrije. niš nemam. nemam ni za gorivo a kamoli za kola koja troše 25 - 70 litara goriva na sto kilometara. imam samo diflomu završenog fakulteta kojom si mogu dupe obrisat jer u ovoj jebenoj kurvinskoj državi čoek ne može poso nać sa završenim fakultetom dok neko drka kurac po obroncima Very Happy nego diste vi bili 91 Very Happy

bas to sad se bori da nekom ispricas svoju pricu. da se cuje ne pravda. t je bila mmoja namjera!

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.01.2010. 23:01 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la :
Monstrum je napisao/la :
ja sam siroma. ja ništ nemam. ni medu ne zeku ni ježića ni kuću. nemam ni bord dasku da se daskujem po obroncima framcuske ni švicarske a bome ni avustrije. niš nemam. nemam ni za gorivo a kamoli za kola koja troše 25 - 70 litara goriva na sto kilometara. imam samo diflomu završenog fakulteta kojom si mogu dupe obrisat jer u ovoj jebenoj kurvinskoj državi čoek ne može poso nać sa završenim fakultetom dok neko drka kurac po obroncima Very Happy nego diste vi bili 91 Very Happy

Sjedni na diplomu pa se na njoj spuštaj obroncima Papuka.. Može i Krndije! osijek031.com smile

ma kurac moro bi ju plastificirat a to košta Very Happy

Fifa

Ukupno postova: 243
Post Postano: 18.01.2010. 23:03 
Naslov:  

wombat je napisao/la :
Hrpa primitivaca! jedino se tu oglasavate ko stakori! jedini nacin da vas se cuje, najvjerovatnije ste ološ grada za koje niko ne zna i nemate prebijene kinte u đepu. pa se bavite tuđim životima. ja sam u članku htjeo upozorit boardere i probat promjenit nesto. pa sam bio zanimljiv novinaru koji je napiso clanak. a vi ste hrpa dosadnih majmuna koja bi se oglasila da je clanak i o penzionerima, nest vam ne bi stimalo iako vas se to ne tice kao i ovo. ako ne vozis board i ne ides po Hrvatskoj i svijetu sa boardom sutite, jer vas se ovaj clanak ne tice. onaj ko se pronaso u clanku je sazno nesto i naucio i oso dalje surfat po netu a vi besposličari jebete tu mačku mater. presmiješni ste-

lupi si šamar i restartaj komp... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 18.01.2010. 23:04 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la :
Monstrum je napisao/la :

Sjedni na diplomu pa se na njoj spuštaj obroncima Papuka.. Može i Krndije! osijek031.com smile

Al prije nazovi pa pitaj jel se smiješ spuštati na diplomi! osijek031.com smile

Osječanin
Post Postano: 18.01.2010. 23:04 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la :
Monstrum je napisao/la :

Al prije nazovi pa pitaj jel se smiješ spuštati na diplomi! osijek031.com smile

Monstrum

Post Postano: 18.01.2010. 23:05 
Naslov:  

ma kurac. neam ja novaca za takve ekskurzije ja sam ološ Very Happy

Osječanin
Post Postano: 18.01.2010. 23:08 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la :

pa valjda možeš nagrecati 500 kuna do Slatine? : osijek031.com smile

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 18.01.2010. 23:10 
Naslov:  

ti si moj monstrume dno dna

rofl mao

Very Happy

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Monstrum

Post Postano: 18.01.2010. 23:14 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la :

pa valjda možeš nagrecati 500 kuna do Slatine? : osijek031.com smile

ma daj šta si pio jebote. pa nisam 500 kn vidio, ma tko zna. od nekidan ih nisam vidio 100%.
Mladjo je napisao/la:
ti si moj monstrume dno dna

rofl mao

Very Happy

Skoči u forum: