Autor |
Poruka |
wombat Ukupno postova: 20 Spol:  Nebitno
|
ma molim vas... nije tu problem bio taj čovjek koji im nije dopustio da se glupiraju na stazi problem su bahati likovi koji su očekivali da im se prostre crveni tepih jer su doputovali sat vremena do slatine... zamisli dugog puta... naravno da im se nije dopustilo divljanje i foliranje po stazi a da ih je čovjek iz čistog mira vrijeđao i tjerao se sigurno nije dogodilo. vidi se koji su tip ljudi čim su odmah uzeli iphončiće i krenuli zivkati okolo očekivajući da im netko potvrdi da su u pravu... nikog ne osuđujem i ne tvrdim da nisu u pravu ali ovaj članak je potpuno besmislen. da se radilo o nekom turizmu i nekim ljudima koji su došli turistički, pokazali bi bar neku kulturu i poštovanje prema pravilila staze na koju su došli
|
e a da ti imaš jedan iphoncic mozda ne bi bio toliko ogorcen! hahahaha |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
andrija PM Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
nisam bio...ja se lomim samo po gradu
|
lomis se, a i puno seres...po gradu,ocito!!! |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Cayetano
Ukupno postova: 50 Spol:  Nebitno
|
Uuu sto se lijepo ovdje casti, I ti bio u Slatini? |
|
_________________ ignorantia nocet |
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
koji je tebi k, daj si nađi dečka
očito ste jedina telad koja se nije informirala(jer znam da tamo ne idu boarderi), otišli ste tamo i počeli se bahatit telefonima, dobro vas je i sterao onaj bog skijališta  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ja sam siroma. ja ništ nemam. ni medu ne zeku ni ježića ni kuću. nemam ni bord dasku da se daskujem po obroncima framcuske ni švicarske a bome ni avustrije. niš nemam. nemam ni za gorivo a kamoli za kola koja troše 25 - 70 litara goriva na sto kilometara. imam samo diflomu završenog fakulteta kojom si mogu dupe obrisat jer u ovoj jebenoj kurvinskoj državi čoek ne može poso nać sa završenim fakultetom dok neko drka kurac po obroncima  nego diste vi bili 91
|
Sjedni na diplomu pa se na njoj spuštaj obroncima Papuka.. Može i Krndije!
|
ma kurac moro bi ju plastificirat a to košta  |
|
|
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
ja sam siroma. ja ništ nemam. ni medu ne zeku ni ježića ni kuću. nemam ni bord dasku da se daskujem po obroncima framcuske ni švicarske a bome ni avustrije. niš nemam. nemam ni za gorivo a kamoli za kola koja troše 25 - 70 litara goriva na sto kilometara. imam samo diflomu završenog fakulteta kojom si mogu dupe obrisat jer u ovoj jebenoj kurvinskoj državi čoek ne može poso nać sa završenim fakultetom dok neko drka kurac po obroncima  nego diste vi bili 91
|
|
ma kurac moro bi ju plastificirat a to košta
|
Al prije nazovi pa pitaj jel se smiješ spuštati na diplomi!  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
ma kurac moro bi ju plastificirat a to košta
|
Al prije nazovi pa pitaj jel se smiješ spuštati na diplomi!  |
|
|
|
|
 |
Monstrum
|
ma kurac. neam ja novaca za takve ekskurzije ja sam ološ  |
|
|
|
|
 |
|
ma kurac. neam ja novaca za takve ekskurzije ja sam ološ
|
pa valjda možeš nagrecati 500 kuna do Slatine? :  |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ti si moj monstrume dno dna
rofl mao
 |
|
|
 |
Monstrum
|
ma kurac. neam ja novaca za takve ekskurzije ja sam ološ
|
pa valjda možeš nagrecati 500 kuna do Slatine? :
|
ma daj šta si pio jebote. pa nisam 500 kn vidio, ma tko zna. od nekidan ih nisam vidio 100%.
 |
|
|
|
|
 |
 |
|