Autor |
Poruka |
marinapz
Ukupno postova: 28 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hej ljudi, zanima me vase misljenje o klubu tufna;
jeste li bili tamo, kako vam je bilo, sto je bilo dobro, a sto nije, što biste VI htjeli da bude...i sve, sve, sve oluje ideja na taj klub |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
marinapz je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hej ljudi, zanima me vase misljenje o klubu tufna;
jeste li bili tamo, kako vam je bilo, sto je bilo dobro, a sto nije, što biste VI htjeli da bude...i sve, sve, sve oluje ideja na taj klub
|
preskupa cuga, preukočeno mi nekako unutra, nikako za moj tip izlazaka ali za ono na što ciljaju sasvim ok. |
|
|
|
|
|
emem
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Eto jedino mjesto koje se drži pa nema narodnjaka samo tako nek ostane, preporuka svima!!!
.
.
.
Narodnjaci ne idu u mp3, nego u 3pm |
|
|
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
E taj Disco je bio Pravi prije jedno 25 godina prava mjuza kakve cajke i bakaraći! |
|
|
|
|
|
emem
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
E da da, malo je ljudi danas koji se sjećaju stare Tufne, ali eto dobra sjećanja nikada ne blijede, pa tako se nadam da će biti i za ovu novo-staru Tufnicu |
|
_________________ Narodnjaci ne idu u mp3, nego u 3pm ! |
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
emem je napisao/la: ›
E da da, malo je ljudi danas koji se sjećaju stare Tufne, ali eto dobra sjećanja nikada ne blijede, pa tako se nadam da će biti i za ovu novo-staru Tufnicu
|
Lega stara tufna iza ponoći to je bio pravi užitak.Prava Rok glazba cure i ostalo!To su bili dani mada ne podcjenjujem ovo vrijeme. |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Pa u zadnje vrijeme sam biLa par puta u Tufni i biLo mi je super.. osim što nas je konobarica opLjačkaLa.. aL doobro
Od mjuze biLo svega, Insomnia ovo ono što je meni super i puno sam zadovoLjnija kad svira to nego stare domaće, aL ok i na to se sprdamo
Još ako je neki DJ u podrumu, može se pobjeć ako puste neku gLupost gore
Na koncerte u Teatar, na čaganje u Tufnu =) |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
emem je napisao/la: ›
Eto jedino mjesto koje se drži pa nema narodnjaka samo tako nek ostane, preporuka svima!!!
.
.
.
Narodnjaci ne idu u mp3, nego u 3pm
|
Da, ali molim vas neka snize cijenu cuge! Ono je prestrašno. |
|
|
|
|
|
AlkicOs
Ukupno postova: 82 Lokacija: ZP Ghetto Spol: Muško
|
tam se sam pije piva, i to se kupi pola stola 10 do 12 |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ista playlista iz subote u subotu, eto samo to |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
sranje od mjuze,cuga za ekipu iz Dubaia (nikako za rvatsku sirotinju) |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Glazba žasu...prvo neka brija pa iduća stvar kamioni od severine.
Nadobudni borbaši.
gužva,zagušljivo.
Svakakvih likova bude.
loše. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
mogli bi napravit drugu playlistu.onak bio bi red. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
keka je napisao/la: ›
mogli bi napravit drugu playlistu.onak bio bi red.
|
Da...''Tek je 12 sati'' čula sam 50 puta svaki vikend za redom i ''Pusti modu''...uf, diže mi se kosa kad slušam jednu te istu playlistu kad god izađem u Tufnu...
A i cuga je preskupa! Čovječe, jedan bambus skoro 50 kn...mislim stvarno... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
|