Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Jesi ti bio baš u onom HIG-u na slici ili u onoj radnji pored?
|
ako na radnji piše HIG, onda je valjda bio HIG.
možda jesam smotan, ali nisam baš (toliko) glup |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
marra*
Ukupno postova: 9 Spol: Žensko
|
aaa stella, zlatna si,puno ti hvalaaa ) |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
ako na radnji piše HIG, onda je valjda bio HIG.
možda jesam smotan, ali nisam baš (toliko) glup
|
Pitam jer je meni lik kad sam nedavno printala na majice, baš rekao da moram donijeti bijelu majicu. Ne znam kako je bilo prije, ali ovo su svježe informacije.
marra* je napisao/la: ›
aaa stella, zlatna si,puno ti hvalaaa )
|
Nema na čemu, marra*. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
kak su već napisali... ne bi trebalo imat veze koje boje je majica.
osim ako rade bojenje.
a ne tisak |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Stella1989
|
Frost je napisao/la: ›
kak su već napisali... ne bi trebalo imat veze koje boje je majica.
osim ako rade bojenje.
a ne tisak
|
U Foto Kopi Faksu printaju na svijetle i tamne majice, a u HIG-u, kao što sam već napisala, na svijetle... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol: Muško
|
|
|
|
marra*
Ukupno postova: 9 Spol: Žensko
|
aaa predobrih ima na ovoj stranici |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
Zar nije u pothodniku nedavno otvorena trgovina za print na majice koliko znam nalazi se na ulazu/izlazu u Namu nasuprot Warehouse-a
Pogledajte tamo |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Zna li netko gdje u Osijeku printaju na majice, ali da taj print izgleda kao naljepnica, a ne kao da se slika upila u majicu? Nisam sigurna da li je to termotisak...ugl, ako netko zna nek' slobodno napiše gdje je moguće prronaći takav print i za koliko para (A3, A4)? |
|
|
|
|
Dario-ETF Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
Ima li u OSu tiskaonica u donjem gradu, jugu. Htio bih si otići otisnuti na majicu nešta |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Dario-ETF je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ima li u OSu tiskaonica u donjem gradu, jugu. Htio bih si otići otisnuti na majicu nešta
|
To možeš napraviti u skoro bilo kojoj (boljoj) kopiraoni.
Pretpostavljam da ti je ova tema promakla: Print na majicu?
Btw, Boje kruga nalaze se u Ulici Hrvatske republike. Na njihovoj stranici možeš pronaći mail i br. mobitela, pa ih tim putem kontaktiraj jer su izgeda zatvoreni. Bar su bili prije 2 tjedna kad sam ja trebala print, pa mi je u kopiraoni pored jedan dečko dao kontakt broj i dobila sam predobro otiskanu majicu! Pokušala sam dobiti neke informacije na forumu o termotisku (pogledaj moj prethodni post, iznad tvojeg), ali bezuspješno - pa sam sama krenula u potragu i Boje kruga su bile moj izbor.
EDIT: Moderator ti je spojio temu s ovom jer je već prije otvorena tema u vezi printa na majicu. |
|
|
|
|
Dario-ETF Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
hvala na odgovoru i sorry što nisam potražio temu prije nego sam postao |
|
|
|
|
|
PeroOS Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Necro je napisao/la ( Pogledaj post): ›
www.fantastikus.net
Ovdje imate puno majica,svakakvih,stizu za 2,3 dana od narudzbe i nisu skupe.A ako zelite posebno neku majicu posaljite mail adminu/graficaru koji drzi stranicu. ^^
|
Majice su katastrofa, kao i njihova poslovnost. užas jedan od "firme" |
|
|
|
|
|
kljaja1998 Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek,Retfala Spol: Muško
|
Jel zna neko di u Osijeku po mogućnosti u Retfali ima ono di se može stampat na majicu |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ne znam za retfalu, ali preporučujem Skriptu u Ulici Republike....... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|