Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zanimaju me iskustva onih koji idu više-manje redovito na masažu, kamo idu, kakva je masaža (opuštajuća, žešća, kraća, duža...), koliko košta, koliko se unaprijed treba naručiti i sl. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poga
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
Nema kod nas puno mjesta gdje masažu rade stručno - maseri ili fizioterapeuti. Bila sam na puno mjesta, pa govorim iz iskustva. U svakom slučaju, probaj, jer nemamo svi istu viziju kakva bi masaža trebala biti...savjet: ako je jeftino ne znači i da je dobro, a opet, ima i bezobrazno skupih masaža... |
|
|
|
|
|
2FAST4YOU Ukupno postova: 15 Spol: Žensko
|
Ono što bih ti ja preporučila je nova podloga za spavanje s kristalima -Biocrystal. Naime kristali razbijaju te tvrde nakupine i čvoriće u tijelu koje nas čine napetim i zbog kojih idemo na masaže, uklanjaju bolove i na taj način pojačavaju cirkulaciju i prokrvljenost, podižu imunitet i razinu energije u tijelu. Isto tako osobno sam je isprobala i otkad na njoj spavam nema više potrebe za masažama, a pošto se svakodnevno bavim sportom vjeruj da su mi masaže nekada zlata vrijedole. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
koliko to kosta ? 3 ? 5 ? ili 8.000 kn ?
8.000 kn / 100kn = 80 masaza po 100 kn
za te novce imam 6.5 godina svaki mjesec jednu masazu |
|
|
|
|
|
|
Nije baš toliko, nemoj pretjerivati.Neznam kako ti ali ja sam na masaže išla barem 3-4 puta mjesečno. Ove jednomjesečne ili jednom u više mjeseci masaže su čisto bacanje novca jer ne postižeš trajni efekat. Ali u ostalom ja sam sretna ,a ti kako hoćeš, svako sebi pravi veselje, zar ne? |
|
|
|
|
|
Ingo
|
pa ja odem kad me boli .. i onda nakon masaze prestane boliti i onda budem lijen ici preventivno.
a imas pravo ... svatko sebi pravi veselje, samo sam ja skeptican prema multi level sustavima koji ti za velike novce prodaju carobne stvari. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Done, poslat ću ti PM |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
|
gle tebi je najvažnije pronaći uzrok zbog kojeg se bol pojavljuje pa ćeš onda i problem moći trajno riješiti:) |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
2FAST4YOU je napisao/la: ›
Ono što bih ti ja preporučila je nova podloga za spavanje s kristalima -Biocrystal.
|
Da? Dolaze li ti kristali sa svojim vlastitim nuklearnim reaktorom? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Ingo
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
2FAST4YOU je napisao/la: ›
Ono što bih ti ja preporučila je nova podloga za spavanje s kristalima -Biocrystal.
|
Da? Dolaze li ti kristali sa svojim vlastitim nuklearnim reaktorom?
|
mislis nesto poput ovoga ??
|
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Idem redovito u MIJU salon u Blok centru 2.
Sat vremena, cijelo tijelo, 120 kn. Snježana je odlična, najbolja masaža koju sam ikad probala, savršeno je temeljita i profesionalna. |
|
|
|
|
|
|
Ne kužim šta bi kristali trebali imati s nuklearnim reaktorom ili s radijacijom.Vidim da nemate blage veze o čemu pričam, ali uostalom i ne zanima vas! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam cuo da najbolje masaze daju studentice koje su dosle u Osijek, ali nemaju para za stanarinu, skolarinu, skripte i ostale uobicajene studentske studentske izdatke. Moze i u vasem prostoru, diskrecija zajamcena... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Ja sam cuo da najbolje masaze daju studentice koje su dosle u Osijek, ali nemaju para za stanarinu, skolarinu, skripte i ostale uobicajene studentske studentske izdatke. Moze i u vasem prostoru, diskrecija zajamcena...
|
Jel to možda bio slučaj s osječkim Deluxe-om?
Deluxe - Prostitucija u Osijeku (u centru grada!!) |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
|