Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Monstrum

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.12.2009. 18:56 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

a vidim i kulturan si.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
audiworld

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 16.12.2009. 18:56 
Naslov:  

evo,..čovjek je lijepo napisao

@Monstrum ... ti si vidim jako kulturan... a i pametan... i sav si super... i radiš u vodovodu..ili si povezan s nekim tko radi...ili si jednostavno..ne znam.. ne ću na tvoj nivo...

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.12.2009. 19:01 
Naslov:  

da si bar malo na mojoj razini znao bi kako se ophodi s ljudima, no pošto nisi ne mogu ti pomoći. moraš sam uvidjeti neke stvari i zapitati se.

audiworld

Post Postano: 16.12.2009. 19:04 
Naslov:  

ophodi..dobar si , dobar.... inače spamamo..ja odgovorima na tvoje provokacije, ti svojim glupim postovima.. tako da...Sretan BožićVery Happy
lijepo je čovjek na 1. str..pred kraj napisao zašto je loše to što vodovod radi..al ti vjeruj u što hoćeš..legitimno...aj aj

Ukupno postova: 63
Post Postano: 16.12.2009. 19:16 
Naslov:  

audiworld je napisao/la:
ophodi..dobar si , dobar.... inače spamamo..ja odgovorima na tvoje provokacije, ti svojim glupim postovima.. tako da...Sretan BožićVery Happy
lijepo je čovjek na 1. str..pred kraj napisao zašto je loše to što vodovod radi..al ti vjeruj u što hoćeš..legitimno...aj aj

skreces sa teme...
cinjenica je da ne znas cime se vodovod osijek kao gradjevinska firma bavi i koje ovlasti putem suglasnosti za obavljanje gradjevinskih radova (licenca) ima...
to sto je vodovod ujedno i komunalno poduzece nije nis novo ima tog i u drugim gradovima, a kada to zakonski postane problem razdvojice se na dvije "bratske" firme i problem rijesen...

audiworld

Post Postano: 17.12.2009. 9:35 
Naslov:  

@hell aj nemoj da netko ovo čita jer će počet plakat.... napisao sam da možeš otvorit firmu i dobit licencu za gotovo što želiš... oni imaju licencu na razini ne znam... smijeha? mto im omogućuje da rade svoju prvotnu ulogu..a ne , kao što si ti valjda uvjeren, grade okolo nebodere.. možeš ti biti kooperant , al da 1. firma odradi 99% posla, a ti 1%..u tom smislu ok.. al spominjat vodovod kao velebnu građevinsku firmu..de molim te

Skoči u forum: