Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
moj savjet ti je LG Renoir, nekako najbolje paše u tvoju selekciju.
Ima tu još ponešto od Samsunga, pokoja Nokia... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Frost
|
MissTake je napisao/la: ›
frost@ oću HTC i ima ih na crnjaka
|
Touch HD možda? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
zeros je napisao/la: ›
E ovo je dobar mobitel
|
A u zagradi piše: ''Kupite moj mobitel!'' |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
I ja obožavam SE mobiteLe, i uskoro bih trebaLa novi uzet jer mi je ovaj gotov :/ Sviđaju mi se w705 i normaLno w995, aL treba i dosta para za njih.
Nego, mene zanima, vidim na NjuškaLo.hr dosta ogLasa u kojima prodaju te modeLe i to dosta jeftinije, a nisam baš upućena u to kako to funkcionira, ondosno mogu Li vjerovat tome? Lijepo to zvuči da dobiješ nov neraspakiran w995 za puno manju cijenu nego u trgovini, a sad... šta misLite (znate) ? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Mother Earth je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I ja obožavam SE mobiteLe, i uskoro bih trebaLa novi uzet jer mi je ovaj gotov :/ Sviđaju mi se w705 i normaLno w995, aL treba i dosta para za njih.
Nego, mene zanima, vidim na NjuškaLo.hr dosta ogLasa u kojima prodaju te modeLe i to dosta jeftinije, a nisam baš upućena u to kako to funkcionira, ondosno mogu Li vjerovat tome? Lijepo to zvuči da dobiješ nov neraspakiran w995 za puno manju cijenu nego u trgovini, a sad... šta misLite (znate) ?
|
To se i ja pitam, ali kažu da su neki ljudi već duže vrijeme na Njuškalu i kvalificirani su kao dobri prodavači, postoje recencije svakog pojedinog "trgovca". No, ipak se bojim na neviđeno. Sve što mi se sviđa je prihvatljivo tek na pretplatu, a ne bih se baš vezala. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ma jooj vražje pretpLate!
Pa da, sigurno je da ima dobrih prodavača, samo je caka vjerojatno u jamstvu, aL ne vidim zašto ne, kontam da ću kad skupim dosta para maLo boLje pronjuškat tamo pa uštedit tako (naravno ništa bez konzuLtacija s tatom, on "sve zna" xD ) |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
the_spirit08
Ukupno postova: 57 Spol: Muško
|
već ak će netko uzimat nešt preporučujem Nokiu E55, jako zanimljiv mob jer može na internet preko WLAN-a, ima podosta aplikacija, jedini je problem to što je mal skup ( nekima da nekim ne ) a za kupit ga ima u mobisu a dođe 2800kn.
Eto i od mene mal info. =)) |
|
_________________ Yo, Peace Man !!! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nokia E63...
Ako si korisnik Tele 2 mreže dobiješ ga za siću uz pretplatu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Frost
|
dvoumim se:
LG Arena
Samsung Jet
odluka će da padne kad se skupe pare |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
A ja pixon, arena ili renoir. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|