Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kao sto rekoh, dajem redovno, svaka tri mjeseca od svog osamnaestog rodjendana... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
evo, ja nikada......... žao mi je zbog toga. od mene, za života, niš' koristi. jedino ako koji organ bude vrijedio poslije, neka se iskoristi što može i pomogne ljudima. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Al mi ti i nismo neka skupina da sad reprezentiramo tih 100 000 ljudi - nas je ovdje možda stotinjak, od toga 50-ak koji se stalno javljamo... Ja nisam dosad davala krv, panika me igli, al definitivno ću u idućim mjesecima svladati strah jer je ovo već više smiješno... Puki je, koliko znam, isto davao krv, al mu je posljednji put jako pao tlak i rekli su mu da ne bi trebao davati krv u tom slučaju. |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
Eto, ja danas dala krv!!! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja nisam dao krv, jer imam čudan tlak. ne mogu reći da imam problema s njim u standardnim uvjetima, ali kad te uvjete izmjeni nekoliko decilitara krvi manje, onda mi tijelo reagira. volio bih da nije tako. |
|
|
|
|
 |
Alana Bates
|
Ipak, na ovom topicu je odgovorilo samo 15 različitih osoba ("jedinstvenih posjetitelja"), uključujući i prvi post, tebe, i osobu imenom i need space koja je i postavila pitanje. Teško da je tih 15 osoba reprezentativni uzorak, to sam htjela reći. Ne želeći umanjivati posjećenost čitavog portala. |
|
|
|
|
 |
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Čemu sad ovo prozivanje? ;-) |
|
|
|
|
 |
Alana Bates
|
 Da, i ja sam to pomislila! Pardon, nije bilo namjerno... |
|
|
|
|
 |
Pirgo Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
Mene su prije par tjedana nazvali na mobitel i pitali da dođem dati krv. Dao sam. To mi je bio treći puta. Uzimaju pola litre, no unatoč tome nisam se osjećao nimalo lošije/slabije.
I da... Rekla mi je doktorica da se ta krv nadoknadi u roku 24 sata, a problem je jedino željezo jer mu treba oko mjesec dana da se vrati na staru razinu. |
|
_________________ Will You make that grim connection? |
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
Ma ja sam se požalio prošli put da mi se vrti u glavi, i od tada mi ne daju da dajem krv. Jebiga. A baš sam bio nabrijan da to radim. Ali eto... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Krvna plazma se nadoknadi u roku 24 sata, zato se u Zagrebu plazma moze davati svaka 2-3 dana, a problem su krvna zrnca, ne zeljezo, jer njima treba duze da se nadoknade... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Pirgo Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
ja sam jednom bila dati krv s prijateljicom koja je jako visoka. mojih nepunih metar šezdeset bez problema je podnijelo davanje, dok je njoj bilo slabo kad se ustala. onada nam je liječnica rastumačila kako visoki ljudi nerijetko padnu i u nesvijest nakon davanja jer je puno dulji put koji u njihovom tijelu krv prevali od srca do mozga. zato im treba dulje vrijeme da dođu sebi.
eto sad mi bez veze palo na pamet: tko nema u glavi, ima u nogama!!! bez uvrede, visoki ljudi  |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
jA još nisam dala krv... al htjela bih - bed mi je samo što se malo bojim igle  |
|
|
 |
 |
|