Autor |
Poruka |
smrad
Ukupno postova: 133 Lokacija: 1smrad.deviantart.com Spol: Muško
|
Ljudi odljepite se od novina, dnevnika, igrica i spamanja na faceu. PROBUDITE SE. Više ne postoje 'skeptici' i oni drugi, već je sve javno, a mi smo tolka stoka da ne vidimo što nam rade.
Desno je cijela playlista pa si pogledajte....
HITNO UPOZORENJE ZA JAVNOST
Pregledajte činjenice pa zaključite sami...
Obama je proglasio pandemiju - u cijelom svijetu svinjska gripa dolazi neobjašnjivo niotkud - Baxterovo cjepivo je patentirano 2008 kad nije postojao ovaj oblik gripe - sadašnji oblik je mješavina svinjske, ptičje i ljudske gripe koji može nastati jedino u laboratoriju - američki senat je prije nekoliko dana donio zakon koji daje ovlasti am. vojsci na prisilno cijepljenje SVIH civila - ljudi koji su bili cijepljenji oboljevaju od teških neuroloških posljedica Gillian-Barre sindroma i umiru.
U posljednjih nekoliko mjeseci, a pogotovo posljednjih tjedana na internetu se postaju tisuće upozorenja javnosti vezane za lažno izazvanu krizu, epidemiju itd..... Informacije su oko vas odlučite sami želite li se cijepiti.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-nOrqQfxVJU[/youtube] |
Zadnja promjena: smrad; 12.11.2009. 14:58; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
iskreno ne vjerujem u ta sranja što ne mora značit da nisu istinita. od gripe sam se inače liječio čajem, limunom, bijelim lukom i rakijom, a i nastavit ću. iovak ionak mi nije ni na kraj pameti ić se cijepit. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gJHTOTh7O3Q[/youtube]
jebem ti više gripu |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
da i ? ... sta bi trebali napraviti kad se probudimo ? ... bezciljno trcati ulicom, vristati i mahati rukama ? wtf ?
koja je svrha tvog posta osim sirenja panike ? |
|
|
|
|
|
smrad
|
prije nego što sam ovo postao pregledao sam do sada oko 10000 videa na youtubeu od kojih je vjerojatno 70% o teorijama zavjera, planetu x ili nimbiru, mayama, bushu, nwo i bla bla bla od njih je 90% smeće... ovo je moj prvi post vezan za slične teme....
Mrzim spamanje, pogotovo ovo moderno višenje na faceu tako da kontam tko god smatra sebe inteligentnom osobom nek malo prokopa po netu pa nek zaključi sam... kom treba pomoć ima hrpa linkova... |
|
_________________ http://1smrad.deviantart.com/gallery/ |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
iskreno ne vjerujem u ta sranja što ne mora značit da nisu istinita. od gripe sam se inače liječio čajem, limunom, bijelim lukom i rakijom, a i nastavit ću. iovak ionak mi nije ni na kraj pameti ić se cijepit.
|
Bijeli luk je zakon ! kakav tamiflu il coldrex |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
žderem limun, tovim se max fluovima raznim... septolete su mi droga.
mrzim prehladu, ali igle mrzim više.
kravlje ludilo, pa ptičja gripa, pa svinjska...
vjerojatno će jednom doći i neka ozbiljna pandemija kojom će reducirati ljudsku rasu na optimalnih 500 milijuna primjeraka ili nešto slično. ali ne još. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
idemo otvorit na fejsbaću grupu podrške bijelom luku |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
smrad
|
Ingo je napisao/la: ›
da i ? ... sta bi trebali napraviti kad se probudimo ? ... bezciljno trcati ulicom, vristati i mahati rukama ? wtf ?
koja je svrha tvog posta osim sirenja panike ?
|
Vidim da si vrlo informiran, očito pratiš vijesti na teletekstu slavonske ili osječke...
DA .. Moram napisat nešto smrtno ozbiljno u naslov zato što je smrtno ozbilja situacija... A dnevnik ti stvara paniku među populacijom vijestima o smrtnim slučajevima bez drugih informacija koje na netu neprestano izplivavaju razotkrivajući činjenice.
Samo pozivam one koji imaju djecu poput mene da razmisle i prouče malo što im se dešava. |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
jebo vas fejsbać
to je gore zlo od svih gripa zajedno |
|
|
|
smrad
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jebo vas fejsbać
to je gore zlo od svih gripa zajedno
|
Brao, to i ja kažem. SPAM |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
godišnje od obične gripe umre preko 40 000 ljudi, od svinjske u godini dana (app) nije umrlo ni 2000 u cijelom svijetu. po meni ta svinjska gripa je bezazlenija od obične. |
|
|
|
|
|
smrad
|
Monstrum je napisao/la: ›
godišnje od obične gripe umre preko 40 000 ljudi, od svinjske u godini dana (app) nije umrlo ni 2000 u cijelom svijetu. po meni ta svinjska gripa je bezazlenija od obične.
|
U tom i je poanta a proglasili su alarmantno stanje i ljudima u panici preostaje jedino da se cijepe... |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
godišnje od obične gripe umre preko 40 000 ljudi, od svinjske u godini dana (app) nije umrlo ni 2000 u cijelom svijetu. po meni ta svinjska gripa je bezazlenija od obične.
|
samo u jamerici umre 40 000 milja. nego di si ti jel ti bila curka. ja bio do žikija krečit cijeli dan |
|
|
|
smrad
|
|
|
|
|
|