Autor |
Poruka |
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
da čujem, koji vam je bio najbolji kostim što ste sinoć vidjeli?
konobar cheguevara u planu b.
sportaš iz 80-ih sa kratkim sportskim hlačicama i bijelim čarapama do pola lista
uf, scary mi je bio sado-mazo tip u cadillacu: lateks hlače i lateks maska, a gol torzo... obrijan. brrrrr
Galerija 031: Halloween 2009.
[Foto: Sikki, Steam, Zuhra][31.10.2009. Excalibur, Cadillac] |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
neki izgleda i dalje ne kuze da helloween nije isto sto i maskare, pa se eto oblace u koje kakve automehanicare, sportase, vile i ine pizdarije.
Lik sa lateks hlacama, maskom i golim torzom je meni bar bio pregenijalan. Ja bih isto tak i to svaki dan. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
|
a gdje to piše molim te? koliko ja znam fora je u tome da su se ljudi maskirali da ih zli duhovi ne prepoznaju, tako nekako.
a i jel to uopće bitno? ajde ne budi picajzla |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
uopce nije bitno
samo primjecujem |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ove godine je grad jako slabo bio maskiran, ljudi su u kurcu, jebemti ovo selo osijek :/ |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
ove godine je grad jako slabo bio maskiran, ljudi su u kurcu, jebemti ovo selo osijek :/
|
Ne bih baš rekao. Bilo je jako dobrih maski. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
redhead je napisao/la: ›
a gdje to piše molim te? koliko ja znam fora je u tome da su se ljudi maskirali da ih zli duhovi ne prepoznaju, tako nekako.
a i jel to uopće bitno? ajde ne budi picajzla
|
procitaj malo što zapravo znaci taj dan i zašto se obilježava.....sigurno ne da bi se ljudi maskirali u sportaše, indijance i koje kakve likove, taj dan ima malo dublju povijest i razlog zašto se obilježava i kako....pa sad,.....i ne nisu se ljudi maskirali da ih zli duhovi ne prepoznaju...WTF? |
|
_________________ Moj grade pored Drave...... |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
Obama se maskirao u crnca a taj crnac je stavio bijelu plahtu na sebe |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
PsychoSoldier
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ove godine je grad jako slabo bio maskiran, ljudi su u kurcu, jebemti ovo selo osijek :/
|
Ne bih baš rekao. Bilo je jako dobrih maski.
|
u tvrdi nije bilo nest, bar sto sam ja vidio dok je prosle godine bilo maskoiranih... bilo je u cadillacu i planu b i po tak nekim kaficima |
|
|
|
|
|
|
to je zato što su nas gospoda svećenici upozorili da je to poganski a tvrđa kao utvrda tradicije morala je dakle ostati čista |
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
U Cadillacu je bilo predobrih maski i hrpa maskiranih... stvarno odlično.
BIlo ih je na još dosta mjesta u gradu, ali dosta razvodnjeno, mislim da su samo Cadillac i Excalibur bili dobro koncentrirani |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
|
cadillac, excalibur i plan b |
|
|
|
|
|
Bosco Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Bastion |
|
_________________ Every Dog Has His Day! |
|
|
|
J.Lo
Ukupno postova: 39 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
cadillac, excalibur i plan b
|
Slažem se, bilo je predobro u Planu B! Svaka čast Kit Karsonu, svirka je bila odlična. |
|
|
|
|
|
sollo
Ukupno postova: 107 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Sorryy što se tek sada uključujem,al imao sam čast pogledati veliki broj maski iz Kadilaka i Plana B, stvarno su bile dobre. No sad me najviše pate,ako su sa foruma tri prijateljice:crnka s cvikama,plavuša koja je bila ko Pipi,al je rekla da nije Pipi,(škotska suknjica do....) i treća već se ni nesjećam,znam da su imale šou s nekim balavcem kojem sam prisustvovao,ako jesu odavde nek se jave . |
|
|
|
|