Autor |
Poruka |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
neka navala na trgovine i restorane zdravom hranom, pa se ja pitam koliko je ta hrana uopće zdrava?
Znam per vegosa i par ovih što kupuju te pizdarije od namirnica i troše velike pare na to.
Kako izgledaju?Bljedi,mršavi..usporeni,pogled kao da je netko isisao život iz njih...
Za ovog jednog znam da jedva izgura dan a da ne padne s nogu navečer,iako nema neki naporan dnevni ritam...
mene zanima dal ja slučajno poznajem baš takve ili su oni svi većinom takvi?i ako jesu,pobogu kakva je to onda zdrava prehrana?? |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Vegetarijanci se sigurno ne hrane zdravo,vegani pogotovo ne. Mozak im polako atrofira u nedostatku mesa dok na kraju sami ne postanu biljke prezivaci... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...i mavrović je nekad jeo zdravu hranu, pa se predomislio... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ajmo sad rasčistiti zdrava hrana
dakle ovdje se brkaju 2 pojma
zdrava hrana ilitiga hrana uzgojena bez pesticida, ne od gmo sranja itd
i zdravo hranjenje, dakle konzumiranje svih grupa namirnica, u određenim količinama.
da dragi Bog nije htio da ja jedem gicu, onda bi on nekako napravio kroz stoljeća da pasemo travu
a da je biti vegeterijanac zdravo ... ne... jedino to opravdavam ljudima koji su alergični na meso, kao jedna legica...
a što se tiče vegana, oni bi trebali ruku pod ruku sa anoreksičarima i bulimičarima na konzultacije u bolnicu
p.s. da citiramo monstruma " for every animal you don't eat, i'm going to eat three" |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
to su *... koji imaju formulacije: riba nije meso... pa ja kažem SVINJA nije meso... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
U redu,kad odeš i kupiš na piji voće i povrće koje nije špricano itd itd..sve 5.
i ja kad kupujem hranu gledam da kupim kvalitetno, po mogućnosti što prirodnije..
vegetarijance i vegane mogu razumjet..oni ne žele meso i ok,svatko ima svoj izbor.iako su mi smješni nemam ih ja šta osuđivat.
al kažem,stekao sam dojam da baš ti makrobiotičari,vegetarijanci i slični koji pričaju o zdravlju izgledaju najnezdravije. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zdravo je sve ono što ti ne šteti..a štetna bi bila teška i masna hrana...mekovi i ostala smijurija...
Ja osobno ne mogu napraviti ručak bez zelenjave, sježe povrće mi je svaki dan na meniju. Jedem meso, ali otprilike jednom tjedno. Dosta mliječnih proizvoda i ribe. I tak mi odgovara. Slušam sebe i savršeno sam zdrava
Frendica je radi bolesti ušla u makrobiotiku i njoj tak paše..pa zasto ne onda. Izgleda odlicno i osjeca se jos bolje. Bolje i tako, nego trpati u sebe sve i svašta...fuj. |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Treba opet forumaški grah organizirat pa da vide pristigli forumaši šta je hrana za bogove |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Ne znam jel zdravo ili ne, al ja se čist dobro osjećam nakon dvajst deka čvaraka i glavice luka. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
Treba opet forumaški grah organizirat pa da vide pristigli forumaši šta je hrana za bogove
|
Živio govornik! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PowerPuff
|
josephine01 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam jel zdravo ili ne, al ja se čist dobro osjećam nakon dvajst deka čvaraka i glavice luka.
|
Kaxe možeš dobro osječati nakon prožvakane glavice luka? Ideš, Rambo... |
|
|
|
|
|
josephine01
|
PowerPuff je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam jel zdravo ili ne, al ja se čist dobro osjećam nakon dvajst deka čvaraka i glavice luka.
|
Kaxe možeš dobro osječati nakon prožvakane glavice luka? Ideš, Rambo...
|
A mora da sam neki vunderkind . Netko se dobro osjeća i nakon litre rakije.. Mislim da je luk za nijansu bolja solucija. |
|
|
|
|
PowerPuff
|
PowerPuff je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Kaxe možeš dobro osječati nakon prožvakane glavice luka? Ideš, Rambo...
|
A mora da sam neki vunderkind . Netko se dobro osjeća i nakon litre rakije.. Mislim da je luk za nijansu bolja solucija.
|
Ej, ovdje je riječ o zdravlju!
Kad je tako, možda bolje pijuckati jabučni ocat i dimiti neke ljekovite biljkice?
Mislim, bolje nego rakija... |
|
|
|
|
|
josephine01
|
I luk i rakija su zdravi, so... go on! |
|