Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
da...kontam ja bit će revolucija... prvo su nam pričali..skupljajte ects bodove, jebeš ocjene..onda na 3. nekima 4. kažu.. bitne su vam ocjene... još čak i bolje ako nešto vučete..al evo kvaka..imate dodatno opterečenje..pa ko vas...doslovce..jebe... weeeee..
bliži se revolucija |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
čuj nije ni bolje starome programu
imaš pravo na diplomirati do 30.9.2010.g. a nakont oga te bacaju na bolonju s razlikom ispita, a ne znaju na koju godinu bolonje
ja znam mnogo ljudi koji su samnom krenili na faks, zahvaljujući bezuvjetnom dovukli se do apsolventske sa 15+ ispita i sad čiste, ali nemaju šanse do roka
baš me zanima što će smisliti |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Bolonja je super. Ako si upisao faks i ako to stvarno želiš, onda se podrazumijeva da radiš i učiš kontinuirano (ili manje kontinuirano, ovisi kako tko) , a ako tako učiš sigurno ćeš dati godinu. Ne vidim uopće problem, znam da su kod nas na faksu svi koji su radili tijekom godine uspješno upisali iduću godinu, a šta bi se sada onima koji su ladili dupe cijele godine trebalo popustiti? |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nora je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bolonja je super. Ako si upisao faks i ako to stvarno želiš, onda se podrazumijeva da radiš i učiš kontinuirano (ili manje kontinuirano, ovisi kako tko) , a ako tako učiš sigurno ćeš dati godinu. Ne vidim uopće problem, znam da su kod nas na faksu svi koji su radili tijekom godine uspješno upisali iduću godinu, a šta bi se sada onima koji su ladili dupe cijele godine trebalo popustiti?
|
A koji je fakultet u pitanju?
Jel sigurno nije isto na filozofskom ili recimo medicini. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
čuj nije ni bolje starome programu
imaš pravo na diplomirati do 30.9.2010.g. a nakont oga te bacaju na bolonju s razlikom ispita, a ne znaju na koju godinu bolonje
ja znam mnogo ljudi koji su samnom krenili na faks, zahvaljujući bezuvjetnom dovukli se do apsolventske sa 15+ ispita i sad čiste, ali nemaju šanse do roka
baš me zanima što će smisliti
|
Ja sam čuo da će produžiti taj rok... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ja sam 4. godina i nikada nisam pao ispit..žalosno:-D nije stvar u bodovima..nego sad su počeli jebat ljudes s prosjekom..moj je 3.9 tako da sam miran.. ali ljudi su se patili ,učili 5 kolegija paralelno dobivali 2,3,4 ..rušili si prosjek i sad ih jebu |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
na filozofskom je fakultetu u osijeku bolonja prve i druge godine bila smeće. sad su se svi nekako ufurali pa su sređeni i problemi s bodovima, a i profesori (pa čak i oni stariji) se nekako trude da predavanja i kolokviji budu u duhu bolonjskog sustava.
za deset godina će bit super! |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
ma opet ima onih koji se tuže... od većine fakulteta su napravili tečajeve, ali nekima još to nije dovoljno... pa najbolje onda neka upišu neku lakšu srednju školu nakon mature... na istom tom sveučilištu je moj kolega jedini bio koji je u roku završio određenu kombinaciju dvopremetnog studija koji je sad zbog težine ukinut kao kombinacija koliko sam čuo, pa nitko nije prigovarao... a sad se dijele ocjene iz seminara, pohađanja predavanja, zadaća i aktivnosti... kao posljedica će nam porasti postotak visokoobrazovanih (i to još s odličnim prosjecima) i fah-idiota istovremeno... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nora je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bolonja je super. Ako si upisao faks i ako to stvarno želiš, onda se podrazumijeva da radiš i učiš kontinuirano (ili manje kontinuirano, ovisi kako tko) , a ako tako učiš sigurno ćeš dati godinu. Ne vidim uopće problem, znam da su kod nas na faksu svi koji su radili tijekom godine uspješno upisali iduću godinu, a šta bi se sada onima koji su ladili dupe cijele godine trebalo popustiti?
|
A koji je fakultet u pitanju?
Jel sigurno nije isto na filozofskom ili recimo medicini.
|
Filozofski. Također, dobra mi je prijateljica studentica medicine i dala je sve u 6. mjesecu i to s dobrim prosjekom, a nije da nije izlazila iz kuće cijele godine. Ne kažem da je isto, ali kažem da je moguće, i to na oba fakulteta. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Više-manje je super već sad (barem na nekim katedrama).
Stvar je u organizaciji cijelog tog sustava. Naravno da će na sveučilištu koje nije osiguralo sve uvjete za funkcioniranje bolonjskog sustava sve past u vodu. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|