Ja sam Adam, princ Eternije, branilac tajne dvorca Siva Lubanja. Ovo je Straško, moj hrabri prijatelj. Tajne neograničene moći stekao sam onog dana kad sam isukao svoj mač i uzviknuo: „Sive Lubanje silom! Ja imam moć!“ Straško je postao Borbeni Mačak, a ja sam postao He-Man, najmoćniji čovjek u svemiru! Samo još troje zna moju tajnu: Čarobnica, Čovjek-Oružje, i Orko. Mi zajednički branimo dvorac Siva Lubanja od zlih sila koje predvodi Skeletor!“
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..."
Ja sam malo starija, meni Winetou, uf razbijala sam glavu kak da se udam za njega. A da sam kao mala razmišljala o Igoru Mandiću - baš i nisam (možda je i on tada bio mali)
William H. Bonney je napisao/la:
Nije mi jasno zašto mnogo strip junaka ima iste inicijale...npr. D.D. Dylan Dog, M.M. Marty Misteria, N.N. Nanthan Never, K.K. Klark Kent, G.G. Goran Galić itd...
Može neko objasnit poruku autora?
to se zove aliteracija i jedina joj je uloga zvučnost.
što se tiče mog heroja, to je bila ona smiješna djevojčica iz svemira. i sve smo si pravile od rajfova onu njezinu smiješnu tijaru koju je nosila i koja je imala neke moći, šta li.