Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Provokator

Ukupno postova: 1500
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 02.10.2009. 1:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

moj deda na selu kad se mačka okoti uzme mačiće stavi ih u vreču, zaveže i baci u staru dravu i tak radi već hrpetinu.. jednom ih je davno isto tak zavezo i bacio u staru dravu i susjed stanko koji je pecaroš ih je našo u vreči uz obalu, jer nemoš vjerovat al mačke jebene nisu potonile i vreča se nije napunila vodom i komšo stanko ih taman donosio kuć i moj deda sjedio na klupi ispred kuće i kaže mu da su to prvi mačići , a stvarno su bili i ovaj konj umjesto da ih ode nazad bacit u dravu nije mu se dalo šetat i on ih u toj vreči baci u peć...

e sad mene zanima jel udruga mace udomljuje i prve mačiće ?

jel udruga mace traži mačiće uz dravu ?

ako ne kakva je to briga o mačkama ?

crpi li ta udruga isto neke pare iz državnog proračuna , ako da onda ja ist osnivam udrugu

Post Postano: 02.10.2009. 2:40 
Naslov:  

šta se vi čudite jebote, pa to svi rade na selu ?

pa zamisli kad bi oni se brinuli o svim tim nakocenim mačkama, pf , taman posla Rolling Eyes

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Provokator

Post Postano: 02.10.2009. 2:46 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
Provokator je napisao/la :

pa zamisli kad bi oni se brinuli o svim tim nakocenim mačkama, pf , taman posla Rolling Eyes

Ali baš tako...to nije nimalo uredu!

pa jel ti bolje to ili što je komšo živko radio sa psima, odnese ih u njivu i baci i tamo ih izglodare ptičice il pockraju od gladi

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.10.2009. 2:50 
Naslov:  

pa jel ti bolje to ili što je komšo živko radio sa psima, odnese ih u njivu i baci i tamo ih izglodare ptičice il pockraju od gladi

I jedno i drugo je neljudski i ružno...
Bez obzira na to ima li ih tko hraniti ili ne...ali tako se ić' iživljavat na životinjama...

Ja imam dvije njemačke ovčarke, 3 mačke i još 9 malih štenaca...normalno da ću štence hraniti dok ih nekome ne poklonim...žalosno mi je vidjeti kako se ljudi odnose prema životinjama... Crying or Very sad

Zadnja promjena: Stella1989; 02.10.2009. 3:17; ukupno mijenjano 1 put.

Provokator

Post Postano: 02.10.2009. 2:52 
Naslov:  

I jedno i drugo je neljudski i ružno...bez obzira na to ima li ih tko hraniti ili ne...ali tako se ić' iživljavat na životinjama...ja imam dvije njemačke ovčarke, 3 mačke i još 9 malih štenaca...normalno da ću ih hraniti dok ih nekome ne poklonim...žalosno mi je vidjti kako se ljudi odnose prema životinjama... Crying or Very sad

to su liepi kerovi, al ko će uzet nekog ne dojebanog mješanca od psa što je glup ko kurac i ništ ne zna, a još bolje ko će uzet neku tamo seosku mačketinu što je već 48 potomak jedne mačke i vjerovatno je rođena sa sidom ?

i de učini si uslugu i daj ostavi tog svog na selu malo, jer sjećam se kad je tak neki tip iz grada ostavio nekog labradora tamo u ulici i on bio gladan i klao kokoši što ljudi puste na livadu, izašo komšo sanko i ubio ga vilama

Stella1989

Post Postano: 02.10.2009. 2:59 
Naslov:  

to su liepi kerovi, al ko će uzet nekog ne dojebanog mješanca od psa što je glup ko kurac i ništ ne zna, a još bolje ko će uzet neku tamo seosku mačketinu što je već 48 potomak jedne mačke i vjerovatno je rođena sa sidom

Kontam da ne žele uzimati bilo kakve pse ili mačke...ali meni su i one najobičnije mačke bile super i prirasle srcu ajme! Moj crni mačak mi je prelijep i ljepši nego neka fensi perzijska maca, i inače je prefora...dok bi neki možda rekli: ''De bježi, kakva sad crna mačka, donosi nesreću...'' i te fore...

Životinje treba voljeti onakve kakve jesu i ne odbacivati ih!

Ja koliko ih volim, sve bi ih udomila, iako mi je mama za svaku mačku koju sam donijela kući, rekla: ''Jesam ti rekla da ih više ne donosiš, imamo puno mačaka...ti ćeš se brinuti o njima i hraniti ih...''

Rado ću odvojiti svog vremena, pa ih lijepo nahraniti, i maziti ih i uživati gledajući ako su zadovoljne i lijepo im je kod mene...jednostavno jako volim životinje jer su zaista jako posebne - svaka na svoj način osijek031.com smile

Provokator

Post Postano: 02.10.2009. 3:00 
Naslov:  

objasni to ljudima na selu tak paš vidjet šta će ti reč Very Happy

p.s. vrlo lijepo zboriš Wink

Stella1989

Post Postano: 02.10.2009. 3:01 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
i de učini si uslugu i daj ostavi tog svog na selu malo, jer sjećam se kad je tak neki tip iz grada ostavio nekog labradora tamo u ulici i on bio gladan i klao kokoši što ljudi puste na livadu, izašo komšo sanko i ubio ga vilama

Poklonit ću ih...pa tko ih bude htio, njegovi su Smile

Post Postano: 02.10.2009. 3:04 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
objasni to ljudima na selu tak paš vidjet šta će ti reč Very Happy

p.s. vrlo lijepo zboriš Wink

Hvala Smile

Btw, onima u nekoj totalnoj zabiti ne vrijedi ni objašnjavati kao ni starijim ljudima iz totalnih selendri...oni su jednostavno takvi i boli ih briga za životinje...vjerojatno tako rade oduvijek...mačke u kantu, pa uguši ili kao što je jedan kolega forumaš napisao - u vreću, pa u rijeku - pa u peć.

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 02.10.2009. 3:19 
Naslov:  

chosen je napisao/la:
tvoga dedu treba staviti u veću baciti ga u dravu i prije nego crkne ljepo ga uzeti i bacitiu pećnicu na laganoj vatrici...pošto on misli da je to ok možda se i njemu svidi to.

ne nego je trebo stavit kamen u vreću, nema on pojma...

Skoči u forum: