Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
no_name

Ukupno postova: 115
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.09.2009. 19:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zla_tratinčica je napisao/la:
ja ne vjerujem.. dosta dugo nisam sad htio napisat ništa al ne mogu da ne prokomentiram ovo konstantno tupljenje kako ovo nije zastario, čobanski način zabave, whatever, i onda 2 rečenice poslije pisat pa jel niste vi Osječani, jel niste vi Slavocni, to je NAŠE!!! jel nije to sve skupa ekstra čobanizam??? šta sad ak sam ja slavonac, moram nosat okolo kulen nakačen na kajiš i par kobasica u ruci i bit umuljan od masti, alo??? u kojem mi stoljeću živimo..

otkad postji oktoberfest kojeg tolko uspoređujete sa ovim drlogom??? to je tradicija koja ima veze sa bavarskom kulturom od prije 100 godina i prestanite se hvatat na to kad nije ni slično..
sad se par villagera koji ne znaju ka bi izreklamirali svoju firmu našlo napravit villagefest u osijeku.. ccc

kako si zloban Very Happy
izvlačiš riječi iz konteksta, nemoraš nosit kulen i bit umuljan...dovoljno je da nenapišeš ništa više na ovu temu i sve ti je oprošteno. Ionako su ti izjave ravne revoltiranom 13ogodišnjaku kojem je mama zabranila nosit dugu kosu i starke.

Uglanom ova zadnja rečenica se odnosi i na druge ljutite postaše, nisu ni oni ništa bolji od tebe!

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 01.10.2009. 0:45 
Naslov:  

no_name je napisao/la :
ja ne vjerujem.. dosta dugo nisam sad htio napisat ništa al ne mogu da ne prokomentiram ovo konstantno tupljenje kako ovo nije zastario, čobanski način zabave, whatever, i onda 2 rečenice poslije pisat pa jel niste vi Osječani, jel niste vi Slavocni, to je NAŠE!!! jel nije to sve skupa ekstra čobanizam??? šta sad ak sam ja slavonac, moram nosat okolo kulen nakačen na kajiš i par kobasica u ruci i bit umuljan od masti, alo??? u kojem mi stoljeću živimo..

otkad postji oktoberfest kojeg tolko uspoređujete sa ovim drlogom??? to je tradicija koja ima veze sa bavarskom kulturom od prije 100 godina i prestanite se hvatat na to kad nije ni slično..
sad se par villagera koji ne znaju ka bi izreklamirali svoju firmu našlo napravit villagefest u osijeku.. ccc

izvlačiš riječi iz konteksta, nemoraš nosit kulen i bit umuljan...dovoljno je da nenapišeš ništa više na ovu temu i sve ti je oprošteno. Ionako su ti izjave ravne revoltiranom 13ogodišnjaku kojem je mama zabranila nosit dugu kosu i starke.

Uglanom ova zadnja rečenica se odnosi i na druge ljutite postaše, nisu ni oni ništa bolji od tebe!

dobri su ti argumenti! xD

živio Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
nake_rado

Ukupno postova: 5684
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.10.2009. 9:22 
Naslov:  

no_name je napisao/la :

dobri su ti argumenti! xD

živio Smile

Mislim da se svađaš s odvjetnikom, pazi se Smile

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: