Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
A što bih trebala? Paziti na kvazi pravopis pa pisati ''osramotiti se'', umjesto ''obrukati''??
Ne koristim inače riječ ''obrukati'', jer mi zvuči k'o iz onih glupih cajkaroških pjesama...
Htjela sam napisati koliko je bad što su sa onog raznovrsnog programa spali na tamburice i to kod Katakombi...pa di će ti babci ić' do tamo, ne mogu napravit 3 koraka do bolnice pješke i žale se kako im tramvajska stanica nije ispred staračkog doma ili kuće, a ići će sve do Katakombi, hahaha...hoće GPP možda uvesti poseban bus za njih tih par dana? Hehe
Svatko ima svoje običaje, ali po mom mišljenju bolje da nisu ništa organizirali, nego ovako pa da ljudi samo pljuju po njima...Njima je stalo samo do šuške, a ne do nekakvog kvazi ugleda...
|
 ajd nemoj glupa ispadat, molim te |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Hehe, de dobro lik  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Poslušaj čovjeka, sad se već prosipaš malo previše.
Šta sad, ove godine neće bit koncerata u šatoru bendova koji su triput godišnje u Osijeku i gotovo. Strpite se dogodine  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Stella1989
|
De dobro je...tko je uopće rekao da je njima zabava zabranjena..? Kontam da ćeš se ti tamo valjat po podu i pjevat: ''Širom šoooor...bla, bla, bla...''
Uživaj  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Stella1989
|
I ajd mi reci koji to bendovi budu triput godišnje u Osijeku? Let 3, Zabranjeno pušenje, Majke, Belfast Food...ne bih baš rekla. Bio je jedino Belfast Food ove godine dan poslije Norijade...a od ovih ostalih...NEIN! |
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...gle, totalno ne kužiš, vidim ja....ne da mi se uopće ulaziti u raspravu, obuci helou kiti sandalice i otiđi plesati na simonicu.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Stella1989
|
Haha...very funny! Odi ti plesati na Simonicu jer očito ju znaš bolje nego ja, kad ju spominješ...
A btw, da imam Spušva Bob avatar...jel bi mi rekla...de idi obuci kockaste gaće? Hehe  Onda ti obuj cipele...Anakonda...  ako imaš noge...
De da i ja stavim neki kao scarry avatar...pa da mogu ljudima solit pamet  |
|
|
|
 |
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
I ajd mi reci koji to bendovi budu triput godišnje u Osijeku? Let 3, Zabranjeno pušenje, Majke, Belfast Food...ne bih baš rekla. Bio je jedino Belfast Food ove godine dan poslije Norijade...a od ovih ostalih...NEIN!
|
Let 3 su ti bili već 3 puta ove godine u Osijeku,i to u razmaku od 3 jebena mjeseca  |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Let 3 su ti bili već 3 puta ove godine u Osijeku,i to u razmaku od 3 jebena mjeseca
|
Ma da, a kad to i gdje? I što je s ostalima..? Nemaju (više) pravo doći u Osijek jer se pojedincima to ne sviđa? |
|
|
|
|
 |
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
Let 3 su ti bili već 3 puta ove godine u Osijeku,i to u razmaku od 3 jebena mjeseca
|
Ma da, a kad to i gdje?
|
United u četvrtom mjesecu,Norijada u petom i UFO u šestom. |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|