Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
audiworld

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 20.09.2009. 7:52 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tebi je droga pojela mozak... drži se ti ETF-a jer o politici nemaš pojma...

ovo o sobarici...to je toliko nisko da ne ću komentirati... Ljudi koji nemaju što pisati obično koriste takvu retoriku.. osobnih napada... ja sam već više puta spomenuo..nemojte bit pizde... ukoliko si tako hrabar, nađemo se lijepo u gradu negdje pa mi reci što imaš.. Meni nepada napamet koristit te kretenizme ,tipa: komunistička indoktrinacija bla , bla... papir, u ovom slučaju virtualni sve trpi... Ovo o ercegovcima j činjenica.. evo u VK u stanu od 40m2 živi kolko, 40-50 ercegovaca? Fino primaju paru od RH, glasuju na izborima, studiraju i plaćaju kao naši studenti..iako su stranci.. harač plaćamo MI.. ti meni govoriš o parazitima??? O Partiji...ti znaš što je partija... vidim ja još jedan sa NDH obiteljskim nasljeđem..moram priznat sve više vas ima PC

btw. završio srednju prije 21 godinu? Krenuo na ETF? po koji puta 21?

Zadnja promjena: audiworld; 20.09.2009. 8:46; ukupno mijenjano 2 put/a.

Post Postano: 20.09.2009. 8:40 
Naslov:  

zaboravih... šta buncaš ti o trodiobi vlasti?? ahahahaa.. nema s tobom diskusije... Sabor je kriv što se studira 7 godina? Vlada? Sudovi? Vidim ti si poglavica među svojim čobanima, ali ovo nije brdo....

jesi ti siguran da imaš 39 godina?? Evo ga Bože... još jedan ocvali student

Ukupno postova: 302
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.09.2009. 18:36 
Naslov:  

audiworld je napisao/la :
Tebi je droga pojela mozak...

pa meni je barem imala što pojesti. i barem znam kvotati što raspravu čini lakšom za praćenje.

drži se ti ETF-a jer o politici nemaš pojma...

je li ti to čiko sinoć prišapnuo ili se se sam sjetio?

ovo o sobarici...to je toliko nisko da ne ću komentirati... Ljudi koji nemaju što pisati obično koriste takvu retoriku.. osobnih napada...

ne razumijem te, svaki put kada si me osobno napao provukao sam to kroz šalu i nisam bio čkapi poput tebe.

ja sam već više puta spomenuo..nemojte bit pizde... ukoliko si tako hrabar, nađemo se lijepo u gradu negdje pa mi reci što imaš..

kraj moga nicka imaš opciju na kojoj piše PM. trebao si samo kliknuti na nju i poslati privatnu poruku, ne deklarativno i na papiru pokazivati hrabrost.

Ovo o ercegovcima j činjenica.. evo u VK u stanu od 40m2 živi kolko, 40-50 ercegovaca? Fino primaju paru od RH, glasuju na izborima, studiraju i plaćaju kao naši studenti..iako su stranci..

zapitaj se onda tko im je nemuštim zakonom to dopustio. studenti? narod? pekarica i mljekarica?

harač plaćamo MI.. ti meni govoriš o parazitima???

lijepo otkriće, evo aplauz za njega. hadezarina je uvedena zbog parazita na vlasti.

O Partiji...ti znaš što je partija... vidim ja još jedan sa NDH obiteljskim nasljeđem..moram priznat sve više vas ima PC

za razliku od tebe znam jer ti tada nisi bio ni u jajima. što se tiče navodnog NDH nasljeđa opet si pogodio kao prstom u guzicu.

btw. završio srednju prije 21 godinu? Krenuo na ETF? po koji puta 21?

da, i to biti ti trebalo značiti kako se vrlo malo pomaklo sa mjesta od toga doba. na tvoju i moju žalost tek prvi puta krećem na ETF. da sam 21 put to napravio, vjerojatno bi bio za vječnost upisan u knjigu rekorda.

zaboravih... šta buncaš ti o trodiobi vlasti?? ahahahaa.. nema s tobom diskusije... Sabor je kriv što se studira 7 godina? Vlada? Sudovi? Vidim ti si poglavica među svojim čobanima, ali ovo nije brdo....

diskusija sa tobom je minsko polje jer ne želiš temu shvatiti u globalu niti se osvrćeš na argumente koji ti ne odgovaraju. primjer si jednog pravog spin doktora. samo što za razliku od njih uvijek dobiješ po guzi.

jesi ti siguran da imaš 39 godina?? Evo ga Bože... još jedan ocvali student

malo te bole moje godine, ha? ali kad na predavanjima budem bio okružen jedrim muškim i ženskim mladim tijelima podmladit ću se i neću biti ocvala starina.

P.S. danas prijenego kreneš sjesti svome partijskom čiki u krilo naučiti novu lekciju, napudraj svoje tijelo talkom prije navlačenja lateksa. lakše ćeš ga navući i koža ti neće biti toliko crvena

audiworld

Post Postano: 21.09.2009. 7:43 
Naslov:  

ti misliš da si neki veliki vicomat? Ocvao si ti i to davnih dana... ovo partijskom čiki??? jesu tebe seksualno zlosavljali kad si bio mali?? tko? svećenik? sekretari? Vidim da se toga držiš?? Mama ti je bila sobarica? 30 godina?? Tata često nije bio kod kuće(partijske dužnosti, ha da..jebiga) pa je mama radila 2 smjene...

ti ćeš na ETF.... srozao se taj fax... i to jako... Ovaj veže trodiobu vlasti sa studentskom borbom... kontradiktoran si, brucošu

P.S. Sad seciraj svaku moju rečenicu, jer ne možeš pročitati sve iz 1. pokušaja. Imaš hrabri telefon i prijavi im da si žrtva.ok? Kad čuju na koji način govoriš sve će im biti jasno... Reci što ti se dogodilo , zašto spominješ sobaricu, što ti je onaj čiko radio... čiko kao sekretar, čiko kao svećenik... nebitno...

Post Postano: 21.09.2009. 9:52 
Naslov:  

ti misliš da si neki veliki vicomat? Ocvao si ti i to davnih dana... ovo partijskom čiki??? jesu tebe seksualno zlosavljali kad si bio mali?? tko? svećenik? sekretari? Vidim da se toga držiš?? Mama ti je bila sobarica? 30 godina?? Tata često nije bio kod kuće(partijske dužnosti, ha da..jebiga) pa je mama radila 2 smjene...

opet pogađaš kao prstom u guzu. i to u sridu kako bi rekli u Sinju.

ti ćeš na ETF.... srozao se taj fax... i to jako... Ovaj veže trodiobu vlasti sa studentskom borbom... kontradiktoran si, brucošu

definitivno ne znaš čitati pa onda sumnjam kako si stručna osoba za procjenjivanje kvalitete nastave na osječkim fakultetima.

P.S. Sad seciraj svaku moju rečenicu, jer ne možeš pročitati sve iz 1. pokušaja.

u raspravi između nas dvoje ipak sam ja bio taj koji je secirao svaku tvoju rečenicu koja vrvi indoktrinacijama bivšeg ministra i njegovog pomoćnika, sadašnjeg ministra. samo najbolji mogu studirati besple, ostali neka plaćaju mada si argument toshiba_os jasno previdio jer argumente koje ti ne odgovaraju i nemaš kontraargument jednostavno preskačeš. ali nisi samo njene argumente preskakao nego i moje. to što sada pokušavaš izvesti spin sa trodiobom vlasti i studentima možeš prodati vrtićkoj djeci ne i odraslim ljudima. ti i dalje nastavljaš napamet naučenom pjesmicom koju te naučio partijski čiko i usadio ti dok si mu bio u krilu.

Imaš hrabri telefon i prijavi im da si žrtva.ok?

čija žrtva, glupo mladunče? piši jasnije, nemoj bezveze nabacivati riječi i misliti kako si pametan. eh da, još mi se nisi javio na PM što dovoljno govori o tvojoj hrabrosti.

Kad čuju na koji način govoriš sve će im biti jasno... Reci što ti se dogodilo , zašto spominješ sobaricu, što ti je onaj čiko radio... čiko kao sekretar, čiko kao svećenik... nebitno...

gle, da sam imao takve probleme obratio bi se psihologu. ti i dalje sanjaj.

p.s. u sig dodaj alergičan na sebe.. i neka te čiko nauči kvotati na ovom forumu

audiworld

Post Postano: 21.09.2009. 11:18 
Naslov:  

ahahahaha. šta je..pogodio sam živac..lega prejadan si... čija žrtva??? ahaaha.. sve lijepo piše... za razliku od tebe, JA...GLUPO MLADUNČE imam još par ispita do magistra znanosti... a TI, PAMETNI( KOJI ZNAŠ KVOTAT) u 39. krećeš na fax.... Opet ti s tim čikom... pitam te... tko te zlostavljao? svećenik? ujak? čiko sekretar... ti samo o nekim sobaricama( vezanost uz majku?), čikama.... de ohani malo...O osječkim fakultetima znam 10 puta više od tebe..znaš zašto??? ZATO ŠTO STUDIRAM.. Jel država i tebi treba plaćat fax? U tom je fora izgleda...

Ti si se ufurao da si neki šerif, brucošu...

btw. sad sam skontao...puno pričaš o prstu u guzi, napudranoj guzi... da se niste na taj način igrali?? Hrabri telefon nazov...

Ovo za pm neću komentirat... kolko ja znam imam i ja pm... pazi što želiš

Post Postano: 21.09.2009. 12:15 
Naslov:  

ahahahaha. šta je..pogodio sam živac..lega prejadan si... čija žrtva??? ahaaha.. sve lijepo piše...

ma ne mogu vjerovati, čime si me to pogodio i uznemirio moju napaćenu dušu? jedino čime sam pogođen je tvoja nesuvislost i glupost.

za razliku od tebe, JA...GLUPO MLADUNČE imam još par ispita do magistra znanosti...

e vidi glupo mladunče, ja ti želim da što prije magistriraš i ocjena neka bude što veća. također ti i želim što brže zapošljenje u struci. od srca.

a TI, PAMETNI( KOJI ZNAŠ KVOTAT) u 39. krećeš na fax....

pravilno kvotanje nije znak znanja već samo omogućava kvalitetniju raspravu.

Opet ti s tim čikom... pitam te... tko te zlostavljao? svećenik? ujak? čiko sekretar... ti samo o nekim sobaricama( vezanost uz majku?), čikama.... de ohani malo...

znaš, kada sa nekim komuniciram preko foruma ne interesira me nikakva dijagnoza sugovornika. ali kada si ti već zapeo za dijagnozu mene kao zlostavljanog djeteta, odat ću ti zlostavljača. tvoja mama.

O osječkim fakultetima znam 10 puta više od tebe..znaš zašto??? ZATO ŠTO STUDIRAM..

to te opet ne čini stručnjakom o kvaliteti nastave na osječkim fakultetima. postoje nadležne institucije za to. a sad bi mi konačno mogao otkriti koji faks pohađaš?

Jel država i tebi treba plaćat fax? U tom je fora izgleda...

ah, mogao sam iskoristiti svoje pravo besplatnog studiranja jer imam status branitelja, samo što bih morao biti redovit student. ionako sam upao u prvom roku, a sa malo busanja u braniteljska prsa i baratanje sa pojedinim člancima pravilnika o studiranju sam si mogao osigurati status redovitog studenta. nisam to iskoristio jer smatram kako to ne bi bilo u redu zbog kolega koji mogu ostvariti uvjet redovitog studiranja. svoje studiranje sam plaćam jer sam zaposlen i mogu financirati vlastiti studij. ne borim se za sebe, nisam sebično glupo mladunče poput tebe, borim se za one koje dolaze.

Ti si se ufurao da si neki šerif, brucošu...

ako si ti stekao takav dojam onda nastavi živjeti u zabludi.

btw. sad sam skontao...puno pričaš o prstu u guzi, napudranoj guzi... da se niste na taj način igrali?? Hrabri telefon nazov...

sorry što govorim tebi nerazumljivim izrazima, zapravo slikovitim narodnim izrazima za promašaj.

Ovo za pm neću komentirat... kolko ja znam imam i ja pm... pazi što želiš

pa što te onda spriječava kliknuti na njega?

audiworld

Post Postano: 21.09.2009. 12:25 
Naslov:  

moja mama te zlostavljala? Kaže da nije... bit će da je ujak ili svećenik... ahaha... ti se boriš za one koji dolaze.. lijepo je to što nisi sebičan..ti si moralna vertikala..prvoborac.. ma ti si NOB-ovac.Ti stvarno misliš da školovanje jednog takvog panja kao što si ti košta 6000-7000 kn po godini ili kolko više???

Sve je ok... SAMO RECI NE! nazovi hrabri telefon i sve ispričaj... Nešto si se umirio...al kontam.. dobio si BIČ SLEP:-D

Skoči u forum: