ahahahaha. šta je..pogodio sam živac..lega prejadan si... čija žrtva??? ahaaha.. sve lijepo piše...
|
ma ne mogu vjerovati, čime si me to pogodio i uznemirio moju napaćenu dušu? jedino čime sam pogođen je tvoja nesuvislost i glupost.
za razliku od tebe, JA...GLUPO MLADUNČE imam još par ispita do magistra znanosti...
|
e vidi glupo mladunče, ja ti želim da što prije magistriraš i ocjena neka bude što veća. također ti i želim što brže zapošljenje u struci. od srca.
a TI, PAMETNI( KOJI ZNAŠ KVOTAT) u 39. krećeš na fax....
|
pravilno kvotanje nije znak znanja već samo omogućava kvalitetniju raspravu.
Opet ti s tim čikom... pitam te... tko te zlostavljao? svećenik? ujak? čiko sekretar... ti samo o nekim sobaricama( vezanost uz majku?), čikama.... de ohani malo...
|
znaš, kada sa nekim komuniciram preko foruma ne interesira me nikakva dijagnoza sugovornika. ali kada si ti već zapeo za dijagnozu mene kao zlostavljanog djeteta, odat ću ti zlostavljača.
tvoja mama.
O osječkim fakultetima znam 10 puta više od tebe..znaš zašto??? ZATO ŠTO STUDIRAM..
|
to te opet ne čini stručnjakom o kvaliteti nastave na osječkim fakultetima. postoje nadležne institucije za to. a sad bi mi konačno mogao otkriti koji faks pohađaš?
Jel država i tebi treba plaćat fax? U tom je fora izgleda...
|
ah, mogao sam iskoristiti svoje pravo besplatnog studiranja jer imam status branitelja, samo što bih morao biti redovit student. ionako sam upao u prvom roku, a sa malo busanja u braniteljska prsa i baratanje sa pojedinim člancima pravilnika o studiranju sam si mogao osigurati status redovitog studenta. nisam to iskoristio jer smatram kako to ne bi bilo u redu zbog kolega koji mogu ostvariti uvjet redovitog studiranja. svoje studiranje sam plaćam jer sam zaposlen i mogu financirati vlastiti studij. ne borim se za sebe, nisam sebično glupo mladunče poput tebe, borim se za one koje dolaze.
Ti si se ufurao da si neki šerif, brucošu...
|
ako si ti stekao takav dojam onda nastavi živjeti u zabludi.
btw. sad sam skontao...puno pričaš o prstu u guzi, napudranoj guzi... da se niste na taj način igrali?? Hrabri telefon nazov...
|
sorry što govorim tebi nerazumljivim izrazima, zapravo slikovitim narodnim izrazima za promašaj.
Ovo za pm neću komentirat... kolko ja znam imam i ja pm... pazi što želiš
|
pa što te onda spriječava kliknuti na njega?