Autor |
Poruka |
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Pa ajd, promisli malo o svojim argumentima.
1. Tko će doći ako ulaz bude 20 kn? Definitivno manji broj ljudi, a ako cijenu ulaza kompenziraš nekim zaista kvalitetnim bendom, opet si u minusu jer pare od ulaza moraš ulupat u bend.
2. Plastične čaše od pola litre su najpraktičnije moguće, jer je omjer cijena/volumen odličan. Bi li ti radije staklene čaše od 3 dcl? Uostalom, isplativije bi bilo nabavit stolove gdje ćeš ostavit pivo dok skačeš/plešeš/štogod.
3. Pivo u bačvi nije pivo kakvo dobiješ u trgovini - zaboravila si na CO2 i cijenu toga također.
I na kraju - o čemu je onda riječ ovdje, ako ne o tome da se ljudima ne sviđa što je ukinuta manifestacija? O tome što ti misliš da su se novci uloženi u dizajn nove boce mogli potrošiti na organizaciju manifestacije?
Ispričavam se, nisam znao da je ovo tema rezervirana samo za tvoje mišljenje. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Amen, oče ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zbunjena
Ukupno postova: 61 Lokacija: OSIJEK Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
no dobro znam oce na kraju bit jesen uz osijecko il nece ..... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
jesi ti iz Osijeka?
ako nisi, vrijeme je da naučiš da nije "osiječki", nego "osječki".
ako jesi, onda je krajnje vrijeme da naučiš da nije "osiječki", nego "osječki"!
dakle: Osijek, ali osječki, osječka, osječko... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Nije jedina zabava, ali je jedina manifestacija takvog karaktera, koja je usto dosad uvijek bila vrlo posjećena svih dana održavanja. Preko ljeta ima događanja, primjerice SAFT i sl., a što je bilo dosad preko jeseni..?
Ne znam da je u Osijeku bilo što osim ''Jeseni uz Osječko''. Ako je, moj bed.
Osim ako pod zabavom ne misliš već isfurane i prejadne cajkaroške prčije...
Hoću samo reći: BAD MI JE ŠTO NEĆE I OVE GODINE BITI TIH SVIH GRUPA U OSIJEKU! TO JE BILO TJEDAN DANA KOJIH SAM SVAKE GODINE JEDVA ČEKALA! TAKO DA ME BOLI BRIGA I ZA NOVU BOCU I ZA ETIKETU, MENI JE JAKO ŽAO DA JE DOŠLO DO TOGA DA SE PRESTAJE S TOM MANIFESTACIJOM I SCHLUSS! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
šta se ograničavaš prostorno, svake godine u jesen počne bit odlično, evo prošle godine u Unitedu, ove u teatru izgleda da će bit, bar za moj ukus glazbe...
al slažem se da je jebeno velika šteta što neće bit oni pravi dani piva ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_thumbup.gif) |
|
![](images/spacer.gif) |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Kažem, meni je samo bad što neće toga biti... Stvarno je bilo mjuze za svačiji ukus. Meni je bilo super zbog Belfasta i Gužve i općenito jer su tad dolazili ti poznati bendovi pa je program bio stvarno raznovrstan ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Stella1989
|
1. Ako su bendove dosad dovodili besplatno (tj. mi nismo morali plaćati ulaz), zašto i sad ne bi recimo za tih 10-20 kn nastavili s tradicijom? Meni osobno ne bi bio problem izdvojiti koji cener za nešto što stvarno volim.
2. Te plastične čaše nekima jesu praktične, ali meni (a vjerojatno i većini) nisu kad lik prolije pola čaše piva po meni jer ga je netko gurnuo.
3. Nisam zaboravila na CO2 i cijenu ... Radila sam u hotelu gdje su se prodavala i pića, tako da sam upoznata sa svim vrstama piva ... koja im je cijena i sl. Npr., Osječko 0,5 = 10 kn i to u boci, kao fensi ...
I btw ... kako kontam prema komentarima pojedinaca ... izgleda da je puno bitniji novi izgled boce, nego nešto što se već godinama održavalo ... |
Zadnja promjena: Stella1989; 18.09.2009. 0:34; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
|
Ne znam je li se i jedna od tih manifestacija završila u pozitivi za Pivovaru. Najvjerojatnije nije. I to je u redu ako se na računu ima novaca da se to amortizira.
A kako sad, kad novaca nema? |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Stella1989
|
Jedino da da se organizira, ali da ne bude besple ... To je možda jedino što bi moglo riješiti taj problem, a da opet svi budu sretni i zadovoljni.
Ok i to da su uložili u naše domaće pivo, ali nije fora što neće biti ''Jeseni...''
Eto....to je u biti to ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_king.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
|
Kakvo sranje je zadesilo ovaj svijet (čitaj: Ameri), morat ćemo se odreći još koječega. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Stella1989
|
Heh, istina ... možda zraka? ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_yahoo.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
zar se zrak već ne plaća (čitaj krizni porezi i ostale slične **zidarije)
ugl... zakopajte temu, tu se ne može više ništa pametno reć, samo čekat iduću godinu... |
|
![](images/spacer.gif) |
NAS2
Ukupno postova: 77 Lokacija: NIJR BAJ Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ja bi ljudi recimo pristao da s eupad plača 20 kn, tj. možda i 30 što je stvarno zanemarivo naspram onog što bi platili da idete na TAJ koncert. pogledajte malo; svira hit večeri.., i prati ga 3 ili 4 benda od kojih vam se barem 2 sviđaju.., 80 kuna je prava cijena koja bi se po takvom koncertu trebala naplaćivati. pogotovo ako pivovara shvati smisao, naplati kartu i prodaje pola kile za smiješnih 5 kn. obećajem da ću kupit 10 piva što je 50kn, kupit će ih i moj lega, a i moj kum! nek svaki uzme FAKIN 2 PIVA (10kn) a hoče jer je jeftino, + onaj mali upad.., i di smo sad.. NEĆEMO NOVU FLAŠU, HOČEMO JESEN UZ OSJEČKO!!! |
|
_________________ sutra ću |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|